Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
davian
csendes tag
A Roccat Kone Pure Optical kifutó modell?
-
dobragab
addikt
Cougar 300m teszt megjelent
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
estikornel
tag
Üdv, DA3.5G-mnek eléggé zörög a görgője ha felfelé tekerem, van rá valami módszer a kiküszöbölésére? A lodot fixeltem már ragasztóval de erre nem találtam megoldást.Ha jobban megnézem, akkor a görgő tengelyének jobb oldala lötyög a görgő kapcsolóján.
[ Szerkesztve ]
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Ez a gyorsgörgetés funkció csak Logitech egereknél van?
Olyan gyorsgörgetős egeret keresek, ami játékhoz/PS-hez kiváló, és van rajta kisujj támaszték!Előre is köszönöm!
-
\/ulp
csendes tag
válasz cadgers #50807 üzenetére
Az ajánlott egerek közül csak a Logitech G502 rendelkezik ilyen funkcióval, viszont nincs rajta kisujj támaszték, nagyon nehéz és a görgője is rettenetes.
Ha le tudnál mondani szabadon futó görgőről, és ne adj' isten még az összefoglalóba is beleolvasnál, akkor alternatívát is tudnánk ajánlani.
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Érdekességképpen leírom Nektek, hogy ha van még egy olyan valaki az országban akinek Steelseries Shift billentyűzete és Steelseries Rival 100 egere van, hogy véletlenül se telepítse fel az új 3.6.7-es Engine 3-at. Mert a Rival 100 oldalsó funkciógombjai nem fognak működni, illetve a led színét sem lehet állítani.
A 3.6.6-os verziót visszatelepítve tökéletesen működik minden eszköz.
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
Skullwipe
senior tag
Na vegyen már valaki ilyet és írja le milyen, na, léccccci.
-
dobragab
addikt
válasz monti0222w #50820 üzenetére
-
-
Skynet258
veterán
Sziasztok, kellene egy új egér, valami normálisabb darabot szeretnék, fehéret, lehet rajta led is. Viszont a belsejükhöz nem értek, így valaki segíthetne, hogy
vagy
Tudom árban nem egy liga, de a Roccat megéri a felárat vajon? Vagy egyéb alternatíva is érdekelhet, max 17k körül, legyen fehér, most ezt az időszakomat élem épp.
-
\/ulp
csendes tag
válasz [Prolixus] #50822 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Nem mintha az én egerem (Newmen GX1-Pro/G302) szebb lenne, csak a DA árából vagy 5-öt tudnék venni.
A görgő amúgy nem narancs, hanem ergébé.(#50823) Skynet258
A Rival 100 csak 400 DPI-n üzemel jól, felette romlik a teljesítménye. A Roccatet meg még nem tesztelték az urak, de a szenzora állítólag nem a legjobb.
Mi lenne, ha előbb az összefoglalóba is beleolvasnál, és válaszolnál az ott található kérdésekre?[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Oh, máris csilliárdszor jobb ajánlat. Nyilván én sem vennék ilyet, de ha utánam dobnák éppen eltologatnám. Ezzel szemben linkelésre kerültek itt már olyan szürreális rémálomba illő rettenetek, hogy azokról a 9gag-es "Kill it with fire" mémek jutottak első blikkre eszembe.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Skynet258
veterán
1. Mennyi a keret? 17k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Nem
3. Mire használnád az egeret? Irányítom vele a kis nyilat a képernyőn. Néha játszok. Sok mindennel, de nem vagyok fanatik, sem e-sportoló. Stratégia, fps, tps, amihez épp kedvem van. Van mikor szerkesztem az Internet rám eső részét, vagy képeket Lightroom-ban. Még sosem akadályozott az egér tudása vagy nem tudása ebben, szóval semmi pro dolog.
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? Ujjbegyes fogás - fingertip grip
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Sosem állítgattam érzékenységet...
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) RGB LED, fehér egérMost egy Gigabyte M6900-as van épp, ez méretben egész jó talán. DPI állítás van ezen is, de sosem érdekelt, középső állásban van, azt sem tudom az melyik.
Mondom, nem vagyok kifinomult gémer, normális egeret szeretnék ami ár/érték arányban megfelelő. Húzok a Roccat felé btw... A mostaninál csak nem rosszabb?!
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Skynet258 #50826 üzenetére
Inkább a Rival 100, annak tuti jó a szenzora. A natív 500, nem 400, de casual felhasználásra 1000 DPI-n is simán ok. Kova jövő héten érkezik hozzám tesztelésre, meglátjuk, mit tud, de messze nem egyértelmű, hogy jó.
[ Szerkesztve ]
-
\/ulp
csendes tag
válasz [Prolixus] #50825 üzenetére
Nyílván távol áll azoktól a szutykoktól, meg amúgy is a kinézet az, ami a legkevésbé érdekel egy egéren. Viszont ha kiadnék érte ennyit, már elvárnám, hogy külsőre is maximálisan bejöjjön.
(#50824) \/ulp
Hupsz, 500 DPI akart lenni, késő van... Kösz dobragab! -
nyunyu
félisten
Nem tudjatok, hol lehet kapni beepitheto pocokeger alkatreszeket?
Laptopok billzetenek kozepen levo szines izere gondoltam: IBM TrackPoint, Dell TrackStick meg ki tudja meg milyen fedoneven futnak.18$-ert talaltam komplett laptopbillzettel egyutt, de nekem csak az "eger" meg a gombjai kellenenek.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
VictorHUN
aktív tag
Létezik olyan egér amit nagy kézzel rendelkezőknek fejlesztettek ki és még játékra is alkalmas?
A legtöbb egér hosszúságra rohadt pici, csak az ujjam 10 centi és igy a csuklómat tönkre vágja hosszú használat utánDavid Icke: Ébred már az oroszlán
-
Evil Snowman
őstag
Cougar tesztbe megint kell egy fogyatékosnak lennie.
Már én érzem úgy, hogy felesleges ezeknek az embereknek bármit is írni.....
-
dobragab
addikt
Zsugorodott egy kicsit az összefoglaló, a 4. fejezet nagy része ide került. A link most ott virít a 4. fejezet végén és a linkgyűjteményben.
-
nyunyu
félisten
válasz ReFleXx #50835 üzenetére
Ja, vegul rendeltem egy bontott IBM T40 billzetet egy ezresert, mert nem akartam szetvagni a komplett Travel with UltraNav billzetemet a pockeert.
Mar csak arra kene rajonni, milyen driverrel lehet Win7 alatt eletre kelteni a pockot, mert egyik Synaptics driverrel sem akar mukodni.
(Billzet resz az persze mukodik, ahhoz nem kell driver.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dugo_
veterán
Hahó,
1. 7-8k a lélektani határ
2. kifejezetten ebay/ali
3. koca CS:GO, semmi egyéb extra
4. palm grip; 1-2-2; 18cm
5. 38,3cm/360°
6. legalább 1 gomb a hüvelykujj alatt.A mostani egerem egy A4tech V7, nem túl combos PAW3305DK szenzorral, túl merev kábellel, ráadásul még kőnehéz is (súlyt kivettem belőle, de még így is).
Nézegettem a mulkin féle olcsó SS Kanát, viszont képeken túl kicsinek tűnik, nem tudom hogy férnék el rajta 1-2-2-ben. Ezen a V7-en jól megszoktam az aszimmetrikus felépítést a lépcsős jobb oldallal.
Régi MS egerekkel, meg a polling rate növelésükkel nem akarok szórakozni, szóval az ajánlott a G100s-en és a Kanán kívül van valami egyéb normális szenzoros, több gombos, inkább jobbkezes, akár még nem tesztelt, de ígéretesnek tűnő (akár valami noname) egér Kínából?
Ha nincs, akkor vajon elférnék a V7 után a Kanán, vagy gyűjtsek inkább valami nagyobb aszimmetrikusra?
-
dugo_
veterán
válasz bbdzyx #50848 üzenetére
Néztem azt is,
Kana 124x64x37
V7 122x77x41,5, ami mondjuk széltében kicsit csalóka, mert alul szétterül a bal oldalon.Meg megnéztem a Takasta V2 tesztjét, és ott bizonytalanodtam el, hogy ha neki odaáig ér az ujja claw grip mellett 19cm-es tenyérrel, akkor talán az én rövidebb kezem lelóghat palm-mal. Nem tudom igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest