Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz Sz4bolcs #50184 üzenetére

    Pont ezt akartam kérdezni én is, ez egy relatíve új keletű probléma, nem ? Mármint én most növöm ki a harmadik egerem, egyiket se használtam 5 évnél kevesebb ideig (mindegyik Logitech), és egyikkel sem volt soha semmi problémám, de még ismerőseimtől se hallottam soha, hogy bárki másé meghibásodott volna.

    Aztán ott van a munkahelyi egerem, ami kb 1.000 Ft lehet max, 6 éve használom, és egyáltalán nem kímélem, az aztán kap mindent, gyakran úgy bánok vele mint egy orrszarvú, még sincs a világon semmi baja (az is Logitech).

    És akkor itt állunk a 20-30 ezer Ft-os felső kategóriás, gamer egerek előtt 2016-ban, hogy "nyugi, majd hajszárítóval leszeded a teflon talpat, szétszeded, és ráragasztasz egy darab papírt a mikrokapcsolóra, ha 2 hónap alatt elromlik, ez normális". Oké, hogy 100 Ft, de ennek egy 2.000 Ft-os Hamára kéne igaznak lennie, amit pont az ilyenek miatt kerülünk el kilométerekre. Ebben az árkategóriában azért csak elvárná az ember, hogy minőségi, működő egeret kapjon.

    Ennyire mélyre ejtették le a lécet a mikrokapcsoló gyártók, vagy csak az egérgyártók nem hajlandók megfizetni a normális kapcsolókat ? A Logitech is ilyen lett ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák