Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raz0r911
tag
válasz TYÜTYI2006 #14739 üzenetére
De azt nem telepíti automatikusan, legalábbis nekem nem telepítette.
-
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség SSD ügyben Karácsony közeledtével meg szeretném lepni magam egy SSD-vel Mivel még eléggé pénz szűkében vagyok így sokminden esett ki é egy pár darab maradt az "olcsóbbik" fajtákból. 120-128 Gb-osat szeretnék használni rendszerlemeznek egy Lenovo b590-esben.
Ezek közül kezdtem el gondolkodni valamelyiken:
Cruical M500
Samsung 840 / 840Evo
Kingston V300 / KC300Nekem kinézetre a Cruical tetszik, de nem láttam az ajánlottak között, persze aztán ki tudja lehet mégis egész jó. Nem tudom melyik lenne a megfelelő lehet tök más mint amit én gondoltam... Ajánljatok nekem valami szép kariajit
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Raidon
őstag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy a torrent klienst lehet SSD-re pakolni? Csak a klienst.
A letoltott cuccok a HDD-re mennenek! Koszonom"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
McSzaby
őstag
Olvastam, hogy a Samsung 840 Evo széria lesz mSata csatival is. Nem tudjátok mikor lesz és milyen áron? Drágább lesz, mint a mezei 840 Evo?
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
totya79
tag
Már én is 840Evo tulaj lettem
Sata 3 ba,elképesztö a sebesség.....
Jah egy kérdés:milyen hõfok az ideàllis neki?[ Szerkesztve ]
-
mccready
csendes tag
Sziasztok,
egy asztali gépet rakok össze, és vennék bele egy 128 GB-os SSD-t, ezt néztem ki:
Sajna totál nem értek hozzá, ezért az a kérdésem, hogy ez jó cucc-e, vagy ebben az árban létezik jobb választás? Jó lenne ha 128 GB-os maradna...
Köszi
m[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mccready #14760 üzenetére
Ettől sokkal jobb választás lenne pl egy Kingston HyperX 3K, tartósabb, megbízhatóbb és árban van ezzel.
mod:
totya79: Nagyon kicsit a hőtermelése ezeknek az ssd-knek, a legtöbben nincs is hőmérő szenzor, nem kell félni, hogy túlmelegszik.
Egyébként olyan 70 fokig gond nélkül elvannak ezek az ssd-k.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Giovanny
őstag
Üdv.EZT érdemes venni,3 év garis.
Zero Defect.No Compromise !
-
Dj Sügi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 120/128-as SSD-t, a keret rá max 25000Ft. Mit tudnátok ajánlani, mit érdemes most venni?
Köszi!🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
Kingstonoknak nem volt/van túl jó hírük SSD-k terén, ha jól tudom volt egy kis gond az élettartalmukkal...? De úgy látom mégsem lesz olyan egyszerű a választás mint hittem, utána kell olvasnom. Sajna SSD-k fejlődését nem nagyon követtem eddig.
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
izsob
tag
Melyiket érdemesebb megvenni?
gigabyte alaplapba lesz.
A kingston gyorsabb picivel és elvileg mlc-s .
Otthoni használatra lenne, melyik ajánlottabb?Kingston 120GB HyperX SH103S3/120G
Samsung SSD 120GB EVO Basic, MZ-7TE120BW
-
Fryskitt
addikt
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék SSD-t venni gépembe:
1. Mennyi az a minimum/maximum ár amennyit szánsz rá?
50 0002. Mekkora SSD-re van szükség?
160 Gb3. Milyen operációs rendszerhez lesz az SSD?
Windows 74. Asztali gép vagy laptop, IDE, SATAII , SATA3 vagy mSata a csatlakozó?
sata2,sata35. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
Asus P8H77-V
[link]6. Szükség van-e feltétlenül beépítő keretre és egyéb kellékekre az SSD-hez?
Nem feltétlen, megoldom.Előre is köszi!
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
64 gigás ssd-t kéne vennem egy asztali munkagépbe (főképp a teljes elcsendesítés a cél...), de nem tudom, hogy milyet és hol, ilyen Kingfastot 12 ezerért is láttam, az lehet nem a legjobb... igazándiból mindegy, hogy aqua, pcx vagy itt veszem ahogy az árakat néztem kb mindenhol a márkásabbja ilyen 14k körül jön ki... csak hogy hol vegyem az a fő kérdés, random ránézek egy Kingston-ra és nekem az is jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz pittbaba #14777 üzenetére
50 K-ért már kapsz nagyobbat, és 5 év garanciálisat:
INTEL 240GB SATA3 2,5" 530 SSDSC2BW240A401 OEM vagy 3 év garival:
KINGSTON 240GB SATA3 2,5" SSDNow KC300 SKC300S37A/240G , vagy
KINGSTON 240GB SATA3 2,5" HyperX 3K SH103S3/240G 45KHa tényleg elég 180 GB, akkor 37-ért a
KINGSTON 180GB SATA3 2,5" SSDNow KC300 SKC300S37A/180G jó vétel, vagy 42-ért 5 év garival ez:
INTEL 180GB SATA3 2.5" 530 SSDSC2BW180A401 OEM(#14779) csubuka:
KINGSTON 60GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/60G LINK -
t420s
aktív tag
üdv!
128 GB-os (120/128) ssd-t vennék system hdd-nek.
fontos az impozáns r/w sebesség, három év gari és ami nagyon fontos: csak 7 mm-es lehet!
9,5 nem jó.mit vegyek?
konkrét márka típus?TLC-s NEM KELL!
SLC-s kéne, de max 30.000-em van rá, így ilyen úgyse fér bele.Marad az MLC.
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Ssd vásárláson töröm a fejem lenne is egy eladó ami egy ismerősömé csak ö nagyobbra alkarja cserélni és ezért eladná! OCZ 60Gb argility 3 ez a tipusa a kérdésem az lenne hogy mit kell néznem hogy normálisan működjön? Az alaplapom :Asrock sFM2 FM2A75M Pro4+ , proci :AMD Athlon II X4 760K. Köszönöm a segítséget
-
Raki
aktív tag
Hali!
Sry ha nem teljesen topikba való a téma, de hátha tud rá vki megoldást:
ma raktam be a gépembe egy OCZ Vertex 450 128 GB-os SSD meghajtót, és az a nagy problémám vele, hogy egyszerűen képtelen vagyok feltelepíteni rá op. rendszert, ugyan is a telepítő alatt nem látja a meghajtót, de mind BIOS-ban mind pedig op rendszer alatt látszódik. Már szórakoztam BIOS-ban is az állítgatásokkal de semmi, sőt firmware-t is frissítettem. Kezdek elkeseredni, mert így nem igazán tudom arra használni amire vettem.
Pls help...Intel® Core™ i9-10900K @ 5,0 GHz | Asus ROG Strix GeForce RTX™ 3080 Gaming OC 10GB | MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI | 32 GB G.Skill Trident Z RGB @ 3600 MHz | Seasonic Focus GX 850W | NZXT H710 | NZXT Kraken X73 | MSI Optix MAG322CQRV @ 144 Hz | WD Black SN750 M.2 SSD @ 1TB + HDD
-
asdf_
veterán
Ha esetleg megirnad, hogy megis milyen os-t probalsz epp telepiteni...
-
Csontbrigád
tag
Sziasztok,
SSD vásárlását tervezem a topikot egy ideje nyomon követve nagyjából tisztázódott bennem, hogy mit szeretnék venni (240-250GB Kingston v. Samsung).A Kingston KC300 típus esetén volt némi kételkedés az írható adatmennyiséggel kapcsolatban (gyártói adat), aztán Bodor Kolléga információ gyűjtésről írt majd itt lemaradtam valamiről, mert amint látom ajánlja a KC300 típust. Tehát ez a bizonytalanság nem befolyásolja a termék megbízhatóságát, ajánlhatóságát? Nyugodtan rendelhetném a KC300-ast?
Én értettem félre, nem is volt itt semmi bizonytalanság? Teljesen jó a KC300 - Ez lesz a valószínűKöszönöm!
-
Fryskitt
addikt
válasz vackor970 #14786 üzenetére
Fog azzal a lappal működni, de 1. használt 2. viszonylag kicsi 3. az OCZ terméktámogatása a jövőben kérdéses lehet. Nem írtad az árát; ha jó áron adja, ha ügyesen elférsz rajta a Windows-zal (meg tudod fogni, mi telepszik, mi nem), és nem óriási tragédia, ha esetleg tönkremegy (akkor használtad x ideig és utána te is veszel egy nagyobbat), akár jó is lehet, minden egyéb esetben inkább újat vegyél.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
válasz vackor970 #14794 üzenetére
Kék halál? Ezermegmégegy dologtól lehet........... Szerintem az ár legyen a döntő: ha nincs pénzed vagy nem kockáztatsz sokat, akkor vedd meg. Olyan 6-7e környékén belemennék, drágábban már nem. Túl sok kompromisszum. És próbáld ki, vihesd vissza, ha mégsem megy. Risky business.
[ Szerkesztve ]
-
Hogen
tag
sziasztok!
most rendeltem egy LENOVO IdeaPad Z510 (59-403839) -et már csak egy SSD-t kellene bele rendelni ha tudtok egy olcsó de megbízható és jó fajtát ajánlani esetleg linkkel együtt azt megköszönném
nem akarok sok mindent azon tárolni a rendszert meg a programokat, játékokat
esetleg pluszba a régi hdd-nek egy külcső tokot amivel kívülről is tudom használni !?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest