Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz rongyi #14048 üzenetére

    Nos, akkor nézzük szép sorjában.

    Első hozzászólásodban írtad, hogy nem vagy otthon a témában, és a kérdésed az, hogy mit ajánlunk, erre én javasoltam az összefoglaló elolvasását, mert utána egyből jobban otthon leszel a témában, és nem mellesleg olvasható benne konkrét ajánlás is, nem csak az Intel és Samsung márkák, hanem jóval bővebb választék, hogy a pénztárcádnak, igényeidnek megfelelő SSD-t ki tudd választani.

    Szóval ha elolvastad az összefoglalót, és az ajánlást is, akkor már tisztában vagy azzal , hogy az ott szereplő típusok mindegyike ugyanolyan gyors a gyakorlati felhasználás során, és azzal is tisztában vagy, hogy a TLC-s kevésbé tartós, és mivel alá vannak húzva az 5 év garanciával rendelkező típusok, már ezt is tudod. Más egyéb tényező nem is igen van, amit a vásárláshoz tudni kellene más forrásból, a többi tényező rajtad múlik, illetve te tudod, hogy milyen alaplapba kell az SSD

    Tehát innentől kezdve neked kell tudnod, hogy mennyi pénzt áldozol a célra, vagyis ebből következik, hogy mekkora SSD-re van pénzed, és hogy megéri-e a plusz költséget számodra az 5 év garancia.

    Ezek után valaki javasolta a Samsung 840 Pro-t, ami egy drága és üzleti felhasználásra szánt típus, és erre írtam is, hogy nem javaslom, mert felesleges kiadás lenne, ha csak nem számít az 5 év garancia.

    És akkor erre Te megint jössz az Intel és Samsunggal, mintha el sem olvastad volna az összefoglalót, és azt sem amit írtam.

    Na ilyenkor egy kicsit elgondolkodom azon, van-e értelme segíteni egy olyan valakinek, aki teljesen döntésképtelen, vagy csak szimplán lusta, vagy mindkettő.

    Tudod, nem kevés munkával össze lett állítva az összefoglaló és az ajánlás, és folyamatosan frissítve is van, ezek után csak az aktuális árat kellene megnézned, de ha még ezt is mástól várod el, akkor ez elég nagy lustaságra vall, én ezt nem szoktam tolerálni.

    (#14049) Péter80: Az összefoglalóan ajánlottak között van, szóval mehet a dolog nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák