Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Piftuka #12197 üzenetére
Én is a Pana EX780E-t mondtam, talán már meg is vette. Ha így van, várjuk az élménybeszámolót.
(#12200) Piftuka A meghibásodott Philips tv-k tulajai nem ezt mondták többen is. Jött a futár, és elvitte messzire, majd egyszer csak visszahozta. Aztán vagy sikerült megjavítani, vagy nem, de inkább utóbbi. A 3 nagy márka(nem a
Philips) Bp-en a helyszínen javít általában, vidéken úgy, hogy a legközelebbi szerződött szerviz végzi. De gyorsan.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz frescho #12165 üzenetére
"Az ár amit rá szánok 250-300k közötti, de ha van valami nagyon jó ajánlat feljebb is mehet."
Mennyivel mennél feljebb árban? Csak mert, ha hosszabb távra keresel egy remek tévét, és a 4K, valamint a HDR is fontos, akkor a Panasonic és a Samsung kínálatában is találsz olyat, ami 120 Hz-es, akár 10 bites panellal rendelkezik.
A Panasonic 58DX750/780 ugyan nem valódi 10 bites, de remek készülékek, és nemrég a Media Markt webáruházában még mindegyik kapható volt; előbbi - ha jól emlékszem - 327.000 forintos akciós áron.
Érdemes lehet megnézni valamelyik üzletükben, hátha van még készleten. Ahogyan a Samsung KS7000/7500/8000/9000 széria bármelyik darabja is, ami belefér az általad "megálmodott" anyagi keretbe.
"Aquila non captat muscas."
-
Scholes9
nagyúr
válasz Neil Watts #12183 üzenetére
Ennyire gáz az edge LED-es panel? Illetve most kicsit elbizonytalanodtam, PS4 játékra VA vagy IPS panel lenne a jobb?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
veterán
-
frescho
addikt
válasz Piftuka #12202 üzenetére
Ma beballagtam pár boltba nézelődni. Egy utolsó darab LG OLED-del szemeztem, de valahogy "darabos a képe" Nem először néztem meg és mindig erre jutottam. Végl egy UH7707La-ast szúrtam ki. Lehet hülyének fogtok nézni és főként "miért kérdezem" de ennek tetszik a képe.
https://frescho.hu
-
Scholes9
nagyúr
Még mindig itt Melyik lenne jobb nem Pro PS4-re? Sok helyen azt olvasom, nagyon szépen skálázza a képet 4K-s TV-re is a sima PS4 A másik, h PC-vel is használnám, onnan néznék filmet is. De ekkora képernyőn eléggé félek a full HD felbontástól, hogy őszinte legyek
3 versenyzőm van:
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
MaLacccKa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 60"-os LG 3D plazma tévém. THX minősítésű minden okossággal. Kb. 5 éves. Sajnos a garancia idő lejárta után meghibásodott, a márkaszerviz aranyáron javította volna, végül egy maszek megcsinálta. Nem volt olcsó, de közel sem annyi, mint a márkaszerviz. Azóta két-három-öt havonta mindig előjön ugyanaz a hiba (tünetek azonosak), olyankor elviszi, javítja, visszahozza. Két év alatt kb. 8-szor eljátszottuk már ezt. Kicsit belefáradtam. Eladnám, bár ha jól működne tartósan, nekem tökéletesen megtenné, de erre az előzményeket tekintve semmi garancia nincs.
Mit tudnátok ajánlani helyette? Nincs túl sok pénzem (250-320), de az igényeim sem túl nagyok.
Nagy méret (60-65"), szép kép, USB-ről video lejátszás, 3-4 HDMI.
A többi dolgot úgy sem használnám ki, sem a 3D-t, sem a SMART részt.
Set top box van előtte, BD player és media player, meg xbox. Ennyi.
Egész nap gép előtt ülök, amit interneten látni akarok, azt nem a TV-n fogom megnézni.Azon elgondolkodtam, hogy UHD-t akarjak-e vagy sima HD-t.
kb. 3-3,5 m-ről néznem.
Megköszönöm a jó tanácsokat!
-
zotyooo
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy olyan oldalt, ahol részletes adatok vannak a Tvkről ? A Leginkább az input lag adatokra vagyok kíváncsi. Feljebb valaki linkelt egy jó kis oldalt , de sok tv-nél sajnos nincs info az input lagról..
Köszi!
-
törölt tag
válasz frescho #12207 üzenetére
Van több dolog is,
1, pl. a tévében az amcsiban készült filmek más rendszerre készülnek(50<>60 Hz), ezért darabosabbak azok a műsorok vagy filmek.
2, A TruMotion-t be kellett volna állítani.
3, mozgásban nem tud valós 100Hz-et mint az UH7707
4, azt írják, hogy filmek esetében külső lejátszót használva, és 24p-ben nézve nem akadhat, de én nem próbáltam ezt se, mert nincs ilyenem.Majd gondolom Piftuka leírja az OLED-es tapasztalatait, mert 2 db 55EG910 FHD is volt nála, de valamilyen szerencsétlenség miatt mind2 hibás lehetett(tuner vagy ilyesmire emlékszem). Harmadikat meg nem kért. De az OLED topikba is elolvashatod a történteket.
Én nem nézlek annak, szívesen használnék UH7707 vagy UH8507 UHD tévét . A pár éves LG FHD-mnek is nagyon szép képe van, és szeretem is, de a 7707 már egy másik liga.
-
törölt tag
válasz Scholes9 #12208 üzenetére
Még mindig magasabb kategóriát mondanék ezek helyett. Az 50UH635V-t mondtam párszor, már biztos olvastál itt róla, azt nyugodtan vehetnéd, amíg van. Az MU 6102 belépőmodell, én a belépőket mindenből hanyagolnám, a Sony 7-es UHD-je is az. A 49LH630-nak szép képe van, de a lassúnak mondott smart és op rendszerével többen is elégedetlenek.
-
Piftuka
veterán
válasz #94529552 #12201 üzenetére
" Én is a Pana EX780E-t mondtam, talán már meg is vette. Ha így van, várjuk az élménybeszámolót."
Annyira tetszik, hogy még az is lehet, az OLED helyett majd erre szavazok 65-ös (vagy 75-ös? ) méretű változatban.
Persze minden attól is függ, mennyire tudok megbarátkozni az aktív 3D-vel, a "kis" SONY tévémen. Meglátjuk...
Mindenesetre egy nagy piros pont jár a Panasonic mérnökeinek, hogy még a 2017-es évben is életben tartják a 3D technológiát!
"A meghibásodott Philips tv-k tulajai nem ezt mondták többen is."
Értem. Hát nálunk sajnos mindegy! Itt a városban két szerviz fedi le az összes nagy televízió márkát, valamint az egyéb háztartási gépek márkáinak zömét is. Ők vannak már "ezer éve".
Az egyik szerviznek rosszabb híre van, mint a másiknak. (Ismerősök, rokonok tapasztalatai, és saját tapasztalatok az elmúlt ~30-40 évben.)
Innentől kezdve sajnos tényleg mindegy, hogy hová viszi az ember javíttatni az elektronikai berendezését!
Én egyébként ezért (is) költöttem inkább egy kicsivel többet, és vásároltam 5 év biztosítást. Az remélhetőleg a balfék módjára dolgozó szerviz ellen is véd, ha és amennyiben meghibásodik a termék. Persze ne hibásodjon meg!
-
Piftuka
veterán
válasz frescho #12207 üzenetére
"Lehet hülyének fogtok nézni és főként "miért kérdezem" de ennek tetszik a képe."
Hülyének nem nézünk, mert a készüléket Te vásárolod, illetve használod. A lényeg, hogy Neked tetszik.
Szerk.: Látom, megvetted. Akkor mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Foobar
tag
válasz MaLacccKa #12209 üzenetére
Szia!
Én a tv-vásárlás során szerzett, hónapokig tartó keserű tapasztalataim, és sajnos anyagi veszteségeim miatt a következőt tanácsolom (mert azt szeretném, más ne járjon úgy, ahogy én).
1. Lehetőleg rendelj webáruházból, hogy amennyiben nem tetszik a készülék, (és plazma után pont kérdéses, hogy a képminőséggel mennyire leszel megelégedve), visszaadhasd nekik és visszakapjad a teljes vételárat. Törvény írja elő a 14 napot, azt viszont nyilván a kereskedő bírálja el, hogy szerinte makulátlan-e a visszavitt készülék. Hangsúlyozom: ez csak webes vásárlásra vonatkozik! Media Markt webes rendelés (vagy Euronics, vagy Extreme Digital) kifejezetten ajánlottak, már csak a gyártói garancia miatt is, - MM-ban ráadásul 60 napra kibővítették a 14-et már egy ideje. (de nem tudom 100%-ra, hogy ugyanazok-e a feltételek). Egyébként MM-nál még visszavették pl vkinek (itt a fórumon) a boltban vett készüléket is. De... ez már különböző lehet EGYIK és MÁSIK MM üzlet között is!
2. Amennyiben esetleg még 355.000-es ár szóba jöhet.. Illetve úgy mondom, hogy: én hogyha 65-ös tévé vásárlására adnám a fejem, akkor megkérdezném a Soncity eladóját (telefonon vagy emailben), hogy letesztelhetem-e náluk alaposan ezt [link](tehát pendrive-on vinnék legalább fekete és fehér hátteret, meg több rövid videót is, különböző felbontásúakat, és a távszabályzó használatára, beállítások gyors tesztelésére is mindenképp engedélyt kérnék - legalább ilyeneket, hogy fényerő, kontraszt, gamma, színtelítettség, stb, érdemes állítgatni - ezt is akár előre beszéld meg velük, ha ez reális opció neked). A w8-as sorozatot nagyon sokat/sokan dicsérték az évek alatt itt a pH! fórumon, meg külföldi fórumokon is - én csak boltban láttam 50 colos változatot belőle, de ott sem teszteltem, tehát személyes tapasztalatom mindösszesen ennyi, és csak az 50-essel. Tesztelni azért is fontos, mert lehet visszavitt példány, vagy bemutató darab is, (ez 2015-ös széria) - ez esetben még azt is érdemes esetleg megkérdezni, hogy mennyit ment - garancia természetesen ugyanúgy jár hozzá azért.3. Én Full HD (1080p) (főleg egy jó készülék) és UHD (4K) között alig vettem észre különbséget - 4K-s videóval való tesztelés esetén is alig! Ez én vagyok, mások mást tapasztalnak. (nagyobb különbséget, természetesen). Az én szemem számára sokkal zavaróbb a gyenge kontraszt (még VA és VA panel között is, nemhogy plazma és VA között, vagy VA és IPS között), meg a mozgásmegjelenítés gyengeségei - mind az elmosódottság, mind a szakadozottság.) Egyébként azt is olvastam több helyen, hogy nagy képátlónál sokkal jobban kijön a 4 K előnye (de ott is csak akkor természetesen, ha 4 K-s anyagokról beszélünk - azokat fogsz nézni főleg?), tehát egy 65-ös tévé 4 K-s képe sokkal jobb, mint egy full HD 65-ös képe, állítólag nagyobb a különbség a szem számára, mint egy 49 colos tévé esetében. Ezt én azért nem értem, (és szeretném is, hogy vki adjon rá magyarázatot, már meg akartam kérdezni régóta), szóval azért nem értem, mert hogyha mindkét esetben olyan távolságra ülök (ezt most tegyük fel!), hogy a látott kép egyforma méretű, akkor miért számít többet a nagyobb felbontás a nagyobb tévék esetében? Érthető a kérdés? Ugyanannyi darab pixel, - a nagyobb tévénél nagyobb pixelek.
Neked MaLaccKa mindenképp azt javaslom, hogy erről is a saját szemeddel bizonyosodj meg, hogy 65 colos tévék esetében számodra látható-e a különbség, illetve mennyire nagy. Ezt valahogy úgy kellene tesztelned - akár boltban, ha megengedik - hogy pendrive-odon ugyanazt a filmrészletet 2 K-ban a FullHD-s tévén, és legyen rajta a pendrive-odon 4 K-ban is, és a 4 K-s tévén értelemszerűen azt nézzed meg. (és ha látsz is kicsi különbséget, esetleg nem fontosabb-e a 100 Hz-es valós képfrissítés az 50 Hz-cel szemben, stb - ezeket mind mérlegelni kell, de először alaposan meglesni. Tehát, hogy mi a fontos a te szemednek).
4. Esetleg apróhirdetésben ha találsz keveset használtat, amelyre sok garancia van még, és amennyiben beleegyezik az eladó, hogy őnála alaposan letesztelheted, és megígéri, hogy nem lesz sértődés, ha esetleg nem felel meg neked, szóval ha ezt így előre megbeszéled vele, akkor így is ki lehet fogni még jó vételt.Remélem, segítettem valamennyire.
-
-
solti
senior tag
Sziasztok! 48-49 colos tv-t vennék (nem fér el nagyobb).
Elképzelés: eddig Samsung UE48H6470 volt, elégedett voltam vele, amíg DSE elő nem jött és tönkre tette az élményt. Falon lesz, úgyhogy íveltet nem szeretnék, Digi kábelTV-t nézünk rajta meg eszméletlen sok filmet/sorozatot amit raspire telepített Kodival játszunk le. Egy régi Wii miatt örömteli lenne, ha lenne ybcbr bemenete is.
A keret nagyjából 200.000 forint lenne. Tudtok mondani valami olyat, ami mostanság befutó lehet ezekkel a kritériumokkal? Samsung 6-os szériát néztem, azt nagyjából el tudom helyezni, de az LG-ket, Sonykat és Philipseket,Panákat nem igazán ismerem.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
válasz #94529552 #12194 üzenetére
Köszönöm, igen jól hangzik Ahogy látom ilyen "kis" tv-t nem sokan vesznek, de ahova megy, nem fér el nagyobb... esetleg más ajánlott alternatívák hasonló kategóriában? Mindenképp 32" kellene, illetve mikre érdemes odafigyelni választásnál? Sajnos jól összeszedett útmutatót nem találtam, de ha létezik, akkor egy link is elég
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
törölt tag
Olyan tévét már nem találsz. A mostani 6-os jóval gyengébb, főleg mozgásban(50Hz-es mindegyik, mint az 5-ös FHD-k),és UHD felbontású. Azokból a KU64 már nincs online a hivatalos helyeken, az idei MU64 pedig drága. Legjobb vételnek a LG 50UH635V-t tartom ennyiből, ennek hasonló jellegű képe lesz, mint a tiédnek, és ez is 50Hz-de jó véleményeket írnak, és még nem láttam panaszt a mozgásra.
apholyon Van még pl. a Samsung 32K5500 Smart[link], vagy 32LH530V alap tv.
-
Rossing
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi tv megvételén gondolkodok:
https://www.otto.de/p/panasonic-tx-58dxw704-led-fernseher-146-cm-58-zoll-2160p-4k-ultra-hd-smart-tv-570664559/#variationId=570664560
Felhasználás: netflix.
Van e jobb alternatíva 55-65 inch környékén?
Max. 900 Eurót költenék rá. -
khorvat
senior tag
A héten van most vhol BP-en akció TV-kre főleg Samsung és LG márkákra érdekelne megbízható helyről kedvező ár! Kuponok, hitelkártya stb. akciók is jöhetnek!
-
törölt tag
-
g4bb3r
tag
Sziasztok.
Minél többet olvasom a fórumot annál bizonytalanabb vagyok
Szóval főleg filmezésre kellene egy tv 43-50 coll közötti méretben max 150-200k HUF-ig.. Filmezés, Plex, Kodi, Netflix. Nem kell, hogy okos legyen lenne alatta egy Xiaomi Mi BOX 3.
Már abban is bizonytalan vagyok kell e UHD vagy elég a full HD.. Kb 3-4 méterrről nézném. Pár tipust tudnátok ajánlani , akkor ráállok azokra és csak azokat fogom keresni a helyi Auchan, MM, Euronics etc-ben.
A képminőség, fekete mélység, etc fontosabb szempont mint webOS meg ilyenek.
Köszi -
Verner
csendes tag
Sziasztok! 43"-os SMART TV-t szeretnék venni max olyan 130-140K-ig. Milyen típusokat tudtok nekem ajánlani ami normális képminőséggel bír? Szoftverben LG vagy inkább Samu? FHD vagy inkább UHD? Van egyáltalán értelme az UHD-nek? Hogy mutat egy FHD film az UHD kijelzőn? Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20
-
1amarr
tag
Sziasztok! Az alábbiakat szem előtt tartva keresek TV-t:
Ár: max. 120e Ft
Csatlakozás: komponens, CEC
Samsung "smart"-tal volt rossz tapasztalatom (örökös vegzálás a felesleges appok frissítésére, illetve nem tetszik az ötlet, hogy a TV is legyen az internetre csatlakoztatva), ezért lehetőleg kerülném az "okos" készülékeket, ezeket a funkciókat úgysem használnám soha.
Full HD nem fontos, mert 3,5-4 méterről néznék rajta SD és 720p tartalmakat, illetve Playstation 2-vel használnám.Első körben ezeket néztem ki:
https://edigital.hu/led-televizio/lg-32lh530v-led-televizio-p443769
https://edigital.hu/led-televizio/lg-32lj510b-led-televizio-p498670Melyik képviselhet magasabb színvonalat? LG topik összefoglalója alapján nem sikerült rájönnöm.
Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szülőknek vennénk új TV-t. Plazma TV-t váltanánk le, főként amiatt, hogy ne kelljen Set-Top boxot használniuk és pendrive-ről tudjanak filmet, sorozatot nézni. Ezeken kívül digitális és HD adások mennének rajta, plusz még annyi, hogy fater sok sporteseményt néz.
- Márkában a következőkre szűkíteném a kört: LG, Samsung, esetleg Sony, Panasonic.
- Méret: 49-50", nagyobb nem fér be a szekrénybe. De ez elég is lesz.
- Ár: 200-250k
- FHD/UHD mindegy, de ahogy nézem ebben az árkategóriában már inkább az UHD megy.
- Íveltet nem szeretnénk.
- Hosszútávra lenne.Szívesen fogadnám, ha többet is ajánlanátok (akár több márkából is).
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
zsolttt01
csendes tag
az lg 7707 nek mi a 2017 es alternatívája? UH770V?
-
törölt tag
válasz Verner #12229 üzenetére
A visszaolvasás megvolt? Hogy valamennyire képben legyél a tévékről, és úgy tedd fel a kérdéseidet? Pl, ha eddig eljutsz, már többet tudnál. Így hiányos lehet a válasz is.
De ez persze a többiekre is érvényes.
A FHD filmek jól mutatnak az UHD-n, tehát van értelme. Szoftverben FHD Smart tévéknél jobb a Samsung(Tizen), mert gyorsabb a 4 magos procival. UHD-ben már az LG is gyors, mert itt 4 magost használ, és a menüje jobban testre szabható(webos 3.0) Szerintem ez a jobb, de ugye nem a szoft a lényeg.1amarr Mivel olcsóbb a FHD, egyértelmű, hogy azt érdemes, meg 85k-t nem adnék egy 32" HD tévére, amikor jóval olcsóbban is van, ez a tavalyi verzió szinte ua.. De beleférne a nagyobb méret is, sőt. 4 m-re nemhogy a 43" de a 49" is nyugodtan mehetne.
-
albinolynx
őstag
Általános felhasználásra szeretnénk "családi tv"-t vásárolni (kommersz tv adás: sport, hírek, háttérben szóljon valami). Jelenleg egy ősrégi képcsöves van, koax kábellel. Egy upc box kerülhetne mellé.
Nem lenne rossz YT böngészési lehetőség. Wifi adott, droidos stick is van. Nem muszáj, hogy okos tv legyen.
Ársáv: 100-150k
Képátló: 80-100cm (inkább nagyobb)Mire érdemes figyelni? Van-e ajánlott vétel ebben az ársávban?
MM, vagy euronics-ban lesz nézelődés.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
failed
tag
Sziasztok,
En is ps4 hez szeretnek tvt venni. Szamomra is fontos lenne hogy ha egy mod van ra akkor lehetoleg minel folyamatosabb keped tudjon adni a keszulek. Jatek kozben forgasnal ne legyen elfolyva, elhomalyosodva a kep. Tudnatok esetleg ajanlani keszuleket?
49LH630v
Ue40ku6000wxxhEzek most mmben 150k kornyeken vannak
Koszonom, amig valaszoltok megprobalom felkutatni a forumvan emlitett keszulekeket
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
failed
tag
válasz failed #12240 üzenetére
Kozben raneztem ezekre, aze 135korul is elerhetoek... Ér annyit a technikai fejlodes hogy 10"lal kisebb az ujabb ugyanazert a penzert? Sima ps4hez kellene nem prohoz. (Nem erdekes annyira a 4k)
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
Ezt a TV-t mennyire ajánljátok? Úgy értesültem róla, hogy Sony-t és Panasonicot érdemes venni. Most elég jó árban van ha jól látom. Helyette esetleg mit ajánlotok?Lenovo y510p, OnePlus 6
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Ezzel a tv-vel van már valamilyen (pozitív) tapasztalat? -
törölt tag
válasz albinolynx #12238 üzenetére
Például Samsung 40K5500, és 40K5510. Vagy LG 43LH630V.
v1kt0hr Ez a Sony belépő UHD-je, nem annyira ajánlott, inkább a 8-as széria.
"Úgy értesültem róla, hogy Sony-t és Panasonicot érdemes venni."
Ez félrevezetés, ezeknek a gyártóknak is van gyenge kivitelű tévéi, esetenként erősen túlárazva.
failed Szerintem egy LG 40UH630V-vel elégedett lennél[link], bár ő még olcsóbban vette. -
törölt tag
Senki? [link]
-
törölt tag
válasz #97520896 #12231 üzenetére
Én az LG 50UH635V-t mondanám. Jó a menüje, a smart rendszere, gyors, négymagos, edge ledes va paneles tv. A nagyobb üzletekben már ritkán érthető el offline, de az Ipontól rendelve 2 év gyári garancia jár hozzá.
zsolttt01 Talán a 7-es szériából valamelyik[link], vagy akár a 8-as is lehetne[link]. -
3.Aragorn
addikt
Üdv, falra szerelhető smart tv-t szeretnék.
110-120k a keret
100 cm fölött.
Irodában lesz használva egy 20m2-es teremben.
Legyen vezeték nélküli kapcsolat.
Milyen típust ajánlotok? -
bbdzyx
senior tag
Most akkor tényleg 50Hz-es a legtöbb új 4K-s típus? Melyik a legjobb készülék 49-50" közelében PS-hez, alacsony válaszidővel, jó mozgásmegjelenítéssel szigorúan 200e alatt? Van ilyen, amelyik legalább 60Hz-es?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon