Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz LendvaiFeri1 #114043 üzenetére

    Azért olcsóbbak, mert jellemzően semmi nincs náluk készleten, csak megrendelésre dolgoznak, nekem nem volt velük még bajom, mondjuk én csak személyes átvételben bízom, ami nem tettszik, azt nem veszem meg. Alapvetően ŐK majdnem úgy működnek, mint egy webáruház, csak bérelnek egy helységet, ahol át tudod venni a terméket.

    (#114036) Tikakukac

    Megéri inkább 30 privátot váltani mindenkivel, kocáztatni a későbbi vizes lepedőt és telefonálgatni, mint átadni egy normálisan működő gépet? Esküszöm nem értem mi megy az aprón manapság.

    Mi menne a magyar ügyeskedés, az megy, nem az a baj ezzel, hogy elad, valamit, hanem, hogy nem ért, nem akar érteni hozzá döntse el mindenki maga, azt Te is tudod mennyi ezen egy bios frissítés, a 10 gép megvan egy óra alatt, a driverekket ugyanez a helyzet.
    Trükközni próbál, nem érdekli, nem akar vele foglalkozni, csak pénzt keresni röviden ennyi. Nem új dolog ez, a 90-es években a vargáné és társa volt ilyen, a 2000-es években a nagykerek voltak ilyen felfogásúak, most hogy nincs annyi pénz az embereknél, hogy új gépet vegyenek 3 - 500 000 Ft-ért jönnek az ügyeskedők, csak miért ilyen ócskán kell ezt előadni azt nem tudom, nem értem, és nem is nagyon fogom ezt én már megérteni....

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák