Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz SunMount3r #50342 üzenetére
Ajánlottnak nem ajánlott, de az árkategóriájában ha szükséges a wireless, nem igazán van más alternatíva.
-
addikt
kemotox: Igen, már ilyen egérmaffia alakult ki itt. Ugyan en is csere berelek ezerrel, de mindig egyet eladok helyette és nem a pénzszerzés a cél. Mondjuk tegyük hozzá, napokig itt figyelt a két DA. (nem nem én vettem meg )
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Kom-ancs
tag
Üdv urak!
Logitech G9 egerem utódját keresem.A 8 év használat most már kezd rajta teljesen kijönni.A görgő minden irányban szabadon mozog,teljesen szétkopott,egyre gyakrabban kattint duplán és önállósítja magát a jobb egérgomb is.Megint ilyen hosszú távra tervezek,ha ez a mostani egerekkel lehetséges.
Szóval súly,érzékenység,forma maradhat(kicsit nagyobb méret nem baj,de laposabb ne legyen).Mit ajánlotok?Eddig Logitech,Steelseries és Razer egereket fogdostam a Saturn-ban de nem tudok dönteni.
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Vanir
veterán
Nagyon durva G502 mod.
-
dobragab
addikt
Még mielőtt lemaffiáztok, jelzem, nem is én voltam DA-m szerintem nem lesz több, utálom a taknyosodó burkolatát.
Volt jópár egér, amit nyereséggel adtam el, de számold hozzá, hányat vettem meg csak azért, hogy tesztet írjak róla.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #50358 üzenetére
De legalább 70 gramm alatt van.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeebyKay #50352 üzenetére
És a DPI kapcsán van valami infótok? Van egy cikk, ahol 3100dpi-snek írják, egy webshop-ban 1300dpi-snek, míg a Logitech-es specs sheet pdf-ben csak 1000dpi-snek van feltüntetve.
Csak mer nekem nagyon nem lenne mind 1, ha csak 1000dpi-s, akkor nincs számomra értelme rá költeni 2X annyit, mint pl. arra a 1600dpi-s ASUS-ra.
(Megszoktam már a 2000dpi-t a desktop-on is, ez alá nagyon nem szívesen megyek ...)
Köszi!
-
ReFleXx
addikt
válasz SunMount3r #50361 üzenetére
Nem igazán értem ezt a nagy DPI-hez valo ragaszkodást. Jelenlei egerem fixen 400 DPI, nem allithato.
Windowsban középen a pointer érzékenység és meg vagyok vele, megszoktam mar. Ehez képest akkor te 5öd annyit tologatod hogy ugyanannyit mozogjon
Most mi van akkor ha csak 1300 DPI-s es Windowsban 1-2-vel fentebb veszed az erzekenyseget, az miert nem jo?Egyebkent meg logitech szerint 100dpi
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
TeebyKay
őstag
Logitech szerint 1000 DPI én azt tekinteném alapnak. Ha megszoktad a nagy érzékenységet akkor tényleg zavaró lehetne a fele akkora sebesség, a szenzor meg egyiknél se jó szóval amelyik jobban tetszik.
-
nagyúr
Végül megvettem egy G502 Spectrumot. Már most tudnék írni előnyt-hátrányt, de használom egy hetet és majd utána. Én nem játszom szinte egyáltalán, viszont dolgozom (játékot fejlesztek grafikusként), így más szempontok számítanak nekem, mint a többségnek, aki ilyet vesz.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
dobragab
addikt
Logitech fix DPI-s egerei mind 1000 DPI-sek, az M705 is.
-
blu79
addikt
Sziasztok, a paint tesztben a Sica vonalai recésebbek a régi egeremnél(mk330) . Ez miért van? Illetve jó vagy rossz. Igaz a Sicaval sokkal szebben lehet rajzolni
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz Tewe013 #50367 üzenetére
Közbe rájöttem, a hz miatt. A régi 125 a Sica 1000. Ha a Sica-t beállítom 125 re akkor olyan a rece mint a másiknál . Most 1000hz és 1150 dpi-n használom. Nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb beállítás, majd még próbálkozok más beállítással is.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
dobragab
addikt
(#50368) blu79
1000 Hz és 800 DPI.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz dobragab #50369 üzenetére
- köszi , ezt még nem próbáltam, de rájöttem a magas dpi nem jó, 1000-1100-1150 dpi-t próbálgattam, gyárilag 1250-re áll be.
-
Genji
őstag
CORSAIR VENGEANCE M65 jó választás? Játékra kellene. Köszi!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Genji
őstag
Megvolt, de azt nem írta miért nem jó az M65.
1. Mennyi a keret? Nincs kifejezett limit.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Nem.
3. Mire használnád az egeret? Játék, fps főleg.
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? Közepesen nagy lapát. Régebben MX518 és G5öm volt azokat szerettem.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Passz, 800dpi mondjuk.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) 1-2 gomb nem árthat.Köszi ha ajánlasz valamit!
-
Cohond
csendes tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni abban hogy érdemes e beruházni egy Redragon LavaWolf egérre
Valakinek esetleg személyes tapasztalat?
Előre is köszönöm. -
Kom-ancs
tag
-
Genji
őstag
Ajánlanátok egy padot a Logitech G402-höz?
-
Tewe013
őstag
-
ReFleXx
addikt
tudnának de van egérpad topik is, inkabb oda ird.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Genji
őstag
Oké oké, a szabály az szabály! Köszi!
-
ooloo
őstag
Az eddig használt egerem [MX 3000] megadta magát a sorsnak ( a billentyűzet is , mivel egy vevőegységük van ) . Hasonló méretű egeret keresek , amire a nagy lapát kezemet rátehetem . Kinéztem a szintén Logitech által gyártott [Logitech MX Master] egerét . Méretre hasonlók . Amolyan mindenes egérnek kell . A fő szempont a kényelem a kéznek .
Nem lövök mellé ha az MX Mastert választom ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz jaffa 2843 #50386 üzenetére
Nesze semmi fogd meg jól ...
Javaslat másik egérre ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz jaffa 2843 #50388 üzenetére
yoooo....
A felsorolt két alternatívát köszönöm ! Ugyanis erre volt szükségem .
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Ez tényleg vicces Patuoxun Thunderbird 11
Ismerős valakinek? NEM, akkor segítek: Trust GXT 155
napokban voltam nézelődni, és fájó szívvel jöttem rá, hogy a G500 már nem kapható, G502 meg nekem nem ér 90€-ót, G500-mat annó 35€-ért vettem újonnan
Esetleg olyan formára mint a Trust GXT 155 van valami jobb fajta értem megbízhatóbb darab? Mert számomra extrém kényelmes.
-
kemotox
addikt
válasz Goblin12 #50391 üzenetére
Rengeteg ilyen példa van, a trust ugyanazt a kínai noname átmatricázott fost nyomatja, mint a többi kínai noname átmaticázott fos. Gondolom tök ugyanabba a fos kínai noname gyárban készülnek, csak a végén más kínai noname fos matricát meg festés kap, és más néven próbálják meg az emberekre sózni.
-
Kishandris1
csendes tag
Sziasztok!
Egy KeepOut X6 egerem van, és kezdi megadni magát!3 éve használom!Tudtok ajánlani egy hasonló egeret?
400-800-as DPI-n játszok!
Ha lehet akkor:
-Lehessen súlyozni!
-Legyen ledes DPI rajta!
-Max 25ezer forint!
Fps játékokhoz használom a mostani!
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz Kishandris1 #50399 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák