Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz Raymond #55892 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy már meg is vette, a lényeg az, hogy továbbra is egy SanDisk SSD, csak WD logó van rajta.
A hírt félreolvastam, nekem Kína rémlett. De mindegy, egy kaptafa. A kartellezés nem konteo, simán létező dolog, a gyártók magukat védik be vele. Egészen jó kis stikli szokott lenni, míg meg nem buknak vele.
(#55893) poci76: egyetértek, azért nem olyan rossz a helyzet, hogy milliárdokért fel kelljen vásárolni SSD-ket.
[ Szerkesztve ]
-
Frawly
veterán
-
Chaser
legenda
válasz Frawly #55902 üzenetére
ák szerint 4 boltban árulják, 41-42e ft-ért, egy év garral, pclandnél is úgy rémlik amikor linkelte ott is 40-es ár volt
az milyen már, h nincs kinn a gyártónál a gar? ilyen cégtől 10e-ért se vennék 250-es sata ssd-t, de mindenki maga tudja_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
válasz Chaser #55894 üzenetére
OK, ha neked a gyártói adatok nem érdekes, de az ÁK-s vélemények igen.....egyébként nem mondtam, hogy oda idióták írnak csak, de SSD esetén a 100 hsz-ból 95 olyantól származik, aki azt sem tudta addig, mi fán terem az SSD, de ezt írtam már.....szóval lecserélik a lassú HDD-t és rögtön beírnak. A vásárlás utáni ilyen szintű véleményekből aztán piszok sok hasznosat le lehet szűrni! Mert gondolom senki nem 1-2 év tapasztalat után írkál az ÁK-ra.
Oltári nagy marhaságokat meg nem csak oda írnak, még egy itteni szaktopikban is gyakorta előfordul, akár magukat szakiknak tartó emberektől! lásd inkább kínai noname, mint 860 EVO meg hasonló agyamentségek....
860 EVO-n én se nagyon nézegetem a hőfokot, sem! Eddigi SSD-k esetén legtöbb nem is mutatta a hőértéket. Most megnéztem gyorsan, eddigi max 53 fok volt EVO-nál HP 8570p-ben.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Chaser
legenda
válasz ubyegon2 #55904 üzenetére
le lehet szűrni némi infot, mert van gebaszos ssd, ami pl belassul, nem kell hozzá kétdiploma' h megérezd de ott a newegg is, meg sokan akiknek már volt másik ssd-je
mit csinálsz azzal a 8570p-vel? enyémben k_vad van, ott nem volt 50 fok a 860 evo nálam, most már másik gépben van - hdd helyén volt a 8570-ben -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
válasz Chaser #55905 üzenetére
ami pl belassul, nem kell hozzá kétdiploma' h megérezd
Ajajj, na itt lesz a gond! Nem kell diploma hozzá, de az, hogy érzetre egy laikusnál belassul egy meghajtó, annak nem biztos, hogy használható SSD értékelés lesz a vége. De szerintem ezt tudod, a társtopikból is érdemes mazsolázgatni.
Sok belassulásról szóló panasz éppen azt bizonyítja, hogy a felhasználónak totál halvány fogalma sincs az adott SSD specifikációiról. Szerinted tudják, hogy az adott meghajtó milyen és mennyi cache-t tud bevetni?
mit csinálsz azzal a 8570p-vel?
Ne szórakozz már, 53 fok az abszolút normális, mint a WD Black-nél a 43 fok. Egyébként nyúzom a HP-t, azért van. Gondolom, mikor telepítek rá egy oprendszert és közben böngészek is rajta, azért pörgeti rendesen.
(mondjuk itt egy oprendszer 6-8 perc alatt feltelepül, nincs szuttyogás)[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Chaser #55903 üzenetére
Dell OEM SSD
Minőségére szerintem nem lehet panasz.Ha jól olvasom, akkor 3 év a gyártói gari rá:
SSDs are not eligible for purchase of extended warranty coverage beyond 3 years
Dell Limited Hardware Warranty
Warranty Check[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Toshiba XG5 NVMe SSD Review – 3D BiCS 64-Layer Flash Shines
Toshiba XG5 1TB OEM M.2 NVMe PCIe SSD Review
Toshiba's XG5 1TB NVMe SSD reviewed
Toshiba XG5 NVMe SSD ReviewNem adja fel a konzumer SSD-k piacát a Toshiba
Milyen támogatottságra gondolsz?
Dell azért nem ad rossz support-ot.
Firmware frissítés van
Sok más gyártó firmware frissítést se ad ki. Ráadásul fórumuk is van, a kérdésekre válaszolnak: pl., pl.
Más gyártóknál ilyen nincs is.
Az meg a másik, hogy itt ritkán is van szükség rá, mert ezekkel kevés a gond.
Eleve nagyrészt laptopra optimalizált SSD-k (bírják a hőt és kevésbé melegednek)Crucial P1 1TB
Ami egyébként hasonló kaliberű és nem OEM.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #55909 üzenetére
XG5-P a Prémium változata.
Gyorsak és sok adatot tudnak tárolni az új Toshiba SSD-k
A Toshiba elsőként az OEM partnereknek szállítja a terméket, de a következő év első negyedévében szélesebb körben is elérhetővé teszi őket, ahogy a termelést sikerül felfuttatni.Tehát lehet ezek már nem is OEM verziók, (viszont akkor az 1 év gari kevés), de akkor meg a Toshiba SSD Warranty gyártói garancia érvényes.
Toshiba XG5 Series Client SSDCrucial P1 1TB QLC
Toshiba XG5 1TB TLC[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ubyegon2 #55906 üzenetére
mindent kb vélemények alapján veszünk, kivéve amikor nem ( : kiindulási alapnak jók, nagy csoda meg belépőszinten nem lesz sajnos
nálam k_vad mellett nem járt 50 fok fölött a 860 evo, klíma nélkül sem, ezért érdekesCiccuka
annyit én is találtam h oem, néhány bolt árulja, gyári gar vagy lesz vagy nem, ha ki kell küldeni nem 1-2e ft, minőséget nem kérdőjeleztem meg, csak az magában édeskevés, ha gar után megmakkan és saját ktsg-en lehet küldözgetni, nyugodtan meg lehetett volna venni az 5 év garos adatát +10e ft-ért, és messze nem atombiztosak még az ssd-k_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mrzed
senior tag
válasz Ciccuka #55910 üzenetére
Közben tárgytalanná vált, ismét 68K HUF-nál kezdődik az ára:
Toshiba XG5 -
Chaser
legenda
válasz Ciccuka #55913 üzenetére
ők legalább megadják, h mennyi ( :
aztán innentől v szürkeimport v nem, crucial mx-ekre is 5 év van, a boltok 95%-ában meg 3-at adnak, én azért nyugodtabb vagyok, h olyan helyről vettem ahol 5 évet adtak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
LacHUNt3r
tag
Sziasztok!
Röviden és tömören a kérdésem az lenne, egy adott M-Key type csatlakozóba alaplapon csatlakoztatni lehet B & M típusú M.2-es SSD-t is, vagy csak M-key típusút?
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem találtam egyértelmű választ erről a neten. Egyébként [Asus Z97-Pro Gamer] lapba szeretnék nézni M.2-es SSD-t, azt látom a specifikációkból, hogy milyen socket, key- és méret típusút fogadna be.Előre is köszönöm a segítő hozzászólóknak!
-
nagyúr
válasz LacHUNt3r #55915 üzenetére
Szia!
Ez a kép elég jól mutatja a választ:
az adatlapon meg ez van:
1 x M.2 Socket 3, , with M Key
(#55911) Chaser
Igazad van, vélemények alapján vásárolunk, persze a laikus örömködést ki kell tudni zárni, ez az ÁK-n elég időigényes feladat szerintem. Szaktopikokban talán kicsit célszerűbb olvasgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Gyors válasz kellene, ha lehet Azonos áron ADATA SU 700, vagy ADATA PREMIER PRO SP 900Csak tárolásra kell, rendszer nem megy róla, csak a zajos hdd-t szeretném kiváltani.
Előre is köszi!
-
Ciccuka
veterán
válasz Frankie50 #55918 üzenetére
Crucial MX500
Ebben van DRAM/cache is:Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Chaser
legenda
válasz ubyegon2 #55916 üzenetére
nyilván nem úgy, h látunk egy reviewt ami +, és akkor az a bestbuy vásásrlás ( : 100 körüliből azért már lehet következtetni, attól független később is lehet gond, amit akár szakik se tudnak, régről a 840 evo pl ( :
Frankie50
kicsit hozzáteszel és mx500, néhány helyen az 5 év gart is megadják rá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Frankie50
tag
válasz Chaser #55920 üzenetére
Hali!
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek.
Csak az iponnál tudok vásárolni most, korlátozott anyagi kerettel, amibe bele kell férni más termékeknek is. Ezért néztem ezeket a kifutott/ kiárusított típusokat, mert más nem fér bele a keretbe.
Szóval 10 alatt kell egy elfogadható 256 gb ssd-t választanom. Minimális az írásterhelés, csak fényképek, dokumentumok tárolása a feladat. Szóval ehhez kéne tanács Használok egy SP A55-t is avval is elégedett voltam, lehet abból még egy[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Nem rég szereztem be egy Samsung 860 Pro -t (256GB)
Van esetleg vmi beállítás amit szükséges elvégezni rajta (Windows 10 x64 1903 fut rajta)?
Érdemes felrakni ezt a Samsung Magiciant?Köszi a választ.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
törölt tag
válasz pvt.peter #55923 üzenetére
A Samsung Magician nálam fent volt 850 EVO esetén is, mert ezzel is jól nyomon tudtam követni a működését, a TBW értékét, és a S.M.A.R.T adatokat, nem kellett más programot telepítenem hozzá.
Az SSD használatához nem kell semmi különleges dolgot beállítani, csak használni kell.
[ Szerkesztve ]
-
zsintai1987
tag
válasz ricsi99 #55898 üzenetére
Üdv! Így megkésve de választottam:
SAMSUNG 500GB 970 EVO PLUS MZ-V7S500BW M.2 SSD MEGHAJTÓKöszönöm a sígítséget, mindenkinek. (ugyanitt használt 128as ssd eladó kappa)
3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+
-
passatgt
aktív tag
Sziasztok!
Sata 2-vel érdemes raid-0-ban két ssd-vel próbálkoznom a max teljesítményért, vagy felesleges? Ha igen, akkor a raid-0 miatt kell valamilyen paraméterre figyelni az SSD-nél, vagy nem számít?
-
Frawly
veterán
válasz ubyegon2 #55906 üzenetére
A belassulás túl van lihegve több ember által is. Az emberek nem tudják kiverni a fejükből, hogy csak a szekvenciális csúcssebességget nézzék. A gyártók meg a sustained write-ot egyáltalán nem írják, meg a 4K-t is csak elég óvatosan reklámozzák.
Aztán a laikus meglátja, hogy 100 MB/sec-re lassul be az SSD-je, és mindjárt elkeseredik, hogy egy szar. Közben meg az OS 5-6 másodperc alatt bootol, 1-2 mp. alatt áll le az OS, a programok 0.1 sec alatt képernyőre vágódnak. De szar, mert a WD akármilyen HDD bezzeg tud 200 MB/sec-et. Ja, tud, a 256 MB cache-es, 7200 rpm-es típus. Az is csak több terás méretben. 1 tányéron, a tányér külső szélén. 0 töredezettségű fájlrendszeren, ha épp a cache sem telt be. Magyarán csak a mesében, mert a valóságban, tényleges felhasználásnál átlagban a fele sincs meg az elméleti maximumnak. Közben meg nem nézik, hogy a belassulós SSD elérési időben, meg 4K randomban 200× gyorsabb, és minden 30-50× gyorsabban tölt be. Mert a felhasználók le lettek butítva ezzel a csúcs szekvenciális sebességgel. Meg azt sem nézik, hogy az SSD, amíg nem lassul be, az meg 300-550 MB/sec.
Én simán ellennék egy belassulós WD Green, Kingston A400, Crucial BX500-zal, Intel 660p-vel, Crucial P1-gyel is. Úgyse nagyon másolok sokat SSD-ről SSD-re, max. csak egyszer, míg használatba veszem, telepítek rá valamit, vagy mentést húzok rá vissza. Utána már csak HDD-ről másolok rá, meg netről lesz rátöltve, ahol a forrás sebessége miatt nem érintene a belassulási limit. Közben meg a betöltési idők továbbra is jók lennének, a Linux úgy se lemezintenzív OS, nincs vírusirtó futtatva, nem tekeri a felhasználó tudta nélkül a frissítéseke, nincs registry, amit írogathatna állandóan, mint a Windows. A mostani MX300-am sem sebességbajnok, 330 MB/sec-ről indítja a szekvenciális írást, ami szépen lemegy 200 MB alá is. De mégis gyors vele a gép, Win10 alatt is.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki belassulós SSD-t vegyen. De a legtöbb felhasználót nem érinti a probléma. Max. csak a nagyobb Windows update-ek telepítési ideje nő meg egy kicsit (nem vészesen, HDD-hez képest még mindig villám lesz), másban nem veszik észre, hacsak nem dolgoznak nagy fájlokkal, vagy nem másolnak sokat. Ha szokott lenni azonos tárhelyméretben pár ezressel drágább SSD, ami nem lassul be, inkább azt szoktuk itt a topikban ajánlani, már csak az időtállóság, meg az ár/érték arány miatt is.
Én százszor inkább használnék egy olyan gépet, amiben 60-80 MB/sec-re lassuló dzsunka SATA2, SATA3 SSD van, de minden gyorsan bootol és a legtöbb progi a képernyőre vágódik, játékok 2-3-5× gyorsabban töltenek be, mint hogy egy 200 MB/sec csúcs-írássebességű HDD legyen benne, amivel sokkal lassabban tölt be minden, meg hallgathatom a rezonálást, meg a kerregést állandóan.
Ugyanez szokott lenni pepitában, mikor megveszik a 3200 MB/sec átvitelű NVMe-t. És sorra jönnek a fájó felismerések: nem megy a gépben, megy, de nem lehet róla bootolni, megy, de csak fele, negyede sebességgel, mivel a gép nem támogatja a PCIe 3.0 és x4 közül mindkettőt, vagy megy teljes sebességgel, de mivel melegszik, thermal throttling miatt lassul be. Vagy támogatja a gép full sebességen, bootolni is lehet róla, és a jól szellőző ház miatt sem lassul be, és a CDM alatt szépen csillognak a 3000+ MB/sec-es eredmények, csak épp semmi nem tölt be róla érezhetően gyorsabban, se az OS, se a böngésző, se a játék, pont ezek, amik az átlag felhasználók 99%-át érintik.
Nyilván, akinek speciális felhasználásra kell, az írja meg, meg nézzen utána. Ők általában úgy sem laikus felhasználók, utána tudnak nézni sustained write teszteknek, tudnak specifikációkat nézni, cache méretet, NAND típust. Nekik nem is szoktunk A400-at, meg BX500-at ajánlani, már csak azért sem, mert eleve ilyenkor a keret is elég magas szokott lenni.
-
Silentfrog
veterán
A ADATA SX930 továbbra is jó vételnek számít? 16-17 ezerért van a 480 gb-os sok helyen 5 év garival . Vagy nézzek valami mást picit drágábban? Op rendszer+ adattárolás a cél.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Csak letöltésre (letöltés után át lenne helyezve HDD-re, a seed már arról menne), torrenthez megfelelő lehet a Crucial MX500 1TB-os verzió?
A garanciaidő nem számít, de mindenképpen új kell, hogy legyen.Köszönöm
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
tomic
addikt
250 gb m.2 sata ssd vennék rendszerhez. Mi most a legjobban ajànlott? Nem követtem màr jó ideje a fejlődésüket.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Crucial MX500 M.2
Ezt ajánlanak itt inkább vagy Samsung-ot.Ha 500GB-os is jó:
Crucial P1Én ezekre voksolok (Dell, HP - oem):
Sk Hynix, Lite-On, Toshiba, Micron[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
A SanDisk Extreme PRO NVMe 3D SSD 500GB megér 84€ 5 év garival?
Illetve a Crucial MX500 SSD 1TB 2.5 98€ (5 év) vagy a WD Blue 3D NAND SATA SSD 1TB 2.5 100 ért (3 év) plusz sebesség vagy több garancia garancia?
Ezekből menyi a tényleges hely amúgy?
Persze hogyha tudok más alternatívát akkor megnézem ott ahonnan rendelnék nekem.
Persze hogy ha felesleges windows és egyéb program alá a Extreme akkor a következők közül melyik a jobb?WD Blue 3D NAND SATA SSD 500GB M.2 50€ 3 év
Intel 660p SSD 512GB M.2 51€ 5év
Crucial MX500 SSD 500GB M.2 58€ 5 év
WD Blue SN500 NVMe SSD 500GB M.2 60€ 2/3/5 év (mind 3 év fel van tüntetve az adatlapján (rákérdezünk rendelés előtt))Válaszokat köszi!
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Szerintetek Corsair Force MP510, vagy SX8200 Pro? MP500 látom ajánlottak közt van, viszont MP510-ről nem találtam nagyon semmit.
-
szMartin17
csendes tag
Sziasztok!
A legolcsóbb, (de nem használhatatlan kategória) SSD-t keresem.
120 GB-osat érdemes, ahogy nézegettem.ADATA Ultimate SU650
ADATA Premier Pro SP900 ezt látom ajánlottban is, eddig nálam ez a nyerő
GIGABYTE 120GB GP-GSTFS31120GNTD
Ezek esetleg? Vagy a megadottak alapján mi a bestbuy?1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
5-7 ezer forint
2. Mekkora SSD-re van szükség?
120 Gb jön ki ebből úgy gondolom és remélem
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
HP 8460p laptop, SATA3 csatis szerintem
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
-
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
2 év jó lenne ha lenne rá, de inkább beférjen az árba
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
minimális felhasználás, idős embernek internetezésre, csak én már SSD nélkül nem adok gépet senkinekKöszi a segítséget!
-
Ciccuka
veterán
válasz szMartin17 #55943 üzenetére
Használt
Transcend SSD370S és az Intel SSD Pro 1500 jónak tűnik például.Itt szoktak még lenni olcsók néha (Lite-On-tól felfele).
[ Szerkesztve ]
-
szMartin17
csendes tag
-
Chaser
legenda
válasz szMartin17 #55945 üzenetére
kingston a400, ha már új? 5-6e ft 3 év garral, crucial bx rémlik még és wd green, amik még az elfogadható kategória
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bodz
nagyúr
válasz monchichi20 #55940 üzenetére
Átlagos felhasználásnál nem igazán érezhető az nvme előnye. Viszont ha nem sokkal drágább, akkor inkább az, már csak a tudat miatt is, hogy gyorsabb a satás rokonoknál (normálisabbakra gondolok, nem amik alig vagy egyáltalán nem gyorsabbak). Szép álom, de biztosan lehetne jobban optimalizálni a Win-t is nvme cuccokra, de nem tudom ebből mikor lesz valami, ha egyáltalán... 1 terrás MX500 98 euróét teljesen rendben van, ha annyi hely kell.
[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED SA500 SATA 2TB
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest