Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanci
tag
Sziasztok!
Örömmel látom hogy az ssd árak az elmult években sokat csökkentek ezért arra gondoltam hogy talán időszerű lenne kicsit gyorsítani régi számítógépemen. Sokat nem költenék rá hiszen elég régi gépről van szó,(alaplap.: msi h97 gaming 3… Socket 1150.). Ebben az alaplapban már van M2 foglalat (1 x 2280 key M PCIe Gen2 x2/sata). Milyen PCIe M2 ssd-t ajánlanátok 15 ezer forint alatt,? 500 vagy 256 Gb, igazából csak az op rendszer futna róla, a megbízhatóság és a hosszú élettartam fontosabb lenne mint a sebesség. Ne haragudjatok ha butaságot kérdezek elég láma vagyok a témában de pl a mai gen3 pcie M2 ssd-k jók az én M2 pcie gen2 x2 foglalatos alaplapomba? Ha igen akkor tapasztalok valami hátrányt (pl sebességben) a gen2 miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Peugeot, Citroën topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Subaru topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs