Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    Tisztelt Topiklakók!

    Szeretném az objektív és megfontolt véleményeteket kikérni SSD ajánlás témában, mert ugye nem babra megy a játék ( hanem SSD-re ). Nem sürgős a dolog, nyugodtan olvassátok el a linkeket, van idő rá.

    A szempontok a következőek:

    1: Kiszedném az ajánlásból az XP-hez javasoltakat, mert már nem lehet egyiket sem kapni.

    2: Kiszedném az ajánlásból az Agility 3-at, egyrészt azért, mert ugye sokan panaszkodtak rá , másrészt kifutó termék, hamarosan úgysem lehet kapni. Van helyette elég sok hasonló árkategóriájú SSD.

    3. Kiszedném az ajánlásból az Agiliy 4-et, és a Vertex 4-et is ( bizony! ) , a következő linkekben látott okok miatt. LINK, LINK, LINK.

    Samsungnál a 80% -os telítettségnél való teljesítménycsökkenést el tudom fogadni, mert azt a 20 % -ot általában mindenki úgyis üresen hagyja.

    4. Kiszedném az ajánlásból a Samsung 470-et, mert már alig lehet kapni, pedig jó SSD.

    5.Annak ellenére, hogy itt a topikban nem sok gyakorlati tapasztalat van a következő típusokkal,és egyes típusok drágábbak is mint az átlag, mégis betenném őket az ajánlásba, hagy színesedjen a paletta. Reméljük nem lesz velük probléma a jövőben.

    * Crucial v4
    * Sandisk Extreme
    * Intel 520 és 330
    * OCZ Vertex 3 MaxIOPS
    * ADATA XPG SX300 ( mSata ! )
    * Transcend SSD720

    Szóval várom a véleményeket ( akár privátban is, hogy ne legyen a topikban ebből a kérdéskőrből vita) , melyekből remélem sikerül eldönteni, hogy melyek legyenek a jövőben az ajánlott SSD-k.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák