Új hozzászólás Aktív témák

  • wsanyi

    aktív tag

    válasz jani04 #74425 üzenetére

    Ne haragudj, de miben is halnak meg? Nem értelek. Azon az i5-ök is meghalnak az i3 7350K-val szemben, sőt az i7 is. És hogy azok 4,9, meg 5 GHz-en mennek... Aha. Eddig mindenki a hűtésre panaszkodott, meg hogy delidelni kell, most meg valahogy a Ryzen óta azt hallani, hogy intel az istenkirálycsászár, a Ryzen meg milyen rossz. Ne haragudj, de milyen videokártyád van? És milyen monitorod? Mondjuk 60Hz-es? És a 60Hz-es monitoron nem megy a 150 FPS? Aztaaaa... Az még a 100, 120, és 144 Hz-esen se fog menni. ;)

    + Ahhoz a 150 FPS-hez 1080 Ti kell. Annál kisebb videokártyával nem fog menni a 150 FPS.

    Szeretem, amikor a tinédzser játékosok akarják megmondani, hogy mi a helyzet a számítástechnikában, és az informatikában. Sokuk még meg sem született, amikor én már gépeket szereltem. :( Azért nem lenne rossz tudni, hogy ki hány éves, bár ez nem minden esetben számít. Szóval kérlek, írd le, milyen monitor, milyen GPU, és utána nézd meg, mi a helyzet.

    @ martin66:

    Tudod, hogy bírlak, de azt kell, hogy mondjam, hogy tévedsz. Valamiért csak az X-es CPU-k mennek fel 4 GHz fölé. Még az 1500X is képes kézzel. Ilyen szempontból régebbi játékokhoz AMD vonalon inkább 1300X, 1500X, vagy 1600X az ajánlott, már ha számít az a kis difi. Vízhűtést felesleges rárakni, mert egy erős léghűtő is teljesen jól teszi a dolgát, úgyse lehet annyira felhúzni, hogy delidelni kelljen. Ráadásul az AMD-t nem kell delidelni.

    @jani04:

    Az intel meg garanciát veszít, ha delideled. Márpedig anélkül nem megy fel 4,6-4,7 GHz fölé aa 7700K, a 7600K-ról meg nem nagyon mennek a hírek, de a különbség csak a HT támogatásában van, úgyhogy hiába írják a tesztekbe a 4,9-et, nem megy fel annyira, csak deilddel. De még azzal is nehezen. Egyedül a 7350K-ról tudom elhinni, hogy feljebb megy, mert az csak 2 magos, és emiatt kevésbé melegszik, de az 5 GHz-et nehezen hiszem ott is.

    Más kérdés:Fix 60FPS-sel játszható egy játék? Mennyi a minimum, amivel játszható? Nyilván ez játéktól is függ.

    +1 dolog.

    Ezt láttad már? Link

    [ Szerkesztve ]

    Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.

Új hozzászólás Aktív témák