Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha nem volt, akkor nem tudom mire véljem a hsz-t? Bár, ha pusztán ezen topikon belül értendő, akkor nyilván ok.
Nem akartam, mondhatni jók az összefoglalók. De azzal szerintem nem túlzok, ha azt állítom, hogy a fórum viszonylatában nem a leg-leg kategória. Amit linkeltem, az nem csak "dizájn összefoglaló". Nagyon szépen össze lett rakva és pont számít a megjelenés, tagolás, 1-1 screenshot, illusztráció nagyon meg tudja dobni. Sokkal élvezetesebbé teszi az olvasását is, jobban átláthatóbb és sokkal informatívabb lesz. Nálam (talán másoknál is) az az írás 10/10. Na persze, nyilván nem egy téma a kettő, egyiket jobban kell magyarázni, képekkel illusztrálni, mint a másikat, de akkor is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BMW topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Elden Ring
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest