Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Skullwipe #50490 üzenetére
Az "Enhance pointer precision" opcióról beszélsz? Vagy valami másról, mert nekem pl. jól jönne egy tényleges "Rámutatás pontosság növelés", mivel az asztali gépemet most egyelőre megpróbálom Xbox Controller-el vezérelni a desktop-on (is), mivel TV-re van kötve.
Sok mindent nem csinálok rajta, csak bejelentkezem és futtatom valamelyik játékot, ehhez pedig kényelmesebb a TV előtt ülve egyből a controller-el vezérelni az egérmutatót. Ehhez a JoyToKey progit használom, de a precizitáshoz jól jönne valami olyasmi, mint a konzolos/controller-es játékokban az "auto aim" vagy "aim aid" (vagy valami hasonló, de biztos értitek), a desktop ikonok és szövegrészek eltalálásához.
Nem tudtok valamit erre a célra ajánlani? (Csak mert ez az "Enhance pointer precision" pont nem az.)
(És légyszi ne azzal kezdjétek, hogy használjak egeret, mert az asztal most elég messze és kényelmetlen pozícióban van a TV-hez képest és a komolyabb. egeret igénylő dolgokat úgy is a notebook-omon végzem, az asztali gép csak a fentiekre van most használva.)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz SunMount3r #50501 üzenetére
Nem pontosít az semmit csak ráver a cuccra egy fincsi undormanyos accelt.
Olyan dologrol ami neked kene nem tudok, en vennek a helyedben valami occso wireless tapipados billzetet. Amugy csak billel is tok jol lehet navigalni.[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz SunMount3r #50501 üzenetére
Ne használj egeret. Tedd föl a kérdést a controller topicban..
-
Vanir
veterán
DeathAdder-t szétszedni szopás, főleg hogy balmenetes két csavar ami az alsó nyákot tartja a helyén (én meg már félig elnyaltam a fejüket mire rájöttem).
3G v3-ról van szó mellesleg (fényes a DeathAdder felirat a dobozon), az alsó nyákon 2006.11.24. dátum van feltüntetve.
Ha kész lesz a projekt, akkor csinálok belőle egy Logout bejegyzést, képekkel jól telenyomva.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziaszok,
1. Mennyi a keret?
15-20k2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Újonnan szeretném3. Mire használnád az egeret?
FPS játékok, pl cod4 multiplayer4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
A csuklóm az egérpadon van és közepes méretű kezem van, de jobban szeretem a kisebb egereket5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Kis érzékenységen6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Nincsen[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz [Prolixus] #50512 üzenetére
ki az a Mulkin?
-
törölt tag
Logitech G300S-t néztem ki magamnak. Ez ajánlott típus?
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #50518 üzenetére
-
Evil Snowman
őstag
válasz #58682368 #50519 üzenetére
Ha pesti vagy, akkor Pixel-be érdemes elmenni, rengeteg a csoport által ajánlott egeret forgalmaznak, és ki is vannak állítva így meg tudod őket fogni. Logitech pont nincs nála, de azt szinte minden MM-ben kirakják és ott meg lehet fogni. Nekem személy szerint nem jött be a 302 fogásra.
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #50522 üzenetére
A Razer 14.540Ft és adnak hozzá egy Goliathus Speed egérpadot is. Megéri nem? Azért kérdezem, mert nem szeretnék ráfaragni egy rossz vétellel.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Még mindig a Logitech G100s a bestbuy az ~5 ezres árkategóriában?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Megrendeltem az Omron mikrokapcsolókat a wheel mousehoz viszont nagyobb, mint mi benne van. Hogyan tovább?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
dobragab
addikt
válasz pocokxx #50531 üzenetére
Már gépről. Idézek az ottani összefoglalóból.
A Panasonic EVQP0 kapcsolók szintén cserélhetők japán Omronokra, ha van helyük az egérben. Némileg hosszabbak, így nem mindig férnek el, és a pöcök kicsit máshol van rajtuk, így ritka esetekben (tipikusan: ha a görgő tengelye hosszában ráfekszik) emiatt nem javasolt cserélni. Ha nincs ilyen probléma, a hátsó lábat nyugodtan levághatjuk, és mehetnek a helyére.
Nagyjából így fog kinézni, a kép tetején látod a kapcsolókat.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz dobragab #50532 üzenetére
Az ok, de melyik a hátsó....? Amelyik legtávolabb van a kapcsolótól?
Így képről már ok. Igen az. Mezei forrasztó + ónszippantó elég lehet a művelethez?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
dobragab
addikt
válasz pocokxx #50533 üzenetére
Igen. Úgy a pöcök kb. oda kerül, ahova kell.
Alapesetben nem javaslom a pillanatpákát, min. teljesítményszabályzós pákát szoktam javasolni, mint ahogy az az ottani összefoglalóban is meg van írva, de a WMO-hoz elég lehet az is, az kevésbé precíziós cucc. Úgyhogy igen, feltételezem, jól tudsz vele bánni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Egy vadonatúj, dobozból frissen kivett egérnél mennyire normális, hogy konkrétan erős cigaretta szaga van ? Vártam azt a jellegzetes friss hardver szagot, de ez bizony egy az egyben tömény dohányfüst szagú. Találkoztatok már hasonlóval ? (Roccat Kone XTD Optical)
Lehetséges, hogy ez teljesen természetes, vagy inkább arra utal, hogy valami kőkemény láncdohányos alaposan kipróbálta előttem ? (Egyébként a PCX-től jött, és a dobozt záró kis ragasztó karika eleve fel volt vágva. Az az érzésem, nem én vagyok az egér első tulaja, nem tudom egy forgalmazónak van-e bármi oka egy termék dobozát felnyitni).
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz Zsiráfnyál #50536 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez normális, én ilyennel még nem találkoztam. Biztosan kicseréltetném, ugyebár minden netes vásárlásnál jogod van elállni a vásárlástól (akkor is, ha már kibontottad a terméket) 14 napon belül.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Brandynew #50537 üzenetére
Én is arra gondolok, hogy valaki élt ezzel a 14 nappal, csak nem tudni, miért. Kipróbálni még nem volt lehetőségem, csak "offline" fogdostam meg (az alapján egyébként nagyon szimpatikus), nem volt még lehetőségem megnézni, van-e valami működésbeli hibája.
Alaposan kipróbálom ha hazaértem, aztán eldöntöm, kérjek-e cserét (nem tudom, van-e erre egyáltalán jogom, ha amúgy semmi baja). 25.000-ért azért nem illik újként olyan használt egeret adni, ami másnak a dohányos mancsától bűzlik.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz Zsiráfnyál #50538 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem kell megindokolnod a cserét netes vásárlásoknál, ha 14 napon belül vagy. Az így visszaküldött termékeket elvileg a beszállítónak kéne, hogy visszaküldjék.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Én biztos a kirakaton keresztül dobnám vissza. Az milyen már, hogy napokat eltöltesz egy fórumon és az internet egyéb bugyraiban azzal, hogy megtaláld a neked legjobban megfelelő egeret, nagy nehezen rászánod magad, hogy kiadj érte 24 db „jó” magyar ezrest, ami valljuk be, nem kevés pénz egy egérért, és akkor van arca a boltnak küldeni egy felbontott, bagószagú egeret? Úgy, hogy feltételezem nem volt feltüntetve az oldalon, hogy mondjuk refurbished cuccot adnának.
Komolyan sajnállak, emlékszem mennyit tekertél itt az elmúlt napokban, hogy milyet vegyél. Az élmény felbecsülhetetlen..."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz e-newsee #50540 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy a rendelés leadása után egy napig "beszerzés alatt" státuszban volt a rendelés, tehát e szerint nem a PCX tartogatta készleten, szerintem ezt már ők is így kapták valami nagykertől.
Mindegy, azért kipróbálom, de valószínűleg kérni fogom a cserét. Nem korrekt ez így. Kösz a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Zsiráfnyál #50541 üzenetére
Tök mindegy ők hogyan kapták, nekik ugyanúgy meg kellene nézni, mit adnak el. Szerintem illett volna szólniuk, hogy figyi, van egy nálunk, de valószínű használt, ráérsz-e még egy kicsit várni. Vagy hasonló.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
qantum
senior tag
Sziasztok!
Munkahelyre vennék egy jobb vezetékes egeret, mint ami van.
5-10e között és elég nagy kezem van, Extra igény nincs csak kényelmes legyen és jó minőségű.
Melyik lenne jó (összefoglalót elolvastam, de nem igazán tudom melyik lenne a bestbuy)?" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
ReFleXx
addikt
+1 Vidd vissza és ha tudod rendeld meg mashol.
Közben visszakaptam a Zowie ZA12-t a szervizbol, cserélték az egérét, kaptam egy zsir újat, ennek mar nincs meg az a baja.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz pocokxx #50535 üzenetére
Csak sikerült elrontanom... Szépen sikerült kiszedni a gombot, és amikor pucoltam (finoman kapargattam ki a kicsi óndarabokat) sikerült felrántottam a nyákból is egy kis csíkot. A jobb klikk nem működik, de a balt sikerült kicserélni...
-
dobragab
addikt
válasz pocokxx #50546 üzenetére
Ha túlfeszíted az alkatrészt kiforrasztás közben, a forrszem letörhet, az alkatrészlábbal a furatfémezést vezetősávval együtt kihúzhatod a helyéről. Ilyenkor ha szerencséd van, tudod követni a vezetősávot, és egy darab vezetéket be tudsz forrasztani a legközelebbi, hozzá tartozó forrszemig.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Formula-1
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest