Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz #94529552 #12201 üzenetére

" Én is a Pana EX780E-t mondtam, talán már meg is vette. Ha így van, várjuk az élménybeszámolót."

Annyira tetszik, hogy még az is lehet, az OLED helyett majd erre szavazok 65-ös (vagy 75-ös? :) ) méretű változatban. :K

Persze minden attól is függ, mennyire tudok megbarátkozni az aktív 3D-vel, a "kis" SONY tévémen. Meglátjuk...

Mindenesetre egy nagy piros pont jár a Panasonic mérnökeinek, hogy még a 2017-es évben is életben tartják a 3D technológiát!

"A meghibásodott Philips tv-k tulajai nem ezt mondták többen is."

Értem. Hát nálunk sajnos mindegy! Itt a városban két szerviz fedi le az összes nagy televízió márkát, valamint az egyéb háztartási gépek márkáinak zömét is. Ők vannak már "ezer éve".

Az egyik szerviznek rosszabb híre van, mint a másiknak. (Ismerősök, rokonok tapasztalatai, és saját tapasztalatok az elmúlt ~30-40 évben.)

Innentől kezdve sajnos tényleg mindegy, hogy hová viszi az ember javíttatni az elektronikai berendezését! :(

Én egyébként ezért (is) költöttem inkább egy kicsivel többet, és vásároltam 5 év biztosítást. Az remélhetőleg a balfék módjára dolgozó szerviz ellen is véd, ha és amennyiben meghibásodik a termék. Persze ne hibásodjon meg!

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák