Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
senior tag
Olvasd el az előző kb 10 kommentet és te is nagyobbat szeretnél majd
Más:
Az LG Magic Remote-ja mennyire jó dolog? Kinek mi a véleménye róla? Érdemes többet fizetni egy olyan TV-ért amihez ezt is adják, vagy annyira nem nagy dolog?
Illetve szintén LG TV-knél olvasom a "vezeték nélküli hangszinkronizálás"-t. Ez pontosan mit takarhat? Mobilról lejátssza a zenéket a saját hangszóróján pl., vagy vezeték nélküli hangfalakkal kommunikál, vagy valami egészen más?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz g4bb3r #12738 üzenetére
Most 284k, akkor valószínű még a hétvégi UHD tv cm kedvezményes árát láttad. Szerintem ezekkel van pariban, mindhárom ips panel, 50Hz, stb. Ha jól tudom, nincs a Panában BT és dts hang lejátszás, meg talán a szoftvere is gyengébb a többinél.
Tommmysun Többek közt pl. smarthoz, böngészésnél, film lejátszáshoz is hasznos az MR, vagy pl a hangalapú keresés funkciója pl. a Youtube-hoz, mivel ott még billentyűzetet se lehet használni, stb. Nézd meg itt, és a többi funkciót is. A SoundSync bluetooth-on soundbart és más hangeszközt működtet. Mobilról lejátszik videókat, zenéket, de ez wifin(vagy vezetékkel) keresztül.
Még egy tanács a mérettel kapcsolatban: figyelembe kell venni a használt felbontás/tv méret ajánlásokat is, itt van egy. Pl. egy 55-ös tévén, ha SD(576i) adást nézünk, akkor e szerint 4 méterről kellene nézni. Ha ugyanezt 3 méterről vagy még közelebbről néznénk, akkor ne a tévéket szidjuk a gyenge minőségű adás miatt.
Ha valaki csak HD vagy jobb minőséget néz, akkor már inkább lehet a nagyobb méretekből keresgélni.[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz #94529552 #12682 üzenetére
Szia,
Köszi a választ. Honnan érdemes rendelni, ami megbízható bolt és van pl háztól házig pixelgarancia (ha egyáltalán létezik ilyen)?
Nem tudom hol máshol tudnám kérdezni, de erősen gondolkozom hozzá egy fali konzolon, valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogy az UE40K5500 típushoz milyet és honnan rendeljek?
-
Tommmysun
senior tag
válasz #94529552 #12752 üzenetére
Köszi, végignyálazom a videókat
Jelenleg két típus került képbe: LG UJ701V vagy Sony XE80. Mediában egy árban van most (máshol úgy nézem a Sony drágább). Képminőségben melyik lehet jobb? Mondjuk a Sony jobban tetszik külsőleg (nem értem az LG 2017-es modelljeinél mi ez a visszalépés, de kb olyan vastagok, mint a 10 éves szintén LG lapos-tévé szüleimnél), de gyanítom, hogy képminőségben meg az LG jobb!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tommmysun #12754 üzenetére
Lehet, hogy már volt árváltozás, mert a 701V most 231k. Nem látok vastag kávás UHD-t köztük[link], de ez nálunk sose volt lényeges, pedig van egy régi tévénk ilyen fényes vastag kerettel.
geckowize Nézd át, hogy honnan ajánlott Samsungot venni[link]. A konzolokról nézz át a topikba[link]. A lényeg, hogy VESA 200×200-as szabvány szerinti a felfogatása.
superecneB Ezek a monitor-tévék vannak: [link], vagy pedig nagyobb helyet kell csinálni egy 32"-os tévének. -
Tommmysun
senior tag
válasz #94529552 #12755 üzenetére
Mediánál érdekes az árazás, mert általában az online ár jobb, de most a bolti ár az LG-re is és a Sonyra is jobb volt (azt hiszem kb. 229E).
Vastagságnál lehet rosszul fogalmaztam, de nem körbe a káva vastagságára gondoltam, hanem a mélységre. A Sony kb 1-2 centi vastag, csak nyilván a csatlakozóknál, meg ahol gondolom a táp +tuner, stb van ott vastagszik meg, az LG meg olyan mint az 10 éves tévék, hogy a káva szélétől elkezd ívesen egyre vastagabb lenni. Persze ez nyilván a képminőség szempontjából mindegy, a hang szempontjából meg max csak jobb, csak szimplán nem értem, hogy mi ez a visszafelé haladás a designban egy-két éve még nagyon nyomatták a Cinema Screen-t az LG-nél, most meg talán csak az OLED-es példányoknál lehet vele találkozni a többi "hagyományos" TV-kkel meg visszamentek az időben
-
Batib
őstag
válasz Tommmysun #12756 üzenetére
Ez általában a háttérvilágítás fajtájától függ. Az edge ledes vékonyabb, a backlites vastagabb. Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai. Illetve mindkét gyártó gyárt ilyet is olyat is.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
subzero444
csendes újonc
Sziasztok!
TV vételben szeretnék segítséget kérni.
-Kb 2,5m-ről nézném így olyan 40-43colosra gondoltam. (32 szerintem már pici oda)
-Elég a fullHD, de UHD "sem gond".
-IPS panelos, háttérvilágítással(nem edge led).
-Hálózatra(LAN) szeretném kötni, és ugyanezen a hálón lévő gépről filmeket lejátszani főleg.Amiket néztem:
LG 43LH630V ~ 125.000
LG 43UH664V ~ 143.000
LG 43UJ6307 ~ 160.000Az első kettőről találtam véleményeket, egész jók. Viszont az utóbbiról semmit. Megéri azt a felárt? Mivel jobb, mint az UH?
(Árban pont ez a 150-160e a max amit rá tudnék áldozni. Ebben az árkategóriában esetleg van ami jobb?)Köszi!
-
adp
őstag
válasz subzero444 #12758 üzenetére
2,5méterre simán mehet a 49 is.
Én ezt vettem:[link]
Mivel pusztán nincs időm/kedvem megvárni mire egy 4K-s tartalom lejön beérem a fullHD val is és belefért a nagyobb méret ami nekem fontosabb mint a 4k[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tommmysun #12756 üzenetére
Igen, tudom, vannak extra jó bolti áraik is időnként.
Ahogy Batib is mondja, függ a háttérvilágítástól is. A linkelt táblázatból látható, hogy egyes modelleknél 55"-tól váltanak edge ledesre. Akinek oldalról is fontos a látvány, az pl ilyet is vehet, ez már 49"-ban is edge. Van nekik az 55UH950V, ami még vékonyabb, és vannak még pár mm-es OLED-ek, akár feltekerhető formában is. A tavalyi UH széria fele edge(de van FHD-ben is edge) fele direkt ledes volt, lehet válogatni. Van amelyiknél nem a panellel együtt van az elektronika és a tápegység, az még vékonyabb tud lenni. -
törölt tag
válasz subzero444 #12758 üzenetére
Az első 2 tv tavalyi széria, az LH630V a gyengébb hw miatt lassabb menüvel rendelkezik, és az uhd-k jóval gyorsabbak. A harmadik az már idei belépő széria, még nem sok felhasználói vélemény van ezekről, de ugyanabból pl. jobban néz ki a talpa miatt a 635V, ez a J670V meg jobb is valamennyire, és itt most egy kontrollert is adnak hozzá[link], bár nem azonnali a szállítás.
De akár 49"-ost is nézhetnél a tavalyi UH szériából. -
subzero444
csendes újonc
-
törölt tag
válasz subzero444 #12762 üzenetére
Nem sokkal, de elvileg úgy van felépítve, hogy minél magasabb a számozás, annál jobb. itt pl. a PMI (Picture Mastering Index) szám, az UJ63-as típusoknál 1600, és ez helyett az UJ651V és 670V-nél is 1900-at írnak, ami a képfrissítést jelentené, és még egy varázsszó: Wide Color Gamut, bár lehet, hogy igazad van, és semmit nem vennénk észre ha egymás mellett néznénk[link]. Hasonló árban én a magasabb számozásút venném.
[ Szerkesztve ]
-
tothgergo90
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 55" inch-es SONY KDL-55W829B tv-t hasznalok, amit szeretnek lecserelni 4K-s tv-re.
Nem vagyok jartas a temaban, ezert kernem a segitsegeteket?
Milyen TV-t tudnatok ajanlani? Elso sorban PS4 pro-hoz, illetve ertelem szeruen film nezeshez volna hasznalva. Tobbnyire meg csak full hd-s filmek lesznek rajta nezve, a limitalt 4K-s tartalom miatt, de ugy erzem, hogy meg most erdemes cserelnem, mert a meglevo TV-met meg jo aron be tudom cserelni.
Koszi az otleteket!
Bocsi, az arkategoria £800-£850 kozott lenne.
Samsung - LG-ben nem nagyon gondolkodtam, de ha megtudtok gyozni, akkor szivesen veszem ezek ajanlatat is!Ezekrol mi a velemenyetek?
[Sony KD55XD8005BU 55 Inch 4K HDR Ultra HD Smart TV – Black][ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
Pumma köszi!
Még mindig vannak hülye kérdéseim ...:
Full HD filmek/játékok milyen TV-n néznek ki jobban 4K-n vagy FullHD-n? Interpolálás nélkül érdekelne, mert filmnél még ok, de játéknál nem igazán működik a dolog a késleltetés miatt!
Ezen a méret dolgon, amúgy még mindig agyalok . Otthon kimérve a helyét azt mondom hogy jó lesz a nagyobb 49"-os, de a boltban megnézve hatalmasnak tűnnek ezek a TV-k , pedig ott elég nagy térben vannak kirakva.
Jelenleg amúgy a Sony XD8005 felé húzok (korábban elírtam a típust XE-re). Igaz az Androidtól tartok, meg nincs Magic Remote, de valamiért mégis a Sony jön be jobban LG-vel szemben . Csak sajnos úgy látom, hogy itt sincs még nagyon senkinek tapasztalata a két TV-vel kapcsolatban, és értelmes tesztek sem nagyon vannak
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
UHD TV-ket nézegetem, de 150e alatt. Mit érdemes venni?
PHILIPS 43PUH6101 4K UltraHD Smart LED televízió
SAMSUNG UE 40 KU6000 4K UHD LED televízió
Ami lényeg: nagyon jó kép, hang, HDMI bemenet, optikai hang kimenet. Smart funkciók: Youtube, távoli osztott mappa elérésből film lejátszás.
Wifin az internet összeköttetés ezeknél működik rendesen?
-
törölt tag
válasz Tommmysun #12765 üzenetére
Sokan pont a játék miatt veszik a 4k tévét. Ha eleve nagynak tartod, akkor vedd az eggyel kisebbet. Nemrég volt akinek mondtuk, vegye bátran a nagyobbat, meg is vette, de nem tudta megszokni, hogy a tévéje olyan hatalmas.
Annál nálam is az MR hiánya és a droid az, ami nem tetszik, mert elég sok gond van vele a bevezetése óta. A sony elvileg va paneles, ami a sötétben filmezéskor jelent előnyt, a mostani LG-k ips panelesek, aminek az oldalsó betekintési szögei a jobbak, ezek meg világosabb környezetben a jobbak, meg ugye a jobb szoftver.
Esetleg van egy 3. verzió: Pana50EX700E, amit még meg lehetne nézni. De az áruházi leskelődés nem mindig nyerő a zavaró körülmények miatt. A tévék képét azonos magasságban, egymás mellett, és ideális beállítások megtétele után lehetne összevetni érdemben, mert amúgy csak félrevezet.Imy A második, de ha találsz még UE40KU6400-at, az még jobb lenne.
Ami lényeg: nagyon jó kép, Szerinted másnak nem?
Működik a wifi. -
törölt tag
válasz tothgergo90 #12764 üzenetére
Az XD8005 UHD-ben szerintem gyengébb lenne, mint ami most van neked FHD. A Panasonic DX szériát jobb, ha elfelejted, mert játékra nem ajánlottak, a 600-as pedig ips, ami a va után neked lehet, hogy nem jönne be. Ebben a kategóriában helyettük mondanám az 58EX700-at, és az olcsóbban vehető LG 58UH635V-t, ami ilyen[link].
Egyik se pont ugyanolyan lenne, mint a régi tévéd, mert nem 100Hz-es FHD tévék, de játékra és filmre is jók lesznek. -
sanyi_386
csendes tag
Üdv!
Már egy ideje nézegetjük a párommal a TV-ket, de sajnos nem jutunk semmire, ahány oldalt olvasok, annyi féle tv-t ajánlanak. Amit cserélnénk az egy Samsung LE40A55 (2007, vagy 2008-ban vettem,nem mai darab ) Leginkább filmezünk, játékra nem nagyon használnám (arra itt a PC)
Amiket néztünk:
LG 65UH8507
Panasonic 65EX700E (ahogy olvastam a korábbi hozzászólásokat, a 780-as jobb, de kicsit drágább is..)
Samsung 65KS7000-8000 --- ezek szerintem már kifutottak, mert nagyon nem találni a neten.
Szóval eddig jutottunk A 3D különösebben nem fontos, azt a pár filmet a moziban is meg tudjuk nézni, de ha van nem zavar, 4K alap, mivel nem 1 évre szoktunk tv-t venni , valamint 65"-nál kisebbet sem szeretnénk.
Minden segítséget nagyon köszönünk! -
Neoka
aktív tag
sziasztok
Ma MM-ban majdnem vettem egy LG 49UJ635-t, de elbizonytalanodtam. Sőt az ez eladó is lebeszélt az IPS panelről.
Valóban ilyen kontrasztalan a színei az LG IPS TVknek vagy ott szándékosan így vannak beállítva?
Egyből egy samsungot akart eladni, de ajánlott egy LG OLED-et is. Innen már gyanús volt, hogy az LG után nincs akkora jutaléka. Vagy költői kérdés is lehetne.Szóval most ott tartok mint az elején, Nem tudom melyik lenne az igazi.
-
szatyor1972
tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy 43uh661v típusú készüléket.
Szeretném a segítségeteket kérni a "tökéletes" kép beállításában.
Előre is köszönöm.Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
törölt tag
Imy
[link]
Mi az ami ajánlott? Milyen felhasználásra, és mi volt előtte? De ajánlott még a topikban visszaolvasni is, vagy máshol is tájékozódni, hogy jobban tudjunk kérdezni.Neoka Így igaz a jutalékra hajtanak, én se hiszek nekik. Megkérdezte hogy milyen célra vennéd, vagy mit használtál eddig? Sokan vesznek és használnak ips-t is, mert szép képük van, és a többi gyártónak is van. Tudjuk hogy kisebb a kontrasztja, és hogy az a fő érvük, de nem mindenkinek egy darab jellemző a fontos. A másiknak is van hátránya, de arról nem beszélnek ezek. Továbbá az LG-nél is van va panel, de biztos ezt se tudja. Még az is lehet, hogy egy szintén ips-es Samsungra akart rábeszélni(csak ő ezt se tudja). Vagy csak arra, ami neki jobban tetszett....
Az áruházi próba félrevezethet, 3 hsz-szel előbb már írtam erről, + mert a túlszaturáltat látjuk jobbnak, ami túlhúzott fényerőt, túl erős háttérfényt, színeket, stb. jelent.Annyit tudok ezekről az új UJ-szériás tévékről, hogy a UJ63xx mind ua, kivéve a külsejüket, viszont az ennél magasabb számozásúak már valamivel nagyobb tudásúak és kicsit jobbak is. Például ha hasonlóak árban, vagy alig drágábbak, akkor a magasabb típusszámút érdemes venni[link]. Úgy gondolom, hogy kirívóbb eltérésre inkább az 55"-os mérettől lehet számítani, mert onnantól mások a specifikációk. UJ701V-től jár hozzájuk a Magic távirányító.
[ Szerkesztve ]
-
duke
aktív tag
Ezt az itt is tesztelt Sony KD49XD7005 neztem ki magamnak.
https://prohardver.hu/teszt/sony_kd-49xd7005_hdr_4k_teve/sony_kd-49xd7005.html
Van esetleg valakinek ellenvelemenye, mas otlete. Nem gondolom hogy nekem kulonosebben 4k tv kene, csak miutan mar nem nagy az arkulonbseg, meg az android miatt gondoltam legyen ez.
Meg az uzletben tobbihez kepest latvanyosabb kepe volt, de ez persze lehet hogy csak a megteveszto gyari beallitasok miatt tunt ugy. Tudom, hogy tv-ket a gyarban igyekeznek ugy beallitani, hogy az agyon vilagitott uzletben minnel feltunobbek legyenek. -
neonyte
csendes újonc
Sziasztok!
32-es smart TV-t vennék, melyiket ajánljátok? Esetleg melyik gyártót válasszam? 100 ezer forint alatt szeretnék. Válaszokat előre is köszönöm. -
Neoka
aktív tag
válasz #94529552 #12773 üzenetére
Számítógéphez is LG IPS monitor vettem és azzal meg vagyok elégedve.
Most hogy láttam a IPS TV-ket más típusok mellett elbizonytalanodtam picit.Természetesen nem kérdezte meg mik az igényeiem. jééééé? meg sem lepődtem.
Írod, hogy a magasabb típusszámúak jobb tudásúak. Véleményed szerint egy 664-es vagy esetleg egy 670-es más jobb vétel lehet?
kovaszoskeny nekem is ez volt az érzésem.
-
Tommmysun
senior tag
válasz #94529552 #12767 üzenetére
Mivel a jelenlegi számítógépem nem igazán tudja kihajtani a játékokat 4K-ban, így nekem ez nem opció .... persze idővel azért remélem sikerül ezt is fejleszteni, de egyelőre 4K-ban max filmeket néznénk.
Ezzel a képátló méret dologgal egyébként már vicc, amit párommal agyalunk Az a baj, hogy még a bútor is csak félig van összerakva így nehéz elképzelni, de tegnap már kartonból is kivágtunk egy akkora téglalapot, amekkora a 49-es tévé lenne .... és arra jutottunk, hogy a kanapéról nézve teljesen jó a mérete, de máshonnan nézve még mindig hatalmas .... mindegy megrendeltük a 49"-os Sonyt, mert az egyik helyen elég jó árban van (majdnem annyi, mint máshol a 43-as és nem akartunk lecsúszni róla), aztán majd kiderül .
Áruházban egyébként én sem a TV-k képét néztem, csak a méretek miatt lestem meg ... a képet már szándékosan nem figyelem, mert abszolút félrevezető tud lenni.
-
Imy
veterán
válasz Tommmysun #12780 üzenetére
"Áruházban egyébként én sem a TV-k képét néztem, csak a méretek miatt lestem meg ... a képet már szándékosan nem figyelem, mert abszolút félrevezető tud lenni"
Nem tudom, de tényleg elég érdekesen vannak beállítva a TV-k az áruházakban...
Egy nonamenak ott jobb a képe, mint valami elvileg jobb márkás TV-nek. -
törölt tag
Karácsonyra tervezek egy TV vásárlást.
Egy ideje olvasom a topikot és az általatok írtak és a máshol olvasottak alapján ennél kötöttem ki.
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-49UJ701V
Az érvek a 4K, MR, nagy PMI szám, gyors HW voltak. Főleg az új Xbox miatt váltanék.Viszont egy valamire nem találtam se itt se a leírásban utalást.
Hány HZ-en megy egy TV?
100? 200? Több? Kevesebb?Illetve láttam, hogy fontos a késleltetés. Ennél a TV-nél hány ms?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Szeretnék TV -t vásárolni és mivel nem igazán értek hozzá, szeretném kikérni a hozzáértők véleményét.
Legyen:
min 46col, vagy annál nagyobb,
4K-s,
3d nem szükséges,Főleg filmezésre, és sportműsorok nézésére használnám. Az ár 300-nagyon max 400 közötöt legyen.
Remélem elég ennyi paraméter, hogy tudjatok ajánlani vmit, sajnos nem tudom, mik a fontosak, összefoglaló meg nemvolt
Köszönöm előre!
-
Matyee21
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlása előtt állok. PC-re kötném, leginkább film nézésre, böngészésre használnám, elvétve játékra. 80-100 cm körüli FullHD-ban gondolkozom. Fontos a szép megjelenítés, a hang másodlagos, 5.1 hangrendszer van a gépre kötve. Smart funkciók nem kellenek, de 2 HDMI csatlakozó mindenképp legyen rajt.
Ár max. 100k, de szeretnék inkább 90 alatt maradni.
Segítségeteket köszönöm! -
eddieDSM
újonc
Üdv Pumma!
Kb 3.5m-ről nézve tervezek 49"es LG UHD-t venni.
Mostanában ez 150 alatt már elérhető (eredeti cél FHD lett volna, 43-49-50 méretben).Kérdésem a következő:
LG 49UH603V ill 610V között mi a valódi különbség?
Milyen negatív jellemzőjük van, amik miatt nem ajánlottak (kb. dupla áron is van hasonló adatlappal rendelkező LG).Egyelőre XBOX360-om van ami csak FHD, és IPTV ami SD/HD, de TV-t 8-10évre veszünk..
(pl: Már van 4K mkv, csak brutál nagy méretű egy film.)köszi, gondolom másokat is érdekel...
-
törölt tag
Másoknak inkább hátrányt jelent ha droidos a tv. A lejátszójának és a smart rendszernek is vannak hiányosságai, mint a tesztben is írják[link], de ha ez tetszik, akkor ezt vedd, bár az idei széria lehet jobb lenne.
Ca3sar Addig még ráérsz, majd itt biztos sok tapasztat lesz róla. Az idei tévéknél már nem kell tartani az input lagtól, ha nem is pont erről, de az UJ63 és UJ75 tévéknek 11-12 ms, tehát ennek is valszeg ennyi. Alapvetően 50/ 60Hz, amit a képjavítókkal hoznak fel 100Hz-re. Azt olvastam, hogy idei tévéknél az UJ810V számozás és felette van nativ 100Hz, de nem ismerem még ezeket, és a 6-os szériánál se emlékszem panaszra ez miatt. -
duke
aktív tag
válasz #94529552 #12787 üzenetére
"Másoknak inkább hátrányt jelent ha droidos a tv."
Azert gondoltam, hogy az android talan jobb lehet, mert hogy biztos tobb program van hozza.
Ha valami nem tetszik, nem ugy mukodik ahogy kene, nagyobb az esely hogy van hozza valamilyen megoldas, kiegesztites. Persze azt nem tudom, hogy a teveknel is, ugy van e mint telefonoknal, hogy millio szamra ontjak hozza a legkulonfelebb hasznos es haszontalan programokat. -
kovaszoskeny
aktív tag
Hello !
Kérdésem az lenne,hogy ez a tv azon az áron jó vétel?Vagy van más gyrtotól jobb ennyiért?Köszi!
Abe due dembella
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz kovaszoskeny #12790 üzenetére
játékra nem lenne használva mozizni legfőképpen .Smart rendszer nem számít hang nem számít külső erölködő lesz rákötve .Ezek lemaradtak.Köszi!!
Egyszerüen a a 200.000 körüli kategória elég telített fogalmam nincs mit vegyek.
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
duke
aktív tag
Ugy altalaban kerdem, van olyan tv, a teveknek szokott olyan funkcioja lenni, hogy egyszerre ket forras kepet is megtudja jeleniteni ? Arra gondolok, ha mar itt vannak ezek joreszt kihasznalatlanul nagy felbontasu 4k tevek, hogy keteosztva az egyik oldalon megy a pc kepe, masikon egy nomal tv-kep . Van olyan amelyik ezt tudja ?
-
hallerlaller
addikt
Philips 49pus6561 ről mik a vélemények, ajánlott 200k alatt? Esetleg alternatívák?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Tárnics
újonc
Sziasztok! Végigböngésztem a hozzászólásokat de nem találtam a kérdésemre kapott választ.
Tv dilemmában vagyok én is. egy UHD 4 K-s tv-t néztem ki, (LG 43UH664V) de valaki azt mondta nincs értelme ha nincs olyan csatornám melyről az UHD-t élvezhetném.. Ezt nem pontosan értem.
Más beltéri egység kellene? Vagy más előfizetési csomag?
Az hogy a pixel felbontás is 2x nagyobb mint egy Full HD-s-nek az nem számít?
Más szóval nem szebb a képe az UHD-nek mint egy Full HD-nek hagyományos beltéri egységgel?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Vezér
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és szeretném a tanácsotokat kérni.
Az alábbi "telekomos" készülékek közül melyik az ajánlott, illetve van-e esetleg ebben a 150-200e Ft-os kategóriában valami kihagyhatatlan best buy TV.LG 49UH6207
LG 49UJ635V
PANASONIC TX-49EX600E
SAMSUNG UE50MU6102Márka nem számít, kizárólag a képminőség, a méret (min.49"), és jó lenne alacsony input lag érték is.
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz eddieDSM #12785 üzenetére
Csak minimális külső eltérés van köztük. Amúgy a sokkal drágábbak több extrát adnak, jobb HDR megjelenítés, MR, jobb hangrendszer, Bluetooth, esetleg 3D, stb.
(#12789) duke
Gondolni bármit lehet. Elsődleges nyilván a mobil piac, mert ott 10-20-100 milliós db szám is lehet évente, a többi eszköz ráér. Itt egy hsz példának, de van ott még több is, ahonnan ez jött. Mint ez a mai. Mire kell több program? Ez nem PC hanem inkább csak megjelenítő, néhány okos funkcióval. Annak is örülni kell, ha ezeket hibátlanul és gyorsan teljesíti(lejátszás, YT, stb). Van ezeknél is, de nem tudom, hogy van-e mindegyik modellnek osztott kép megjelenítés.Baky1987 58EX700E
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz -Valinas- #12704 üzenetére
"Ilyen jól tartják magukat a plazma TV-k, vagy csak én nem értettem a humort?"
Nem értetted a humort.
Hogy "jól tartják magukat"? Fogalmazzunk úgy, hogy egyesek ~ fél millió+ forintot kérnek a sok éves, 65 colos Panasonic plazma tévékért...
"pár hete kérdeztem, hogy érdemes e leváltani a Panasonic plazma TV-nket, de egyöntetűen azt mondtátok, hogy nem."
"Mondtátok"? Én biztosan nem mondtam ilyet senkinek.
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
"Végül ma megvettem egy panasonic 58ex780-at. Egy lg 55uh7707-et fog váltani, mivel erre csereutalványt kaptam."
Szuper! Gratulálok a választáshoz!
"Elvileg itt van a panasonicnak standja és így egyedibb árat tudnak adni, mint egy másik MM-ben. Elég érdekes, de ilyen árért muszáj volt elhoznom."
A Panasonic EX780 készülékekből van kiállított példányuk is? A 65-ös és a 75-ös méretű változatok mennyibe kerülnek ott?
"Holnap kapom meg, így akkor majd tudok írni beszámolót."
Várjuk a beszámolót szeretettel!
"Aquila non captat muscas."
-
deja vu
addikt
válasz Piftuka #12798 üzenetére
Ja, elkelt egy sokéves 65VT60 680 ezerért , amikor évekkel ezelőtt volt az újkori ára 800 ezer forint. Beleolvastam a plazma topikba(utolsó pár oldal), és az ott olvasottak alapján rohannom kéne venni használt plazmát, mert sokkal jobb még az OLED-nél is, meg mindennél. Szoktam régebbi plazmán mozizni, de semmi esetre se mernék beleugrani ilyen sokéves használt plazmába 500-700 ezres használt áron.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest