Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz [Prolixus] #50892 üzenetére
Köszi neked, és mindenkinek! wowpigpapa szimpatikusabbnak tűnt ebay értékelések alapján, így tőle rendeltem én is.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
dobragab
addikt
Tegnap egy darab hsz nem volt
Régészkedtem egy kicsit. [link]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
ivana
Ármester
Valami olyan egeret keresek amit oda lehet tenni, egy IBM model M mellé Eddig egyet találtam ami megfelelne az igényeimnek a Ducky Secretet PBT, nincs semmilyen hülye progi hozzá (linuxot használok), és nem hivalkodó, normális switchek. Valaki már használt ilyet?
-
kemotox
addikt
Plusz uj monitor, uj fules, uj szek, uj pulcsi. Nehogyma valami ne feher legyen.
-
Sz4bolcs
senior tag
Valakinek van infója róla, hogy a g100s háza kompatibilis-e az mx300 belsőségeivel?
-
SunMount3r
nagyúr
-
Maotun
őstag
bátorkodom reagálni
"A jo anyaghasznalatnak megvan annyi hatranya, hogy nehezebb tole a patkany. "
[ez is egy nehezebb]
nálam a paraszt súlyteszt eddig minden hw elemnél bevált (táp, cpu hűtés, vga stb....) a nehezebb lehet jobb?
mert van benn anyag...10-15g plusz súly csak nem okoz ínhüvely gyulladást.
másik kérdésem is tisztelettel :
LOGITECH G502 Proteus Spectrum csak az rgb led miatt más az előd core hoz képest?
lehet hamarosan megválok asus strix claw tól, felajánlom kutatási szétszerelési célokra, csak az utód kérdéses:LOGITECH G502 Proteus Spectrum ?
Mionix castor ?
steelseries rival 300 (acer predator) ?
razer deathadder croma ?szempont hogy a 16 millió színből a bill világításnak megfelelőt be tudjam állítani és a kiszemeltek közül a legjobb legyen.
várom megtisztelő véleményed, törzstagok szavazatait, szakvéleményét
1. 25 k
2. használt nem játszik
3.normál irodai és sok játék , nem MMO , inkább FPS
4. palm kicsit fingertip grip 19 cm csuklótól középső ujj végéig.
5..800 dpi 3500 dpi között használom
7. mint említettem piros led -
ivana
Ármester
válasz jookomak #50909 üzenetére
Gondolkodtam azokon, vagy egy régi 3 gombos egér felturbózásán egy trackpointtal (scrollozni ). De azok mind abs-sek ami egy idő után fényesedik és én ezt ki nem állhatom A model m is azért (a buckling springen kívül) a gépelésre non plus ultra billentyűzet mert PBT dyesub keycapes és POM a háza. Jelenleg ilyen ócska 3000 forintos ms egerem van, ami azon kívül, hogy túl könnyű és kicsi (lemértem 70g), két év alatt szétkopott, azért adok ki egy egérre 20k-t, hogy utána elkopjon néhány év alatt. Épp ezért kerestem PBT egeret direkt és kiderült, hogy csak ez a ducky van (Játszani nem nagyon játszok manapság, szóval csak programozás, meg net)
Ez a nehézség nem tűnik annyira durvának, szerintem elpasszolok néhány cuccot aztán megveszem Kell még egy olyan dolog ami nem arra van tervezve, hogy előbb utóbb kidobd(#50910) ayy_lmao Szín nem számít viszont nagyon szeretem az ipari designt tp, model m, hp számológép etc.
(#50916) Vanir Köszi, úgy látom max. a súlyára lehet panasz, de az, hogy 100g vagy 120 szerintem nem oszt nem szoroz. Azon jót röhögtem, hogy egy másik topikban ocn-en valaki azzal jött, hogy csak 1M leütésre van hitelesítve a kapcsoló amikor az ócska kínai amiből kispórolták az aranyat 10M-re
-
Vanir
veterán
Értelemszerűen a súly személyes preferencia, de alapvetően a könnyebb mindig is jobb lesz a nehezebbnél, mert kevésbé terheli a csuklódat, és ez hosszútávon visszaköszön. Nekem speckó 70 grammos egér az álmom, de ez sajnos álom is marad, mert senki nem gyárt olyat, ami minden igényemnek megfelelne.
Én is erősen gondolkoztam a Ducky-n mikor kijött, pont a PBT miatt, de ennyit nekem nem ér meg az anyagminőség. -
dobragab
addikt
Ismét ezer köszönet Evil Snowman kollégának, aki az új Roccat Kova 2016 egerét rendelkezésemre bocsátotta.
Nagyon úgy tűnik, ajánlott lesz belőle. A szenzora (PMW3320) elvileg a publikus AM010, és tulajdonságaira tényleg nagyon arra hajaz. Zseniálisan reszponzív, 800-on biztosan. Felette is alig jitterel, PCS pont 2,7 m/s minden DPI-n. Anyagminőség, minden más meg a Roccat KPM-re emlékeztet, szóval
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Ujj egére lenne szuksegem max 10k-ig nezegettem az a4 tech bloody sorozatat ezek erdemes vetelnek szamitanak ? Vagy mit tudnatok ajanlani ebben az arketegoriaban ? Elo re is koszi!
Üdv! Gordon
-
Brandynew
őstag
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy Fujitsu-Siemens WL9000-es vezeték nélküli egerem (USB-be dugható vevővel). Az elem maxra feltöltve, több elemmel próbáltam, de zavarosan reagál - mintha túl nagy lenne neki a távolság, ami kb. 1 méter, pedig évekig jó volt így. Szerintem a vevővel/adóval lehet a gond. Ha egész közel, fél méterről használom, minden OK.
Lehetséges külön USB-be dugható vevőegységet venni, vagy kuka minden és új egeret kell vennem?
-
Brandynew
őstag
válasz kalapacsolok #50929 üzenetére
Nem került be a lakásba egy új vezeték nélküli eszközök?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz kalapacsolok #50929 üzenetére
Esetleg a manual-jában, vagy a gyártó support oldalán megnézheted, lehet e újra párosítani az egeret a vevővel. Ha lehet, akkor sem biztos, hogy segít.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Brandynew #50930 üzenetére
Nincs, semmi nem változott. Egyik napról a másikra mintha lecsökkent volna kb. fél méterre a hatótáv Viszont ha USB hosszabbító kábellel az asztal mögé vezetem, úgy tökéletes, úgyhogy lehet az lesz az áthidaló, olcsóbb megoldás, ha egyelőre úgy használom, veszek még egy hosszabbító kábelt.
Akkor nem szórakozok az újabb vevőegységgel, ha lehet nem oldaná meg. Furcsa...
-
lkksioskdl3
aktív tag
sziasztok!
Tessék majd megkövezni!
Nagyon tetszik ez a James Donkey egér. Érdemes kidobni rá 8 dodót? vagy ha nem hasonlót tudtok ajánlani?
Olvastam az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz lkksioskdl3 #50933 üzenetére
Ne.
-
TeebyKay
őstag
válasz lkksioskdl3 #50933 üzenetére
Genius Maurus Land Series 2 hasonlít talán a legjobban.
-
Gordon32
tag
Üdv! Gordon
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Evil Snowman #50939 üzenetére
Harmadjára csak sikerült
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Evil Snowman
őstag
válasz jaffa 2843 #50940 üzenetére
GIF akart lenni, de nem ment úgyhogy feladtam.
-
dobragab
addikt
válasz Evil Snowman #50941 üzenetére
Animgifet inkább ne képként illeszd be, csak linkeld, és jelezd, hogy animgif. Mobilnetesek dühösek tudnak lenni, ha csak benéznek, és 20 mega mobilnet elúszott.
-
Padree.c2
tag
Szia, köszönöm a választ. Még időben tudtam szólni. Céges egérnek rendelték volna nekem, de így cserélve lett egy Gigabyte M6900-ra. Időközben volt szerencsém a kérdezetthez is, így már látom, érzem a különbséget.
Az M6900 jól muzsikál, és sokkal kényelmesebb fogású is.
Szép napot mindenkinek, és hálás köszönet még egyszer.Pp. ♠
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #50947 üzenetére
Még nem tuti, ha nem találok megoldást rá akkor írok!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest