Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz pompás #113048 üzenetére
Talán ez van a legközelebb az elvárásaidhoz. Egy billentyűzetmatrica kelleni fog rá, de mivel német kiosztású, lesz Í is.
Esetleg ez.
Ennyi pénzért 6-7 éves gépek vannak, és akkoriban a VGA volt a gyakoribb, HDMI-t szerintem nem nagyon fogsz találni.
Dell e7440, 5310 + Xiaomi Mi 9T + Ender 3
-
Devily
tag
válasz Bakayaro #113050 üzenetére
A kérdésben nagyjából meg is válaszoltad azt. Ha valamiben jobb a hardver és még olcsóbb is, az hogyan lehet?
A gyártó elvesz máshonnan. Olyan helyről, amit az adatlapon nem mutatnak. Ez lehet a hűtés, ami egy erősebb hardver esetében gázos, mert a nagyobb teljesítmény nagyobb hőleadással is jár. Illetve a ház merevítéséből, anyagából. Ezek az eszközök jellemzően rossz minőségű műanyagba vannak csomagolva és hajlik a ház rendesen. Ezzel nem csak azt kockáztatod meg, hogy a burkolat megreped, eltörik, de rosszabb esetben az alaplap is deformálódhat. -
dugo_
veterán
válasz Bakayaro #113050 üzenetére
Gagyi anyagok, vérciki minőségű, color bandinges TN panel, zörgő, több mm-nyit lengedező, fél év után fényesre kopó billentyűzet, a telemaxnak köszönhetően nulla garancia.
Ne csak az adatlapot nézd, úgy könnyű erős hardvert összeválogatni, hogy minden, ami összetartaná a gépet az elspórolt vacak és rövid idő alatt tönkremegy.
[ Szerkesztve ]
-
leonaprofi
tag
válasz leonaprofi #113041 üzenetére
Sziasztok!
Tényleg nincs semmilyen ajánlható új notebook, akár kisebb kijelző mérettel, 100 alatt?
Köszönettel,
Leon -
Khelben
nagyúr
válasz leonaprofi #113055 üzenetére
Nincs. A kisebb notebook drágábbat jelent, nem olcsóbbat.
-
pompás
csendes tag
válasz Maximo88HUN #113051 üzenetére
Köszi a választ!
Én is a 2540p-re gondoltam. -
stigma
addikt
Sziasztok 2 gép közül kellene választani, átlag felahsználásra. ezt a 2 gépet egy lista tartalmazza , arra vagyko kíváncsi átlag felahsználásra és filmezésre melyik lenne a jobb megoldás?
HP ProBook 440 G3 i5
- 14 FHD SVA Anti-glare kép
- i5-6200U
- 1x8GB DDR3L
- 256GB-os SSD
- Rafeon R7 2GB
- wifi + BT
- Win 10 home
- 3 év gariDell Inspiroin 7359
- 13 IPS HD Tpouch (1366x768)
- I5
- 1x4GB ram
- 500HDD
- Intel HD Graphics
- 500GB
- wifi + BT
- Win 10 home
- 3 év gariMivel irodaira kellene bármelik megfelel, de..2 gép között közl 40k különbség van HP javára - Ő a drágább - de szerintem a Touch-os kijelzőa Dell-ban csak ,,e-péisz", nem is beszélve arról hogy HP-ban +40k-ért eléggé megérné a FHD + Dedikált VGA + SSD
Azért megkérdezem de gonoldoma HP-t fogjátok ajánlani
És mielőtt bárki mást típust akar ajánlni, csak ebből a kettőből lehet választani.
[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Sziasztok! Másik kérdésem is szeretném feltenni, 6db gép közül kell választani:
Egyetemista lény, netezés, filmezés, 3-4 év múlva tervezne gépet venni, nem tudok róla hogy játszik-e vagy sem, illetve azt sem mennyire cipeli a laptopot.Level 1: (15.6")
1. gép: HP Pavilon 15 i5: i5-6200U+8GB DDR3 + 1TB HDD + AMD R5 M330 2GB
3. gép: HP Pavilon 15 i5: i5-6200U+8GB DDR3 + 1TB HDD + NVidia 940 2 GBLevel 2: (15.6")
2. gép: Dell Inspirion 5559: i5-6200U+8GB DDR3 + 1TB HDD + AMD R5 M335 2GB => ~Level 1 ára
4. gép: Dell Inspirion 5559: i7+8GB DDR3 + 1TB HDD + AMD R5 M335 4GB => ~ Level 1 ár + 20kLevel 3: (17.3")
5. gép: Dell Inspirion 5759 : i5-6200U+8GB DDR3 + 1TB HDD + AMD R5 M335 2GB => ~Level 1 ára +20k
6. gép: Dell Inspirion 5559: i5-6200U+8GB DDR3 + 1TB HDD + NVidia 940 2 GB => ~ Level 1 ár + 30kHa kiderül, hoyg cipelni kell, szerintem 17.3"-as kilőve viszont szerintem ha konkrét gépet nevezek meg, mivel Nvidia párti vagyok és ár/érték arányt is figyelembe veszek akkor 3. gépet venném én, személy szerint ami HP Pavilon 15.
Árakat szándékosan nem írtam, netezésre , hosszú távra i5 bőven elég szerintem, ha viszont combos gépet venne akkor a 4.gép lenen nyerő, mert i7 + VGA-ban +2GB memória csücsül.
Lista ez lenne, ennyi infóm van róla és ást en ajánljatok mert ebből kell választani sajnos vagy nem sajnos.
Segítséget előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz stigma #113059 üzenetére
A Dell háza jobb, mint a Pavilioné. Az AMD R5 M335 kb annyit tud mint a gépben lévő integrált videókártyák, tehát szinte felesleges. Én egyetemista lánynál 17"-es gépet még nem láttam, szerintem az lenne a legutolsó a sorrendben. Tehát szerintem a 6. gép a nyerő, ha tényleg csak ezek közül lehet választani.
A kijelzőkről mit lehet tudni? Illetve az 5559-est nem csak és kizárólag AMD-s VGA-val lehet kapni?
Dell e7440, 5310 + Xiaomi Mi 9T + Ender 3
-
Tikakukac
titán
válasz stigma #113058 üzenetére
Touch nappal erős kompromisszum, lehet csont fényerőn is, de akkor türkös lesz, cserébe akksi zaba van.
stigma: Procis dolgokat úgy kidobnám, kijelzőt venném előre, HDD-t pedig instant SSD-re. Jó az i7 csak HDD mellett megőszül majd. 6700HQ HDD-vel konkrétan alig üti a mércét, nonstop elfogy az elérés.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
stigma
addikt
válasz Maximo88HUN #113060 üzenetére
De igazad van, HP-nél van AMD és Nvidia is, azt elcsesztem sajnos.
Mivel konkrét típusszám nincs ide írva, mert persze minek az, ami alapján beazonosíthatok egy laptopot/notebook-ot ha nem típusszám alapján.
Kijelzőről nem tudok sajnos semmit cska azt hogy 15,6-os.
Sajnos aki ezt összeállította, annak megveregetném a vállát, mert ennyi erővel odaírhatta volna azt is hogy ,,i5 + valami dedikált VGA amivel tudsz játszani és ajánlom"
Sajnos nem tudok róla nyilatkozni, 17"-es én sem preferálom, és igen a 6. gép sem rossz.
Mondjuk ha csajokból indulok ki , akkor náluk aza fontos milyen színű legyen a laptop....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
ovics
aktív tag
válasz Maximo88HUN #113060 üzenetére
egyetemista lánynál 17"-es gépet még nem láttam
én pont tegnap láttam hát érdekes volt
-
-
minek?:S
őstag
Hali!
Egyik haverom ismerőse is szeretne gépet, kitöltötték a kérdéseket:
1. Most így tavasz nyár eleje felé
2. 120-130 körül
3. Alap felhasználás netezés, meg minden ilyesmi játék nem.
4. Nem kell
5. Ips ha van. Ha nincs akkor más is jó
6. Nem hiszem, inkább otthoni
7. Op. rendszer nem kell.
8. HDD-nek jó 500 gigás is.
Ram 4gb elég
9. Optikai kell igen.
10. Inkább újEzekkel a paraméterekkel mi van? Fujitsukat nézegettem.
Üdv.:M.
-
MoTeX
újonc
Segítségeteket szeretném kérni laptop vásárlásnál.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Ebben a hónapban
(2) A gépre szánt összeg forintban? 300.000Ft (+- 30.000)
(3) Felhasználás? játék, filmek, netezés, (magas gépigényű játékok)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Black Desert online High grafikai beállítások mellet
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Az lényeges volna hogy matt legyen a kijelző, azon belül nekem mindegy volna.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Kamionosként elég sokat utazna a laptop
(7) Operációs rendszer? Windows 10 de ha FreeDos az se baj, a telepités a legkevesebb
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD volna a legjobb de ebben az árkategóriába szerintem csak HDD-re számíthatok, de abból legalább jó volna 1TB
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Lehetőleg jó hűtéssel rendelkezzen, a játékok miatt nem volna baj ha nem melegedne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak garanciával rendelkező új laptop jöhet szóba -
undercover
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Nyár/ősz.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Játék, autocad,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
1080p kb 30-60fps, mindenféle játék.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem lesz hordozva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Minimum 1tb, minimum 8gb ram, de jó lenne több, nem kell feltétlen optikai meghajtó
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újPlaystation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tesóméknak kell az irodába +2 gép és felmerült, hogy esetleg az egyik laptop legyen. Jelenleg ~120ért válogattam össze teljes asztali konfigot (monitorral, perifériákkal) full alap irodai felhasználásra (ms office, pdf nézegetés, netezés, stb.) a köv fő hw elemekkel:
- Intel Pentium g3240
- 4GB RAM
- 120GB SSDHasonló kaliberű és árú lapost tudtok ajánlani? Ha nincs ilyen 120-130 környékén akkor mindegy, annyira nem lényeges a noti, de ha kapható normális gép picit drágábban akkor esetleg el lehet rajta gondolkozni.
Csak új érdekel.
Inspiron 5xxx-es szériát látok ennyiért, meg egy IdeaPad-ot.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
Sziasztok,
Dell 7559 és fuji a555g közül melyiknek van szebb képe? (hátha valaki látta már mindkettő kijelzőjét). Illetve a dellnek mennyire combos a fényereje? (valamelyik tesztben arra panaszkodtak hogy nem túlzottan fényerős)
-
QwErTy42
addikt
válasz TheProb #113073 üzenetére
Szia,
Dell játszik, a másikat felejtsd el. A Fujitsu A514 jöhetne még szóba ennyiért.
Viszont én lebeszélnélek a laptopról, ha nincs feltétlenül szükséged a mobilitásra.
Egy 21-23 colos monitoron sokkal kényelmesebb dolgozni, mint 15,6-on. Továbbá az asztali nagyobb eséllyel éli meg az akár 5-7 éves kort is, mint egy laptop.[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
kriver
tag
Kis segítség az alábbi 3 márka és típus között vacillálóknak:
Dell Inspiron 7559 vs Asus N551VW vs Acer Aspire V Nitro VN7-592G tesztOsztom a tesztelő véleményét. A Ti ajánlásaitokkal egybehangzó a végeredmény
-
minek?:S
őstag
válasz QwErTy42 #113069 üzenetére
Igazából ezeket néztem ki:
ASUS X555L - i3-5010U/4Gb/FHD
Fujitsu LIFEBOOK A555 - i3-5005U/4Gb/768p
HP 350 G2
Toshiba Satellite L50 - i3-4005U/6Gb/768pIgazából azon a HP-n még én is elgondolkozok.. az létezik, hogy ennyiért menjen? Boltot ismeritek?
Mindenesetre, ha ezek közül egyik sem, akkor Fuji A514.
Üdv.:M.
-
krisz901
csendes tag
hello sziasztok !
laptop vásárlás előtt állnék. Azt szeretném kérdezni, hogy a következő laptop játékra mennyire lenne megfelelő?http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=5559_208963&from=arukereso
8GB memóriával lenne.
-
[KgP].Robot
aktív tag
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mostanában.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Főnököm venne céges gépet nekem. A keretet kérdeztem de nem árulta el. Ezért úgy 300k-ig minden érdekel.(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Android Studio, Eclipse, Visual Studio esetleg PS. Sok RAMot használó appok. Munka szintjén.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Játékra nem.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy, de sokat használom majd és hordozgatni is fogom.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Majdnem minden nap hordozva lesz. Ritkán de megeshet, hogy vonaton is használnám.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows vagy semmi.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD mindenképp kéne. 256GB min, de akár nagyobb is. Mellette lehet HDD is. Kerettől függően.
Min 8GB RAM vagy több. Optikai meghajtó lehet, de nem feltétel.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Első sorban új gép de használt is lehet viszont a számla feltétel.Köszönöm a válaszokat!
-
aktív tag
Sziasztok
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- 1-2 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban?
- 150-160 között
(3) Felhasználás?
- játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- Wot alacsony felbontáson és részletességen. Néha HS.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
-15,6 és a 17 col is megfelel. Mindegy, hogy fényes vagy matt. Visszaolvasva tudom hogy IPS nincs ennyiért.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- 2-3 havonta vinném vidékre de utazás közben nem használnám.
(7) Operációs rendszer?
- Van
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- 500 Gb a minimum. 8 Gb a minimum amit szeretnék. Optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
- nincs ilyen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
A fórumot visszaolvasva új gép terén lenne is egy választottam. Kinéztem a laptopszalonból egy dell 5558-at 8gb rammal venném.
Viszont tegnap adódott lehetőség használt gépre is egy dell inspiron 5749 személyében. Egy éves alig használt két év további garanciával i7 5500 u procival és geforce 840m videókártyával. Árban ugyanott lenne mint az 5558.
Szerintetek van annyival jobb az 5749 hogy bevállaljam használtan?
Továbbá a két fent említett gépnek mennyire jó a hűtése? Ágyon ülve szeretném használni akár 2-3 órán át. Kibírják ezt a terhelést anélkül hogy visszesne a teljesítményük?
Az elmúlt 7 évben csak dell gépeim voltak. Nem vagyok hű a márkához csak egyszerűen akkor ezek voltak az igényeimnek megfelelőek. És ahogy látom most sincs másképpen ebben az ársávban. Gondolkodtam az Asus k501lb DM042D gépen is viszont az a rászánt összeg felett van 10 k-val és sajnos csak 4gb ram van benne.
Kérdéseimre a válaszokat előre is köszönöm.Wot nick : Lanoka_
-
cucumber87
tag
Sziasztoi!
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Ma , mihamarább(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
~ 150-200 e Ft.(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
játék néha (nem tudom milyen nem vagyok egy nagy gamer de(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
az új doomal szívesen játszogatnék, természetesen örülnék ha az új gépemmel azért nem jó ideig elindulnának az új játékok, és élvezhetően.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" matt inkább. de nemn molyan lényeges legtöbbször tévére, vagy full hd monitorra lesz kötve a gép(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
nagyon minimálisan lesz hordozva(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
nyugodtan lehet steril a gép mivel a telepítését én szeretném levezényelni(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
hdd és ssd, legalább 500 giga hdd és nem tudom mennyi ssd nem vagyok otthon benne. Dvd olvasó abszolút nem szükséges. illetve ha van egy nagyon jó proceszor videókártya párosítás inkább arra költöm a pénzt és később bővítem ssd-vel, de persze az ssdnek nagyon tudnék örülni, de feláldozom ha nagyon megéri. Ram: hát gondolom mai viszonyok között 8 giga azért már szükséges, de ha van egy jó proceszor vga párosítás ár azt is bővíthetem később.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI igen, még VGA sem fontos(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
használt is lehet ha jó állapotban van és garisNagyon köszönöm előre is a segitséget és az ajánlatokat!
[ Szerkesztve ]
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Dhampir
félisten
válasz krisz901 #113081 üzenetére
Ha magamnak venném, akkor megelégednék ennek az i5 procis változatával is. Emellé mehet a juttatásból a Windows, és olcsóbban jössz ki a végére, de ebben, mint ahogyan írták is, fullHD felbontáson gyenge lesz játékra a VGA. Régi játékok némelyikét el fogja futtatni nagy felbontáson is.
-
Laja333
őstag
Hello!
Egy olyan laptopra lenne szükségem, amiben van natív soros port vagy Express Card slot (soros port bővítés miatt). A gép on-site munkához kellene, nem nagy teljesítmény igénnyel, elég lenne egy i3 teljesítmény, és egy újabb Intel gpu is. Méretben 15.6" kellene, és gyakori utazás miatt nem árt, ha van benne egy erősebb akku.
Van egyáltalán ilyen, vagy kompromisszumos?
Árat nem határozok meg első körben, de ideális esetben 200 ezer alatt maradna. -
Chebbie
tag
Sziasztok!
"Olcsón", általános játszási célra kell notebook egy ismerősnek. 250K a felső plafon, a bolt, ahol venné már ajánlott neki egy olcsóbb és egy drágább gépet, a kérdés az lenne, hogy az olcsóbb gép megfelel-e majd játékra?
az olcsóbb gép (ezt a gépet egyébként később lehetne még +4GB RAM-mal bővíteni?)Ezentúl bármelyik gép legyen is megvéve megy bele egy ilyen SSD, erről vélemények? (szintén a bolt ajánlotta nekik)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
laszlo168
senior tag
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #113083 üzenetére
Valaki?
-
nagyúr
válasz [KgP].Robot #113099 üzenetére
Nem tudom a felsorolt programokhoz(munkához) elég-e a dedikált GPU,ha igen,én egyDell E7440-et néznék full HD IPS kijelzővel.
2 háttértár és 2x8 GB RAM lehetséges,Windows van,alig használtan,sok garanciával,számlával is akad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest