Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Friss előzetesen az ARC Raiders
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz ubyegon2 #76595 üzenetére
Szia
Igen néztem. Ma folyamatosan figyeltem. Az nem rémlik (és ezért nem szedem szét a gépet), hogy melyiket hová raktam. Egyik a táp és a proci közelében van, a másik a kéztámasz bal oldalán. Ha minden igaz akkor a gyárit átraktam lentre és a EVO van fent. VSZ a méret miatt.
Érdekes, hogy az SN530 (ezen van a /) csak 45 fokig melegedett. AZ EVO 54-60 között szambázik, néha felmegy 70-80-ra is. Ekkor már hallom a ventillátort. (lehet, csak azért mert mellette van a proci)NUC:
SATA3-ra és a WD RED-et néztem (cc 130). Azért ha 100 alat kijönne boldogabb lennék.
Azért gondoltam 1db NCMe-re, mert
1. akkor mind a 2 drive fel lenne TMK-zva.
2. most az SSD cc 400-500 körül hasít. a SATA3-as SSD is ezt tudná. Akkor meg atért fel lehetne nyomni 2000-3000 közé. Igaz , mivel mikroserver funkciót tölt be, nem is hasznámám ki.Mi az oka hogy inkább az OEM Sata3 SSD-t ajánlod? PL melyiket?
-
nagyúr
válasz _Dumber_ #76601 üzenetére
AZ EVO 54-60 között szambázik, néha felmegy 70-80-ra is. Ekkor már hallom a ventillátort. (lehet, csak azért mert mellette van a proci)
Szerintem, ha már a venti bekapcsol és felmegy az SSD hőfoka 80 celsiusig, akkor már a CPU is dolgozik annyira, hogy bekapcsoljon a ventije. De ezt is látod akár a htop-ban is ilyenkor...
Ha megnézed az összehasonlítóban, azért látható, miért a 970 EVO Plus melegszik jobban.
Akkor meg atért fel lehetne nyomni 2000-3000 közé. Igaz , mivel mikroserver funkciót tölt be, nem is hasznámám ki.
Mi az oka hogy inkább az OEM Sata3 SSD-t ajánlod?
Előző mondatoddal meg is magyaráztad, miért...De kb az az oka, hogy itt bőven elég egy stabil Sata SSD is, nyilván folyamatos stabil sustained írással és ezeknek a követelményeknek nehéz megfelelni Sata3 fronton, alig van normális áron ilyen, Samsung 860 EVO lett volna ilyen és itt jön a képbe az OEM Sata, nemrég PM883 1,92TB-ot vettem, mikor kezdte a noti kinőni a 860 EVO-t. De van Micron-nak is atomstabil Sata SSD-je, csak nyilván ritkán van kisker forgalomban ilyen, akkor is aranyáron. Szóval kb a PH Aprón-n lehet ezeket kifogni...ahonnan én vettem és ajánlottam Linuxos topiktársaknak, most totál nincs egy darab sem, mert rájöttek a userek, hogy ezek agyonüthetetlen stabil és gyors eszközök. Érdemes várni, míg lesz a használtpiacon ilyen. Ja és ezek valóban pár órás használattal és párszáz GB írással vannak fent.
(#76600) nevemfel
Semmi gond, csak innen törlésre kerülnek az off hsz-ek, így kvázi olyan, mintha le se írtuk volna! Ja és igazán nincs mit!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
_Dumber_
őstag
válasz ubyegon2 #76602 üzenetére
Atya ég.. Ekkora különbségek vannak fogyasztásban???
Ez valós?
Operation power consumption::
WD SN 530 - 0.075W
WD SN 570 - 0.09W
S. 970 EVO+ : 6W ???A MAX is pont a duplája a 970-nél.
A sebességnél meg cache ide vagy oda alig tér el SN570 és 970EVO+ között. Szerintem ember nincs aki standard használat mellett észreveszi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz _Dumber_ #76604 üzenetére
WD SN sorozatnál kicsit gyanúsan alacsony az érték, operation érték azért 4,5W alatt ritka, nagy teljesítményű eszköznél meg nyilván magasabb jóval, de nem vészes, inkább írásnál van ez, nem folyamatosan.
Corsair MP600 Pro is 6,5W operations-ban... Samsung controller fogyasztása általában magasabb, de nyilván meg is dolgozik ezért a hőfokért rendesen.
A sebességnél meg cache ide vagy oda alig tér el SN570 és 970EVO+ között.
Azért ez hamar kiderül, hogy nagyon nem így van, persze az elméleti R/W sebességre igaz, de amúgy kijöhet komoly különbség is, ami nyilván napi használat során nem jelentős. Sustained és szekvenciális sebességnél azért durva különbségek vannak!
[ Szerkesztve ]
-
ekkold
őstag
válasz ubyegon2 #76602 üzenetére
"De van Micron-nak is atomstabil Sata SSD-je,..."
Ezt speciel alá tudom támasztani, saját tapasztalattal, mert én is alig-használtan vettem (1,92Tb), és lassan egy éve nyúzom a szerverben itthon (torrent, fájl tárolás, filmnézés, webszerver, stb). Eddig gyakorlatilag hibátlan, sokkal hűvösebb mint a winyó volt, (most ebben a hőségben is csak 40C). Korábban egy Patriot SSD (1Tb) a szeverben pár hónap alatt tele lett hibás szektorokkal hasonló terhelés mellett (és az bizony közel 70C-ig felment).http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/ https://www.hobbielektronika.hu/apro/index.php?u=1574
-
LeadR
csendes tag
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
10-20, de nem különösebben tényező az ár, ha nem muszáj nyilván nem költök rá feleslegesen sokat.
2. Mekkora SSD-re van szükség?
1TB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali M.2, de előfordulhat, hogy később átkerül laptopba, így jó lenne, ha nem igényelne különösebb hűtést.
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD?
3-5év.
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Másodlagos SSD lenne, már van egy DRAM cache-es NVMe. Átlagos felhasználás, játékok, programok, stb. Később esetlegesen laptopban ez lenne a rendszer ssd.
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet?
Csak új.Eddig amiket néztem:
Team Group MP33
Legend 710
Legend 800
AS2280P4Specifikáció terén nem láttam semmi olyat ami meghatározó lenne, PCI-e verzió majdnem mindegy.
Az MP33-nál szimpatikus az 5év gar. A P4-nél meg a 800TBW, és tudom, hogy itt sokszor volt ajánlva. A HMB-t mindegyik támogatja.
A P4-et most 14 alatt meg tudom venni, az én felhasználásomra van bármi értelme ennél többet költeni SSD-re?[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Láttam korábban volt már hasonló kérdés... nem tudom azóta változott-e valami. Samsung 980Pro vagy Sk Hynis PC801? Laptopba lesz, workstation gépbe... kicsit overkill mindkettő azt tudom... De azonos ár mellett melyiket érdemes választani?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Meglévő Samsung 980 Pro mellé keresek 2TB-os nvme SSD-t, háttértárolásra, torrentre, játékra. A cél a HDD kiváltása.
Két kiszemeltem van, Apacer AS2280Q4U 2 TB és Samsung 970 EVO Plus. Hűtőbordával számolva kb. egy árban van.
Melyiket javasolnátok inkább, illetve ha tudtok jobbat erre a célra, szívesen veszem. Köszönöm.1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
-45k
-2TB
-M2
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
-ASUS TUF Gaming B560-PLUS WIFI
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
-Irreleváns
-Átlagos
-Új -
Skillet
addikt
Egy új SSD-t szeretnék venni, Windows alá. Jelenleg egy régi Kingston 120GB-os van, de már rendetlenkedik. Szóval ezt kellene leváltani.
Nagy elvárás nincsen. A legolcsóbbak közül melyik ajánlott inkább? Adata, silicon power, apacer, patriot? Adata márkát régről ismerem, afelé mennék, hacsak nincsen más ötlet. KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Alzáról keresem azt az ár-érték arányban a legjobbat amit külső tokban használnék adattárolásra.
Apacer AS2280P4U vagy WD Black SN770?
25k
1TB
külső M.2 tok
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
külső tokban
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
mindegy
külső adattárolás
új, és csak az Alzán jelenleg elérhetőek jöhetnek szóba a GVH kupon miatt [link]
-
PROTRON
addikt
válasz Skillet #76612 üzenetére
Szia,
Adata-val az olcsóbb kategóriában sok a negatív tapasztalat, de a többi sem röccenésmentes.
Több fontos kérdést is tartalmaz az ajánlóban szereplő kérdés sor, nem szeretünk egyesével visszakérdezni, jobb lenne azt a fél percet rászánni és végig írni a kérdéssort.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
válasz Hoffer #76613 üzenetére
Az Apacer kíméletlen szinten és szó nélkül cserélgeti a belső alkatrészeket, ami a tárolás szempontjából fontos megbízhatóságot is befolyásolja, nehogy az legyen hogy ráraksz valamit, aztán 2 hét múlva elvinnéd prezentálni és pont akkor nem elérhető.
Inkább SN770-et vennék magamnak.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
válasz .:Kristian:. #76611 üzenetére
Én inkább EVO PLUS-t venném, van Q4-m és ugyanígy pcie gen 3.0 slotban használom, tény hogy fej fej mellett állnak sebesség terén, de van hogy lassabb a 981a típusomnál, ami gyengébb mint az EVO PLUS.
Mostanában akik vettek az Q4 - 1TB váltózatból azt tapasztalták hogy elérte az olcsósítás-alkatrész cserék, tehát csökkent a teljesítmény. Flash SSD totyikba értkeztek visszajelzések.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
válasz .:Kristian:. #76619 üzenetére
Szerintem is számít a név, de a név is tud kevésbé megbízhatót gyártani, lásd 870 Evo. Az adott modellt kell nézni, többnyire, nem a nevet. Meg persze, hogy adott összegért mit adnak?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Skillet
addikt
válasz PROTRON #76615 üzenetére
Elnézést kérek.
-5e Ft (a legkisebb tárhely érdekel, csak a Windows és pár program lesz rajta. Jelenleg ugyanilyen felhasználással a 120GB-os SSD-ből 78GB szabad.)
-120GB 2.5"
-asztali, sata3
-ASRock J3160DC-ITX
-3 év gari. Az 5 év garanciaidő, nem ebben az árkategóriában játszik.
-átlagos felhasználás, Windows alá.
-inkább újat vennék.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
PROTRON
addikt
válasz Skillet #76621 üzenetére
120GB SSD-ket már annyira keveset vesznek és a nagyobbak ára úgy beesett, hogy amit kapni és olcsó az gari időtől függetlenül nem használnám, simán elképzelhető hogy 1 hét múlva random megadja magát, pláne az 5 ezres árkategóriában.
240-260GB körüliekből én azt mondom hogy az az 1-2 ezer forint különbség a következő 5 év használat során már nem oszt nem szoroz, ezért inkább Crucial MX500 250-est vennék.
De ha nagyon spórolni akarsz, akkor WD green sata (több féle verzió van) 240gb is még használható.
Ami ez alatt van azok mind simán belassulhatnak HDD tempónál is lassabbra teljesen random, akkor meg majd fogod a fejed. Még a green is olyan hogy ha megtömöd családi fotókkal akkor be fog lassulni, meg egyébként is 1-2 speckó algoritmus során amikor épp úgy kell valamit beolvasnia a winnek.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Tengri
senior tag
Sziasztok,
2018-ban vásároltam utoljára SSD-ket és azóta is kiválóan teljesítenek a Samsungok. Egy Samsung M.2. 970 Pro 512 GB-os és egy Samsung 860 Pro Sata 2,5 SSD 1TB-os.
Tavasszal új konfigurációt raktam össze, de sajnos az M.2.-es ssd-re már nem maradt, pedig javasolták hogy illene egy ilyen gépbe már a PCIe 4.0 M.2. SSD. Így most ősszel szeretném itt is a cserét megejteni. Samsungot szeretnék, de az év elején eléggé sok negatív dolgot olvastam az új szériával kapcsolatban. Megérné váltani 990 pro-ra? Mára már az FW hiba orvosolva lett?
maximum 90-100k a kettőre
egy M.2 csatlakozós 1TB-os a rendszernek és egy M.2 csatlakozós 2 TB-os a munkára, illetve játékoknak.
asztali gép M.2 csatlakozósokat szeretnék
MSI MPG X670E CARBON WIFI
5
munka és játék
Csak új
Előre is köszönöm a válaszokat!"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
adokveszek29
csendes tag
Sziasztok!
SSD vásárlással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.Jelenlegi konfig:
-Intel Core i5 3GHz dobozos Socket 1155 i5-3330 /BX80637i53330/ (3770 re lesz majd cserélve)
-Gigabyte GA-B75M-D2V alaplap [link]
-2x8GB 1600MHz DDR3 RAM Corsaire Vengance CL9
-120GB Kingston SSD SATA3 2.5" meghajtó + 7mm adapter (SV300S37A/120G) (win10)
[link]
-1TB Hitachi Deskstar 7K1000.C 7200rpm SATAII 32MB cache winchester (HDS721010CLA332)
-Sapphire Radeon HD7770 1GB GDDR5 GHz Edition /11201-17-20G/ (1060 ra lesz cserélve)
-Chieftec 500W Smart tápegység (GPS500A8) dobozosAz alaplapon van 1 x SATA3 6Gb/s connector és 5 x SATA2 3Gb/s connectors.
A jelenlegi SSD a SATA3 porton van, a HDD meg az egyik SATA2-n.A Cél: 1 terrásra váltás amin a win lenne, a 120 as továbbhasználata SATA2 portra átdugva mint háttértár, vagy a 120 as maradna a SATA3 on a rendszerrel és az 1gb os lenne SATA2-n háttértár. Nemtudom melyik elképzelés az okosabb.
Kérdések:
Az alaplap hány SSD-t tud egyszerre kezelni?
Az alaplap SATA2-3 portjai tudja-e kezelni az 1Terrás SSD-t?
Jár -e jelentős sebeségvesztéssel ha bármelyik SSD SATA2 portra kerül? Ha igen gyorsabb-e így is mint a HDD sebessége, tehát megéri-e?
Van e jelentősége az MLC, TLC tulajdonségnak, több SSD esetén lehet-e egyik ilyen másik olyan?Tervezett SSD: [link] ,
Kérem a fenti témában az iránymutatásotokat, mert mostanaban nem tájékozódtam a témában.
Köszönettel,
Arnold -
Skillet
addikt
válasz PROTRON #76622 üzenetére
Az MX500 250-es és 500-as ára nagyjából ugyanott van.
Elvileg 5 év garancia kellene legyen rá, de...
ITT most jó áron van, viszont "csak" 3 évet írnak rá.
Azt hiszem jó lesz ez. Máshol van hasonló áron, 5 év garival, de nincsenek hozzám közel, így csak posta lenne megoldható, ha gond van vele, szintén vissza kellene postázni.
Köszönöm megrendelem.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
nullpoint
őstag
Sziasztok!
Vásárlás előtt kideríthető valamilyen módon, hogy egy samsung 970 evo plus 2tb milyen vezérlővel van szerelve?
Mintha olyat olvastam volna hogy bizonyos újabb kiadásokon a vezérlőt rosszabra ( lassabra) cserélték.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
nagyúr
válasz nullpoint #76627 üzenetére
Mintha olyat olvastam volna hogy bizonyos újabb kiadásokon a vezérlőt rosszabra ( lassabra) cserélték.
Atyaég, hol olvastok ilyen marhabaromságot? Minap is volt hasonló...
Vásárlás előtt kideríthető valamilyen módon
Elég esélytelen, max ha az új fw dátuma utáni kiadás dátuma van az SSD dobozán.
[ Szerkesztve ]
-
chewycl
tag
Sziasztok,
A segitségeteket szeretnén kérni, SSD-t szeretnék cserélni a gépemben (WD Blue SN500 500GB). Sajnos csak 1db M.2 slot van a B450 Tomahawk max alaplapomon, az is gen3. 980 Pro-t néztem ki viszont az gen4, igy valszeg ez nem érné meg nekem a jelenlegi lapommal?
Max 60k
2 TB, mindent ezen tárolnék
asztali gép M.2 csatlakozósat szeretnék
MSI B450 Tomahawk MAX
min. 5
Film, játék, dokumentumok(képek) tárolása
Csak újKöszönöm a segitséget!
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék kérni a választáshoz.
HDD-m szeretném lecserélni SSD-re. Hűvösebb fajtát előnyben részesítem.1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
20-22k
1TB
Asztali
ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél
több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
5, de nem fő szempont.
átlagos
is is, de használt piacon is csak bontatlant néztem.Én a következőket néztem a topik alapján:
WD Black SN750 1TB M.2 NVme (WDS100T3X0C)
WD Black SN770 1TB M.2 NVMe (WDS100T3X0E)
Samsung 980 1TB M.2 PCIe (MZ-V8V1T0BW)Samsung 970 EVO Plus 1TB M.2 PCIe SSD NVME (MZ-V7S1T0BW), de ahogy olvastam a topikot ez melegedős fajta.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Külső tárhelyként, és egy nagy "pendrive"-nak keresek eseti használathoz 1TB NVMe SSD-t külső házzal. Van ezen kívül egy 4TB Toshiba és 2 TB WD otthon, de még a csattogós HDD-vel és szerintem soha nem fogom kihasználni, mert nagy méretű adatok mozgatása eléggé pain-in-the-ass kategória, ha keresni kell valamit, az is. Egy kompakt megoldást keresek. Gondoltam egy Samsung 980 1TB M.2 PCIe (MZ-V8V1T0BW)-ra egy AXAGON SuperSpeed+ M.2 NVMe USB-C (EEM2-GTO) társaságában, de ha van jobb ötlet, szívesen fogadom.
max 25-30k
1TB
M.2
külső házban
3-5, ha 10 az sem baj
Átlagos, eseti használat, külső adattárolás
Új -
nagyúr
válasz Talala #76646 üzenetére
Hűvösebb fajtát előnyben részesítem.
WD Black SN770 1TB M.2 NVMe (WDS100T3X0E) már ki is esett, PCIe 4.0 alapból nem hűvös a nagy teljesítmény miatt.
Marad az SN750, de az új vezérlős Samsung 970 EVO Plus is csak extreme használat mellett éri el a 80 fokot(vezérlő) és az előző vezérlős 970 EVO Plus-hoz képest jobb az SLC cache használata, amiben viszont a Samsung 980 a király, emiatt jobb sok használati profilon a sebessége a belépő szint PCIe 4.0-s eszközöknél.
Itt van pár említett eszköz operatív melegedése...
Samsung 980 1TB NVMe SSD review - SSD Operating Temperatures
Topik tapasztalat is az, hogy nem nagyon megy 60 celsius fölé a Samsung 980.
SN750 melegedése sem vészes, megáll 76 celsiusnál*...
WD Black SN750 NVME SSD (1TB) Review - SSD Operating Temperatures
*itt már lassan el is felejthetjük a marketing leírások max hőtűrését, ami 70 celsius, itt is érintve volt.
(#76636) chewycl
Nálad a Samsung 980 sajnos kiesik, nincs 2TB belőle, a leírt célokra az itt javasoltak bőven jók, még a WD SN570 is megfelelne, amit legjobb áron/kondíciókkal meg tudsz venni, azt vedd. PCIe 4.0-át kerüld te is!
SN570 DRAM cache nélküli, SN750 és 970 EVO Plus rendelkezik DRAM cache-sel...
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz ubyegon2 #76648 üzenetére
Valóban PCIe4.0 nem játszik, felesleges és a lap se tudja. Nem figyeltem erre.
A 980 lesz akkor a befutó szerintem.
Esetleg 2,5"-es Sata3 csatlakozásúból van ajánlott? Azok alacsonyabb hőmérsékleten mennek, ha jól sejtem.
A rendszer egy SanDisk X110-en van ami nem ment még 50 fölé.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gondoltam egy Samsung 980 1TB M.2 PCIe (MZ-V8V1T0BW)-ra egy AXAGON SuperSpeed+ M.2 NVMe USB-C (EEM2-GTO) társaságában, de ha van jobb ötlet, szívesen fogadom.
Ez így jó ötlet! Épp gondolkodom valami külső házon a még dobozban heverő 980 1TB-hoz, köszi, hogy leírtad, még ha nagyobb terhelést is kapna az eszköz, a fémház leveszi a hőterhelést. Sokan panaszkodnak, hogy forró a külső ház...ööö hát épp ez a jó, mert elvezeti a hőt az eszközről és 65-70 celsius már kéznek is forró, az SSD-nek még nem. Jó lenne neked a 970 EVO Plus is, de ha nem sürgős, érdemes Alzán nézegetni, jó párszor 17eft körüli áron van a Samsung 980 1TB. Ha még tart a -3000 ft GVH kupon, akkor főleg jó áron van.(tegnap még működött a kupon BB topik szerint)
Fura, most épp a 970 EVO Plus az olcsóbb, ha működik a GVH kupon, akkor 20eft-ért megéri bőven...[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest