Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz Khelben #106653 üzenetére

Megnéztem a konzumer HP Pavilion 15-öt, a HP ProBookokkal hasonlítom össze, mert azokat ismerem leginkább HP-vonalon.

Pro:

-Nagyon szép IPS-kijelző, (Dell Inspiron 5558-on gyakran tapasztalt bevilágítást nem láttam rajta, de behatóbban nem tudtam megvizsgálni)
    -Gyönyörűen szóló hangszórók (Live Ubuntu Linux alatt, speciális kodekek telepítése nélkül), némi basszus is volt benne, nagyon tetszett a hangja (bár egy ProBook szólna így), a Dell MaxxAudio megoldás elbújhat mögötte (legalábbis egy Dell Inspiron 5748 hangjával összevetve), szóval ez a HP-ba rakott Bang & Olufsen tud valamit.
    -A fedlap nem lifeg a zsanérokon (szerintem jobban megáll egy Toshiba Satellite fedeléhez képest)

Kontra:

-Egyszerű műanyag ház
    -Rövid távon járó, zörgő-csörgő billentyűzet (lehet, hogy már "szétnyomkodták")
    -az aljának eltávolítása a memóriabővítéshez ránézésre horror lehet, számtalan csavar és talán még két gumiláb eltávolítása szükséges hozzá
    -(ló)Fast Ethernet (LAN-partizóknak ez kevés lesz)
    -Csupán 3 darab USB port (lásd például a ProBook 650 G1-nek az 5 darab USB-csatlakozóját, bár arról meg lemaradt az eSata - a 6570b-vel összevetve)

Röviden csak ennyit tudok róla írni, beható és több hetes tesztelésre lenne szükség a kivesézéséhez.

Új hozzászólás Aktív témák