Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    úgy látom a patriot továbbra is alulprezentált... :DDD nálam most lett egy hete az első szériás v300 120-as cserélve egy 240-es burst-re, mert jó áron volt kifutóban és tetszett hogy van rajta dram. bár nem tudom, ér-e egyáltalán valamit, észreveszem-e :D
    tesztben valamivel gyorsabb mindenben, érzésre tökugyanaz, meg nálam azért a laptop sata3 csatija elég rendesen korlátoz.
    melegedni nem melegszik, ciripelés, sípolás egyelőre nincs. utóbbi volt még inkább szempont. anyagban egyszerű tejfölösdoboz, vékony, súlya kb. semmi.
    hogy kibír-e majd 5 év alatt 1158 nap üzemidőt 20 tera írással, mint a kingston, na az komolyabb tényező lesz, meg hogy ha gond van vele 3 éven belül, meglesz-e a bolt, ahonnan vettem.
    ja, meg van még aránylag új beszerzésként a gagyi vonalat képviselve 2 db 60 gigás team group l5 lite sata3 napi desktop használatban laposokban családon belül, fél éve szereztem darabját potom 3e-ért, hangja azoknak sincs semmi, melegedés sincs, sebességben a v300 felett vannak, és a bolt sincs már meg :DDD
    egyébként 2 ssd-m halt le eddig és mind2 flash problémák miatt, egy 128 gigás buffalo, kb. 3 év alatt de kb. 1 év után már problémás lett, jelentkeztek rajta hibás blokkok, amik formázás után eltűntek, majd pár hónap használat után előjöttek, mindig máshol. állítólag középkategóriás volt, de ki is vonultak a piacról pár év alatt. azóta csak kingstonokat szereztem be magamnak meg a környezetemnek idáig.
    kivétel egy 32 gigás kingfast volt, felezett méretű 2,5", valami 4e ft-ért jutottam hozzá jópár éve (2014-15 tájéka), gyakorlatilag poénból vettem, az bő 1 év alatt kinyíródott win alatt a folyamatosan üzemelő háziszerverben.
    mindkettő végül olvasható maradt, de írni végül nem lehetett rájuk.
    szóval azért kíváncsi vagyok, ebbe milyen minőségű anyagot pakoltak bele, elvileg a patriot nem gagyi cég, memóriái nem rosszak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák