Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.1) Holnapi nap
2) 180e ft, max 200e.
3) CAD szerkesztőprogramok, játék szinten max CS:GO
4) CS:GO mediumon?
5) 15.4" normál méret, fényes/matt mindegy, TN panel.
6) Lesz hordozva, de menetközben használva nem igazán
7) Op rendszer mind1.
8) SSD max 250Giga ha belefér, ha nem akkor HDD, max 500giga, RAM lehetőleg 8 giga?
9) Márka: dell vagy asus, de bármit meghallgatok.
10) új gépElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
-
begunner16
csendes újonc
Szerintetek megér plusz 40ezret?
Dell Insp5558 15,6' Black Glossy FHD i5-5200U 8GB 1TB GT920/2GB
Dell Insp5558 15,6' Black Glossy FHD i7-5500U 16GB 2TB GT920M/4GB
(A második az első helyett)
Nagy a teljesítménybeli különbség? Melyiket választanátok?[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz begunner16 #113855 üzenetére
10% a különbség kb a cpu-k között. Hogy megéri-e, azt neked kell tudni.
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A nyár végén fogok majd venni egy macbookot, addig viszont kellene egy ideiglenes gép, az adatok
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 60-70-80e Ft. De ha azt mondjátok 90-ért a mennybe jutok, elfogadom, de preferálom az olcsóbb megoldásokat
(3) Felhasználás? Irodai programok, photoshop amatőr szinten
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem használnám játékra.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 11-12", kisebb gépet szeretnék. A kijelző többi tulajdonságát tekintve kompromisszum képes vagyok.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen, pont utazáshoz kellene. Ezért fontos a kisebb méret.
(7) Operációs rendszer? Nem érdekes. FreeDOS tökéletes.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD-ből egy 128gigás nem lenne rossz, optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Webkamera és USB3 mindenképp kellene, a többi nem érdekel.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Használt is jöhet, ha van valami bestbuy manapság.Előre is köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Mai második kérdésem
Ismerősnek kellene levaltani a 8540w-t1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 250-300k körül
(3) Felhasználás? Irodai programok, net, játék, de nem egész napi munkára, néhány órát menne esténként.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? heti pár óra, nem ez a fő szempont, de jó lenne ha néha tudna játszani az új címekkel is low-medium beállítások mellett legalább
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS matt, 14-15" körül
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Heti egyszer kétszer, utazás közben nem.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Sata SSD már van, szerviz nélkül bele lehessen tenni
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) eSata, TPM előny, de nem dealbreaker. A touchpad minősége legyen legalább olyan jó mint az elitebooké, lehetőleg fizikai gombokkal.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új és használt isÉrdemes neki is a korábban ajánlott Dell 7559? Bár az elitebook minosegehez képest félek nagy visszalepes egy inspiron.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
tween
őstag
Sziasztok!
Egy egyetemre készülő hölgynek néznénk laptopot. Kizárólag tanulásra és olykori filmezésre kellene, sokat hurcolva. Neki használt is megfelelő. Ár max. 85ezer lenne a keret. Van egy kiszemelt, ő lenne az. Ha ebben az árban van új is ami vállalható, szívesen fogadnám. Még ebből néztük a legolcsóbb verziót, de attól a procitól félek kissé.
-
adika4444
addikt
válasz tween #113861 üzenetére
Szia!
Ha még belefér, akkor egy Dell Latitude E6230 lenne jó választás, esetleg nagyobb méretben de régebbi procival Dell Latitude E6420 nagyobb felbontással.
Ha olyan gép kell ami a billentyűből szívja a levegőt, akkor HP Elitebook 2560P piciben, vagy a nagytesó HP Elitebook 8460P.Saját vélemény alapján a 6230-at ajánlanám, irgalmatlan jó áron van most, ráadásul könnyű, vékony, és csendes... Viszont porosabb környezetben jobb ötlet a 2560P, annak viszont állandóan megy a ventie, és hűvösebben tartja ezértt a cpu-t...
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok, végül az i5-ös 5558 inspironok kifutottak ezért ezt a gépet néztem max 165-ért. Jó ez az acer? Van annyira normális házban mint egy 5558?
ACER Aspire E5-571G-58MK
Finn the human
-
adika4444
addikt
válasz tween #113864 üzenetére
Szia!
Újban nem nagyon.
99 ropi körül van Acer TM-B116, nekem B115 van, igazándiból akár el is menne ha normális garija lenne, meg picit maszívabb háza, és erősebb CPU-ja...
A legolcsóbb ajánlott fujitsu A514 120ezer Huf körül van. A legolcsóbb ajánlott hordozásbarátabb család a HP probook 4x0g3-as adag...üdv, adika4444
-
Matada2.3
veterán
-
np1982
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem laptop vásárlásához.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül, akár azonnal is.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Max 300e
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén) Az átlagos otthoni felhasználás mellett, irodai programok leginkább munka szinten, hobbi szinten fotószerkesztés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem szempont
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13,3 - 14, FULLHD, IPS (de ez nem lészükséglet.(
6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Lenne hordozva havi 1-2 alkalommal repülőn is, ezért max 14.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) nem szempont
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 128 GB SSD kellene, 8 GB RAM
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Leginkább új a preferált, de ha van értelmes használt alacsonyabb árkategóriában, akkor az is játszik.Amiket eddig ki tudtam szűrni az ajánlott kategóriából azok a HP Probook 440 G3 - FULL HDs változata, ASUS UX303 (a 2 év gari a hátránya sztem) és a Fujitsu E544. Az akku idő is szempont lehet, ha lényegi eltérés van valamelyik gép javára. De persze bármi egyéb ötletet is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm.
-
btudos
nagyúr
válasz Dhampir #113871 üzenetére
Azert egy FirePro meg egy belepo szintu Radeon tamogatasa ne legyen mar ugyanaz a lap...
Akkora szivas volt normalisan osszerakni driverbol korabban az AMD GPU-s Inspironokat, hogy azt inkabb nem kivanom senkinek, de ettol meg barkinek barmikor ajanlanek egy Precisiont, mert tudom, hogy igen messze vannak egymastol driverben is, meg ugy egyaltalan barmilyen termektamogatasi kategoriaban.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Dhampir
félisten
válasz Tikakukac #113872 üzenetére
Hozzám repíthetik, megpróbálom elkapni őket.
Nekem nem volt nagyobb gondom az AMD asztali és mobil termékeivel, habár a többi gyártóéval (Intel, Nvidia) sem.
Amíg Linuxon korábbi kernelek alatt elérhető volt a zárt fglrx driver, legalább a legalapvetőbb grafikus Catalyst beállításokat megkapta szegény kattintgatós Linux-felhasználó is.
A gyártón rengeteg múlik, hogy Windows alá milyen drivereket bocsájt ki. A Dell Inspironoknál (3537, 3737, stb.) korábban sokan szenvedtek a driverek miatt, azóta lehet, hogy orvosolták.
A legutóbbi időkben Windows 10 alatt jelentkezett probléma az egyik Lenovo konzumeren, de ennek az elkövetésével megjavult, a Crimson szoftverrel sincsen gond.
(#113874) btudos
Na pont egy ilyen FirePro-ra megnevezett válaszra vártam, ugyanis nem nekem voltak AMD-s aggályaim.
Néha már túlzás ez az AMD-s utálat, ami mögött nemegyszer gyártói hanyagság (nemcsak driver, hanem rosszul megtervezett hűtőrendszer, hibás BIOS), netán felhasználói hiba lappang.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Dhampir #113875 üzenetére
Sz*ptam szépet az asztali 380-assal is. Nekem tényleg nincs bajom semmilyen gyártó semmilyen termékével, szeretek kipróbálni dolgokat.
De ezeket már évek óta nonstop csináljuk. Minden frankó-minden jó. Nem. De most tényleg. Nem. De most tuti becsszóra. Nem. Nekem kicsi kellemetlenség, mert forintban nem csak időben bukok. De aki ezekre beleugrál újonnan, azt konkrétan anyagi kár éri. Ami viszont gusztustalan.
np1982: Nem biztos költenék ennyit, 200k körül full top E7440-et kapsz, kis mákkal 3 éves NBD garival is. Maradék pénzt tedd félre, nem tud annyival többet az 1 gennel újabb, hogy elverd.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Dhampir
félisten
válasz Tikakukac #113876 üzenetére
Sorozatban nagy anyagi kár és időelfecsérlés. Lehet, hogy hibás szériák is, és még ki tudja mi áll a háttérben.
Valószínűleg az egyik hibám, hogy vonzódom a veszett (illetve annak tartott) dolgokhoz, mert valahol kihívásnak (?) élem meg (persze megvannak a határai), de ha sikerül szépen életre kelteni, vagy folyamatban tartani a működését, az örömet okoz, bármi is legyen az.
Nyilván ez hobbi szinten mást jelent, mint megélhetés szempontjából, mert nem akármilyen kutyából válik szalonna (fúj).
Például egyik legnagyobb szippantósorozatom notebook-vonalon az LG-Philips gyártotta IPS-panelekkel volt, utána "beesett" egy Samsung kijelző, aminek már semmi baja nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Dhampir #113871 üzenetére
Valóban a Precikbe is raknak, csak az egy kicsit fenntebbi kategória...
De én alapból nem vennék AMD-t, mondjuk Nvidia-t se annyira. Én erősen DVGA nélkül gondolkodású vagyok, nem játszom, de még VGA igényes dolgokkal se foglalkozok...
De ha DVGA, akkor is inkább Nvidia... Lehet előítélet is van bennem, de mostanság én picit jobbnak érzem az Nvidia és Intel párost ár/érték arányban...üdv, adika4444
-
nightmanager
tag
400 ezer alatt lehet kapni thunderboltos notebookot?
-
Dhampir
félisten
válasz adika4444 #113878 üzenetére
Ez is érthető szempont.
Sok esetben pusztán szimpátia, konfiguráció, vagy egy jó árazás döntheti el, de ezen felül nagyon fontos a garanciális háttér, és a kompromisszumkötés egyéb dilemmái.
Megbízhatóságra, nagyobb igénybevételre tervezett gépek szimpla Intellel is húzósak újonnan, használtban meg néha sokat kell várni a megfelelőre, ami tartalék gép nélkül necces dolog.
-
hallador
addikt
válasz nightmanager #113879 üzenetére
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Bdanyy
addikt
válasz Khelben #113860 üzenetére
Hm, neztem videót a 7559rol, nem hittem a szememnek, ahogy hajlik össze vissza mindene
Lehet a vgabol kéne engedni,mert a 8570W igazából egyedül abban gyengébb, annak ha jól rémlik hiába nem IPS, attól még jó a kijelzőpanelja. Precision m4800 nem rossz, csak még használtan is 400k körül van, az meg már a HP duplája, szerintem felesleges lenne erre a felhasználásra.http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
persil
nagyúr
válasz Bdanyy #113883 üzenetére
Most gyors ránéztem én is egy videóra arról a típusról és a faszikám konkrétan hajtogatta(!!!) a kijelzőt, közben pedig hadarta, hogy ámbátor vékonysága miatt "kissé" hajlik, de ez teljesen normális, semmi probléma.... :S
Akkor most a "nem ajánlott" gépek cukormázból, meg rágógumiból vannak?Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Khelben
nagyúr
válasz persil #113885 üzenetére
Most kipróbáltam a 8560W-t, annak is tudom hajlítgatni a kijelzőjét, sőt, ha nekirugaszkodnék, el is tudnám törni a fém kerettel és merevítéssel együtt. Ez fizika, egy 30x40 centis, 10mm vastag lap akkor is hajlik, ha tömör fémből van. A különbség annyi, hogy ha erre ráteszek egy literes üdítőt, akkor meg sem érzi, ha meg ezt egy 100k-s cuccal csinálom, akkor átlyukad.
[ Szerkesztve ]
-
Achmed51
csendes tag
Sziasztok,
Kollégám megkért hogy kérdezzem meg mit ajánlotok, milyen gépet vegyen az asszonynak.
Mit javasoltok ezekkel a paraméterekkel:(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 hét.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
Max: 150.000 FT
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Otthoni használat, internetezés (pl youtube, index), filmek, zene,
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Ha lehet akkor igen.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Méret: normál 15,6, többi mindegy
(8) Netbook tömege?
Nem lényeges, hölgynek lesz talán kedvezőbb egy könnyebb gép
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Mindegy
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
HDD: min 250Gb
SSD ha lehet akkor min egy 120 Gb
Ram: min 4GB
CD-DVD legyen
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, kamera
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Nem
(13) Eddig kinézett netbookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó netbookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Nincs, viszont csak Dell, Hp vagy Lenovo jöhet szóba
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Csak újKöszönöm
-
hallador
addikt
válasz Achmed51 #113887 üzenetére
Ebbe a körbe ennyi pénzért a Fujitsu LifeBook A514 jutna az eszembe, HP semmiképp, Dell ennyiért nagyon harmatos lesz. A Lenovo meg mehet a sunyiba a szervizével együtt.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Változott egy kicsit a gépre szánt összeg, szóval újra kérdeznék... Ne haragudjatok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 50-60e Ft max.
(3) Felhasználás? Irodai programok, photoshop amatőr szinten
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem használnám játékra.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 11,6-12", kisebb gépet szeretnék. Nem lenne rossz a matt kijelző sem, de kompromisszum képes vagyok.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen, pont utazáshoz kellene. Ezért fontos a kisebb méret.
(7) Operációs rendszer? Nem érdekes. FreeDOS tökéletes.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD-ből egy 128gigás nem lenne rossz, optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Hordozhatóság mindenek felett Webkamera és USB3 mindenképp kellene, a többi nem érdekel.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Használt is jöhet, ha van valami bestbuy manapság.Előre is köszi srácok!
-
hallador
addikt
válasz ádika86 #113890 üzenetére
Szerintem ennyiért nem lesz ilyen notebook, ha dobsz hozzá egy 15 - 20 ezret, és lemondasz az USB3.0-ról, akkor lehet egy használt Latitude E6220, vagy HP 2560p, ha nagyon türelmes ember vagy minden szempontból, akkor valamilyen Intel Celeron Dual Core Acer Note/NetBook, de ezt magamnak nem venném meg az biztos (Acer Aspire ES1-131-C56P például)
-
cinemazealot
addikt
Ahogy (#113891) hallador is említette, én is nagyon sokáig szemeztem az Acer 11,6"-es gépeivel, de én igyekeztem a legtöbbet kihozni belőlük, ezért számomra csak az Intel N3700 procival szerelt darab, az ES1-131-P5Q3 jöhetett szóba. Ez nem Celeron, hanem Pentium (tisztán 4 magos), viszont még erre is sokan azt mondják, hogy legfeljebb egy Core2Duo teljesítményét fogja túllépni, nagyon sokkal többre nem lesz képes. Ráadásul ebben még mindig csak HDD van, a billentyű kiosztását meg utálom (de ez én vagyok). Kompaktságában, felszereltségében és üzemidejében viszont nagyon megfogott ... csak kár a fentiekért.
Ja, és újonnan 85 eFt-nál kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz Bdanyy #113883 üzenetére
A Dell 7559 pont olyan, mint amilyennek egy 300 ezer Ft-os konzumer laptopot várunk. Én már használom egy ideje, teljesen meg vagyok vele elégedve. Sőt, a 7559 még az ajánlott kategória, más 300 ezres konzumer gépekhez viszonyítva kifejezetten jó. Fel tudom nyitni fél kézzel is, anélkül, hogy hajladozna. Ha direkt az a célom, hogy meghajlítsam, akkor persze, hogy meg tudom hajlítani. Ha atomstabil és masszív gép kell, akkor még a MacBook Pro sem a te választásod, a Media Marktban nyomogattam a billentyűzetét és nincs valami csúcs alátámasztása, nem jobb, mint a többi gépnek az árkategóriájában. A katonai szabványoknak megfelelő gépet kell venni, azok masszívak. Vagy köztes megoldásként valami jó üzleti minimum 400-500 ezer Ft-ért, de abban nem lesz olyan hardver, mint mondjuk a Dell 7559-ben.
Ha tényleg jó gépet akarsz, akkor egy szénszál-magnézium övezetű Dell Latitude kell neked ~ 1,5 milióért. Az talán hardverben és anyaghasználatban is rendben van, de biztos, hogy lehet abban is hibát találni.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Maradjunk annyiban, hogy egészen férnek össze az elképzelésed és a piaci árak
persil: Van olyan gép, amit ha hátul is ujjal támasztasz, látszik 2-3 is egyszerre. A leggázabb mikor úgy törik egy kijelző, hogy hátulról. Iszonyat kényelmetlen ügyfélnek és boltnak is, mert bizony valóban vannak olyan gépek a piacon amik simán megtörhetőek egy jobb táskában is fedlapról.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hallador
addikt
válasz tresh #113895 üzenetére
A HP egyszerűen jobb gép (Masszivítás, minőség, tartósság), ugyanakkor, ha nem csak a minőséget nézem, hanem a praktikusságot is, akkor a ThinkPad-ba van egy HD+ panel, ami 14"-on már egészen élvezhető előnyöket tud produkálni, valamint a T420-ban a billentyűzet kényelmesebb jobb mint a HP-ban.
A touchpad a HP-ban kategóriákkal jobb, az egérgombokkal együtt, ha a pöcökegeret szereted az a ThinkPadban lesz jobb, bár a HP ezen a téren is elég jónak tekinthető, nincs középső gombja a HP pöcökegerének.[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Tikakukac #113896 üzenetére
& hallador : THX
Akkor igazából egyikkel se lövök mellé TP-m volt már nagyon szerettem csak eljárt felette az idő a HP-ról meg nagyon jókat hallok. Igazából egy-két CAD rajz lesz megnyitogatva néha,de java rész e-mail, pdf, office stb futna rajta szóval nem tudom mennyire számítana az a HD panel. T61 em volt ahhoz tudok viszonyítani mert az sokéig kiszolgált.
szerk: mindig egeret használok nekem ez a touchpad sátáni eszköz főleg ha AutoCad ben mászkálok
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Brandynew #113893 üzenetére
Elfogadnám az Interstellarban szereplő Dell Latitude-öt, amivel az indiai hadsereg drónja feletti irányítást átvették.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs