Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AcCEsS

    senior tag

    válasz Quqesz #31624 üzenetére

    Reggel csináltam képet a 65XF7096-ról, ugyanolyan fényviszonyok és a mobilkamera automatikus beállításai mellett:

    Visszanéztem a tegnapi és a mai képek exif értékeit, és mindegyik képhez 1/17 expozíciós időt állított be a teló, a tegnapi képeknél 1000-3200 közötti ISO, a mostani képnél 6400-as ISO értéket számított ki.

    Szembetűnő a különbség. De a 49XF7096 fekete színbeli teljesítménye nem a 65"-os verzióhoz, hanem minden eddigi tv és monitor típushoz képest katasztrófa amit életemben láttam, ezért gondoltam, hogy ez valami hiba. Nem vagyok egy mai csíra - talán hozzáértőnek is mondhatom magam -, tudom melyik beállítás mit jelent, végig is próbáltam az összes lehetőséget mindenféle variációban, de csak minimális javulást sikerült elérnem. Jelenleg junior19 által javasolt értékekre van beállítva, plusz a részletek menüben a dinamikus kontraszt és a fekete sötétítési értéke (most pontosan nem tudom az elnevezéseket) maximumra lett húzva, egy hajszálnyit azok is javítottak a látványon, de nagyon keveset.

    Nem kizárt, hogy megpróbálom szervizeltetni, habár valószínűleg abban Gaben92-nek lesz igaza, hogy el fognak hajtani... :O

    [ Szerkesztve ]

    AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)

Új hozzászólás Aktív témák