Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rjid
csendes tag
Sziasztok!
Új egér vásárlása előtt állok ebben szeretném a segítségeteket kérni. Eddig egy logitech m100-t használtam amivel meg voltam elégedve, ehhez hasonló fogású egeret keresek.1. Mennyi a keret?
~15K
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Lehet
3. Mire használnád az egeret?
Játék ( nem hc szinten)
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
fingertip, 19 cm
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1000 dpi
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
nincsElőre is köszönöm a segítséget!
-
dobragab
addikt
válasz coves8 #49600 üzenetére
Ha jól értem, olyan formát keresel, ami a G602-re hasonlít, de rövidebbet és laposabbat? Olyan nem igazán van. Tapogass meg valahol egy Razer DA-t. Vagy az, vagy a CM Storm Alcor jó lehet, utóbbi kisebb.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
denko
senior tag
srácok,
Tudtok ajánlani valami olcsó ergonomikus egeret pár ezer forintért netán ebayről, ami nem sz@r?
Valami amitől nem megy tönkre a csuklom munkában..a céges egér elég gagyi[ Szerkesztve ]
-
-
MaTpr0F
senior tag
Sikerült szert tennem egy G502 -re. Pár dolog amivel nem értenék egyet a tesztet olvasva (nagyobb kezem van), hátha a tanácsért idefáradók között van még aki használja a keresőt:
- G303 után sem érzem nehéznek. Nem mondanám orr-nehéznek, de javít az érzeten ha 1db súly bekerül a szenzor mögé.
- Görgő, bár kicsit fura, még intenzív akció közben sem sikerült oldalra kattintani vele. Jól elkülönül a 3 irány. Továbbá én már találkoztam keményebb görgővel is. A szabadon futás nem rossz, ha sokat kell görgetni.
- Oldalak, bár tényleg csúszósak ha nyirkos a kezed, azért nem rosszabb a fényes felületnél.Viszont, hogy ne csak dicsérjük elvégre nem 2 filléres egér:
- A görgő olyan nehéz, hogy nem szabadon futó módban is meg tudom pörgetni (wtf?). Illetve gyönyörűen lötyög oldalra, néha felfelé is.
- Az én kézméretemnél (18,6 cm) az oldalsó "sniper" gomb nagyon útban van. Claw-al pont ott fognék rá a hüvelykujjammal. Ha hátrébb húzom, akkor meg nem túl kényelmes.
- A jobb és bal gomb... holtjátéka van mindkettőnek. FELFELÉ!!!! Hozzátapad az ujjamhoz és felfelé meg tudom emelni. Ennek hála f@n csörömpöl akció közben rendesen.
- Merev kábel. G303 ugyan ilyen kinézetű kábele sokkal puhább és hajlékonyabb.Összességében egy 23e Ft-os zászlóshajó egértől sokkal jobb minőséget várnék. Forma jó, számomra nem nehéz, biztosan hasznát tudnám venni az extra gomboknak, de vissza fogom küldeni, mert több kontra mint a pro.
Remélem tudtam segíteni az ilyen egérre vágyóknak.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz MaTpr0F #49608 üzenetére
23e ft?? 60 euró most... az csak 19e. 80 euróért a spectrum rgb változat van már.
Amúgy ja, majdnem 2 éve használom, és igazából nem tudok panaszkodni rá. Súlyával se volt sose bajom, 1000dpi-n. Nekem nagyobb tenyerem van a tiédnél, de a sniper gomb még így se zavar. Igaz, nem is használom rajta. Ami inkább zavart eleinte, az a bal gomb melletti elöl. Azt ki kellett iktassam szoftverből, mert mindig megnyomtam véletlenül. A görgő meg úgy jó ahogy van. Remélem a G900-on is szabadonfutós lesz
A bal-jobb gomb zörej amúgy tényleg van, mikor elengeded, koppan fent. De ez még mindig elviselhetőbb, mint pl a Naos 7000-rem gombja volt, ami a vékony biliműanyagból készült háza miatt lenyomva visszhangzóan kattant akkorát, hogy a gyerek is felébredt a szomszéd szobában
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Vanir
veterán
válasz MaTpr0F #49611 üzenetére
Ha a nyers teljesítményt és a klikkfílinget vesszük, akkor a G303 tényleg mindent visz. Ellenben nem tudom, hogy mennyire lehettek DMT-n, amikor ezt a formát kitervelték, de életfogytig bezárnám a tervezőit érte. Kb. két napig bírtam használni. Eddig minden más egér formáját meg tudtam szokni, de ez nagyon kifogott rajtam.
Ja, meg a súlyeloszlása sem tetszett, valamint az sem, ahogy a talpait kialakították, nekem konkrétan imbolygott az egér a kezemben játék közben, valamelyik irányban mindig megemeltem véletlenül.[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
sziasztok
olvasgattam a topikot és láttam, hogy ne ajánljátok a Hama URAGE ILLUMINATED egeret.
Én nekem a tegnapi nap folyamán érkezett meg és szerintem ez egy kiváló egér. Nem tudom hogy mi a bajotok vele... -
Vanir
veterán
válasz Cseri0058 #49617 üzenetére
Épp, hogy nem szúrja ki a szemed az összefoglaló, amit értelemszerűen nem olvastál el, és mégis bedobsz ilyen flegma kérdést. Akkor mégis mire vársz? A személyeskedést pedig nagyon sürgősen fejezd be.
MaTpr0F: Rosszul fogalmaztam, annyi, hogy kicsit túl könnyű megdönteni a kialakításától adódóan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz dobragab #49613 üzenetére
Annyi egeret szétkaptatok már. Az érdekel, hogy miért nem próbáltok meg összerakni egy saját egeret? Komolyan érdekel, hogy ilyenen nem gondolkodtatok? Ha autót, PC házat meg ki tudja még mit csinálnak meg emberek több különböző típusból összeépítve akkor ez egérnél miért ne lehetne?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Cseri0058 #49617 üzenetére
Még ha gondolná is, lehet igaza lenne az egeres ismereteit alapul véve. De tényleg picit több kreativitást, mert viccnek gyenge, trollkodásnak kevés, egy vitában képviselendő álláspontnak meg elégtelen.
Csak azt tudom javasolni én is, amit a többiek, olvass és okulj, de az sem baj ha tapasztalsz, például veszel egy ajánlott egeret és utána úgy kivágod azt az olvasztószökevényt az ablakon mint a szemetet. -
-
-
dobragab
addikt
válasz [Prolixus] #49629 üzenetére
bbdzyx kolléga használja azóta is, nagy megelégedéssel[ Szerkesztve ]
-
válasz dobragab #49628 üzenetére
És ráadásul sárgaaaaaaaaaaa. Igen akartam kérdezni, hogy ki volt a donor és ki a gazdatest. Látom japán Omron van még a felniken is (mivel nem vagyok szaki így nem tudom ez van-e alapból a DeathAdder-ben vagy ez is a tuning része).
Ezt amúgy használtad is egy ideig vagy inkább golyóálló üvegbe raktad ki a vitrinbe? -
dobragab
addikt
válasz [Prolixus] #49633 üzenetére
A DA háza tökéletes volt, abba beépítettem egy sz@rrá kopott házú DA belsejét. A Kinzu v2 szenzornyákja meg valahol megvan még, de abból semmit nem lehet csinálni, az még működőképes állapotban is rettenet.
-
addikt
Valaki nincs Kana i-Café egere amit elpasszolna?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Ispy
veterán
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Van még
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Evil Snowman
őstag
-
HollyBoni
veterán
Az MX518-nak a G400 és G400S az utódja? Jól látom hogy már nem forgalmazzák őket?
-
HollyBoni
veterán
válasz dobragab #49644 üzenetére
Tudásban melyik a jobb? G400s vagy MX518?
Van amúgy még a Logitech-nek valami egere ami formában ugyanaz mint az MX518, és tudásban hasonló?
MX518-am van kb 6-7 éve, csak 6 évnyi retek is van rajta, szét van kopva, és nem működik a görgő, szóval kéne valami új. De annyira bejött a forma, hogy mással inkább nem kísérleteznék.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz HollyBoni #49645 üzenetére
G400s annyival jobb, hogy az 500 / 1000 Hz-hez nem kell USB-hack, és magasabb DPI-n kicsit jobb. Az optimális DPI ugyanúgy 800.
G402 hasonló, de jóval laposabb, így tök más a fogása.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest