Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz mindfreak #3099 üzenetére
Hanyas sensi is az nálad?
Tudom hogy igazam van , csak ugy látom valamiért nem a lényeg ment át az irásom által . Megpróbálom mégegyszer értelmesebben .
dav1dkaah : dobj rá 2 ezret és iponba vegyél Deathaddert vagy diamondback 3G-t .
vagy vedd meg 4-ért a mostani diamondbackemet , eladó ;)[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Moderátor esetleg kitörölhetné az előző 2 felesleges hsz-t
Szerintem neked a sensi a nem tiszta! Én a játékbeli sensiről beszélek!
10cm=360° 1600dpi 2,22 sensi
10cm=360° 400 dpi 8,88 sensi ( 157 DP[cm] )
1 inch = 2.54 centimetersHa a fov 80 ( cod2 ) akkor 1280*1024-ben a teljes körbefordulás 5760 pixelt érint .
10cm=6280 egérpixel 1600dpi esetén. | vagyis 0,9 pixelre jut 1 egérpixel.
10cm=1570 egérpixel 400dpi esetén. | vagyis 3,6 pixelre jut 1 egérpixel.VAGYIS a lehető legkisebb egérelmozdulásra a képernyő 3-4 pixelnyit ugrik .
Na most te jössz .
-
pr1mzejEE
addikt
válasz ~Ph'vEscha #3104 üzenetére
Sztem mindenki leszarja, hogy mennyit ugorgat az egér. Ez csakis téged érdekel. Nem arról van szó, hogy ilyen oylan felbontásba mennyi pixelt ugrik, hanem hogy 'Milyen egeret vegyek?' Utána nyilvánvalóan mindenki beállítja magának az ideális paramétereket. Mi arórl nem tehetünk, hogy te akkora überhighkocka vagy, hogy minden pixelen sírsz
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
BemAnyó
senior tag
A játékbeli Senn az mitől lenne más ? ez olyan mint amikor catalyst -ból, vagy a cod -alol állítod az élsimítást, vagy nem ? egyébként én úgy tudom hogy nem egészen így működik a sens, úgy tudom hogy az egylépcsős gyorsításnál a beállított szorzó érték növeli a pixelek számát amikor az egér elérte a képfeldolgozási határát, ez volt régen, ma az xp nél pedig már több lépcsőben növekszik az "ugrás", terheléstől függően, tehát ha lassan mozgatod akkor nem is fogod látni hogy "ugrik" legalábbis az én olvasatomban így van, ha tévednék akkor plz linket is kérek.
Amúgy meg mi a fenének kéne egy 400Dpi -sel 8.8 as sensi ? kel alá egy nagy pad meg lendület, ha meg nem jön be akkor venni kell nagyobb felbontásút, ozt kész, szerintem
(egyébként ha maxra van rakva a win be a gyorsítás, és leveszem 450 re a Dpi -t, akkor látszik hogy ugrik , de ez egy nagy böszmeség szerintem, nem más)
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
A matek nem volt sose az erősségem.
10cm=6280 egérpixel 1600dpi esetén.
10cm=1570 egérpixel 400dpi esetén.Ez a kettő, hogy jött ki?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz BemAnyó #3107 üzenetére
Ugy érzem ennek a hozzászólásodnak nem volt értelme .
Szerintem most fejezd be a marhaságaidat .
3 Éve játszok nagy sensivel . Te meg azt mondod dobjam ki az egeremet , vegyek 400 dpi-set és szokjak hozzá a kis sensihez .Gyorsítással nem tom mit akarsz nekem mondani , nem értelek . Az én esetemben gyorsítás win-ben kikapcsolva + CPLmousefix alkalmazva .
Winben meg NEM SZABAD állítani az egérsebességet . Olvass utána...
-
mindfreak
őstag
Most már értem amit mondasz! A játékban beállított egérérzékenységnek itt szerepe nincs. A lényeg, hogy milyen távon fordulunk a játékban teljes kört és milyen felbontást használunk.
Én is csináltam egy kalkulációt:Nálam a FOV 90° (CS), így 1280*1024-es felbontásban a teljes körbefordulás 5120 pixelt érint.
90 cm (~35") egértávon fordulok 360° -ot.
1600 DPI esetén: 90 cm = 56000 egérpixel (remélem jól számolok), vagyis 0,09 pixelre jut 1 egérpixel.
400 DPI esetén: 90 cm = 14000 egérpixel, vagyis 0,3 pixelre jut 1 egérpixel.Magyarul ezért nem vettem észre igazán különbséget. Magasabb sensitivity-nél és nagyobb felbontásnál kicsit másképpen alakul a számolás, és ott valóban kell a nagyobb DPI!
A vitába nagyon nem akarok belefolyni, mert mindenki úgy játszik, ahogy szeret és megszokta. Részemről nagyon magas sensitivity-vel nehéz játszani, mert távolra célzáshoz folyamatosan feszíteni kell az alkar izmait, ami azért elég fárasztó és kényelmetlen is.
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3111 üzenetére
A gyorsitásnál rosszúl fogalmaztam , érzékenység(sensitivity) -et értek alatta, ami állítható (tudod ami alapbol középre van állítva 6. pötyre) a CPL mousefix meg a smoothmouse -t veszi ki, ami miatt esetleg tova szaladhat az egered, egy gyors mozdulat után. Senki se mondta hogy dobd ki és vegyél 400 ast, ezt te hol olvastad ? Azt irtam hogy ostobaság 400 dpi egeret utolag felhúzni sensivel, ha kevés a 400 dpi mert az a játékstilus nem fekszik akkor venni kell olyat ami több Dpi tud és kész, de sokan vannak akiknek kükön ez fekszik, ezen mit nem értesz ?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz mindfreak #3112 üzenetére
Dehogynincs köze a sensinek ehhez , Éppen az a lényeg :
Ha ezt veszem alapul :
400 DPI esetén: 90 cm = 14000 egérpixel, vagyis 0,3 pixelre jut 1 egérpixel. ( nem néztem meg , de pontosnak tűnik első ránézésre )
akkorha a sensi 2-es akkor 0,6 pixelre jut 1 egérpixel , ha 8-as akkor már 2,4-re , vagyis itt már nem pixelpontos .Szóval ez az egész "minélnagyobbDPI" dolog csak a magas sensivel játszókat érinti .
Ha valaki olyasmit vesz észre a gondolatmenetemben ami nem igaz akkor szóljon pls , mert nem biztos hogy amit ezidáig elmondtam minden részében , minden esetben igaz .
Köszönöm .
-
mindfreak
őstag
válasz ~Ph'vEscha #3115 üzenetére
Azt hiszem én elvesztettem a fonalat.
-
mindfreak
őstag
válasz ~Ph'vEscha #3117 üzenetére
Annyira nem fontos.
"Ha ezt veszem alapul :
400 DPI esetén: 90 cm = 14000 egérpixel, vagyis 0,3 pixelre jut 1 egérpixel. ( nem néztem meg , de pontosnak tűnik első ránézésre )
akkorha a sensi 2-es akkor 0,6 pixelre jut 1 egérpixel , ha 8-as akkor már 2,4-re , vagyis itt már nem pixelpontos."Honnan veszed, hogy 2-es az ingame sensitivity? Akármennyi lehet, mert ez függ attól, hogy mivel játszol, ezen kívül még állíthatom a sensit a Windows beállításokban és az egér feltelepített driverében is, ami szintén befolyásolja, hogy mennyi a játékban az annyi. Remélem érted a problémám.
-
mindfreak
őstag
válasz ~Ph'vEscha #3119 üzenetére
Azt értem, hogy ha nagyobbra veszed az in-game sensitivity-t, akkor csökken az 1 egérpixelre jutó pixel, de a lépték nem biztos, hogy ennyi és ilyen nagy. Ma este meg fogom nézni, hogy a jelenleg használt sensimet (1.3), ha duplájára veszem akkor pont fele annyi távon fogok-e teljesen körbefordulni a játékban, 90 cm -> 45 cm. Soha nem figyeltem meg, azaz igazság. Nem beszélve arról, hogy az már régen nem jó nekem, mert túl gyors.
Ami a lényeg, hogy egér vásárlás előtt érdemes mindenkinek tisztában lennie azzal, hogy milyen felbontást és egérérzékenységet használ.
Akinek a monitorjának az átmérője (és ennek megfelelően a natív felbontása) nagy, akkor valóban indokolt a nagyobb DPI-es egér beszerzése ahhoz, hogy minden esetben finomnak érezzük egerünk mozgását.[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3114 üzenetére
igen, abszolúte bocs ha félreérthető voltam
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3115 üzenetére
arányaiban és lényegében szerintem teljesen jól számoltál (gondolom fejben saccra ), de lehet hogy mind2 en tévedünk
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Örülök hogy győztesként kerültem ki az első prohardveres vitámból .
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3123 üzenetére
Inkább jól
-
pr1mzejEE
addikt
Hülyeség, hogy csak a nagy sensivel játszókat érinti a minnél nagyobb dpi Szerintem az alacsony sensivel játszókat jobban érinti, de mind1.
-
BemAnyó
senior tag
válasz pr1mzejEE #3125 üzenetére
Szerintem félreérthettél valamit, mert itt van egy nagy fogolomzavar, Hi sens esnek azokat hívják aki magas Dpi vel játszanak, tehát itt a sens en a Dpi kell érteni, ami meg amúgy ugye egy win alol vagy játékból állítható érték, szerinem az egész kavart ez okozta már az elején a témának, de fejtsd ki plz hogy igazából te mire is gondoltál mert így csak találgatok
-
pr1mzejEE
addikt
válasz BemAnyó #3127 üzenetére
Akkor mindegy, mert én 1800dpi-n használom az egeret 0.76-os sensivel. Félre értettem, de már értek mindent "Hi sens esnek azokat hívják aki magas Dpi vel játszanak, tehát itt a sens en a Dpi kell érteni" Ezt nem tudtam azért nem értettem.
-
whYz
őstag
válasz ~Ph'vEscha #3131 üzenetére
high sensesek high dpi-vel játszanak...
láttál már high senses playert aki 400dpi-vel(vagy az alatt) tolta? persze rajtad kívül
egyszerűen én nem is tudom elviselni amikor 5pixelenként ugrik az egér.. az már kicsit zavaró -
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3131 üzenetére
Maradtál volna csöndben okosabb maradtál volna... Én annyiban adtam igazat hogy arányaiban jól számoltál, az hogy általános iskolai matek megy az meg nem nagy dicsőség, és ez a 400 Dpi 8.8 sens ez egy állatság, már mondtam, többen is megmondták, épeszű ember ilyet nem csinál, és még mindig nem érted , eléggé gyerekes vagy.... picit idegesítő . Ebből a hsz -ből teljesen lejön hogy mennyi közöd van témához. Részemről ennyi, remélem nem lesz off áradat ebből...
-
~Ph'vEscha
aktív tag
-
Bordoi
őstag
Kerüljétek a személyeskedést mindenképpen.
Azt gondolom, tudtok ti normális hangnemben is vitatkozni.
Vitatkozzatok ne veszekedjetek.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Nálad vannak hatalmas fogalomzavarok , ha akarod irok egy listát és elmagyarázom a dolgokat .
Ui: Természetesen nem személyeskedés miatt hanem hogy a többiek is +információhoz jussanak.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz ~Ph'vEscha #3134 üzenetére
Valamit nagyon félre írhattál, mert mindenki azt hiszi nagy sensivel játszol kis dpi-n, pedig én tudom, hogy nem
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3136 üzenetére
Irj listát, fejtsd ki hogy most egyáltalán miről beszélsz vagy most mi is az amiben neked akkora igazad van énmeg meg tévedek, kérlek, még az is lehet hogy tanulunk belölle,
"Nálad vannak hatalmas fogalomzavarok" ez ebben a formában csak személyeskedés tényleg.... és ez 3131 az ami gyerekes[ Szerkesztve ]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Oké . Idősorrendben összefoglalom a lényeget .
-
~Ph'vEscha
aktív tag
én : Hogyha játszol akármilyen játékkal 2-es sensinél nagyobbal akkor kevés lessz az a 400 dpi!
Ezt úgy értettem hogyha 1600 dpi-s egérrel játszol 2-es sensivel , mert akkor ha megveszed a híres microsoftos egeret akkor 8-as sensin kell játszál , amit később leirtam hogy nem a legjobb dolog .BemApo : ne értsd félre nem kötekedni akarok, de ezt én se értem, miért kéne nagyobb sens hez több Dpi ?
Már a vita elején is kiderült hogy nem vágod a témát . Hogy miért kell több dpi nagyobb sensihez azt leirtam később .BemApo : A játékbeli Senn az mitől lenne más ?
A játékbeli sensi teljesen más mint a windowsos sensi .
Ha a windowsban állítod lefele , akkor hogy elérje azt hogy lassabban menjen az egér , egyre több "packet-et" dob el amit az egértől kap ( right right up up [ ezek a packetek olyan "sűrűségben" érkeznek mint az egér frissitési frekvenciája ( 125hz pl. ) ] ) hogyha pl felére leveszed a windowsos sensit , akkor a packetek 2-esét dobja el ahhozképest ahol állt a csúszka eddig . ( right *eldobja* up *eldobja* ) És igy lessz fele akkora a sebessége az egérnek .
A játékban ez ugy működik , hogyha kap egy packetet , hogy right , akkor az 1-nek számít , amit megszoroz a sensivel és akkor 1 right a játékban 2* akkora jobbrafordulást eredményez . hogyha 1,5 a sensi akkor 1,5* akkora jobbrafordulást .(#3107) hsz-ben a gyorsításról a szöveget nem értem .
BemApo : a CPL mousefix meg a smoothmouse -t veszi ki, ami miatt esetleg tova szaladhat az egered, egy gyors mozdulat után
Ez nem teljesen így van . Hogyha az egérbeállítások panelen ( windowsban ) kikapcsolod az "Enhance pointer precision"-t akkor kikapcsolod az egérgyorsítást , de NEM teljesen , erre készült a cplmousefix , ami mégjobban kikapcsolja az egérgyorsítást ( de még az se 100%-osan , de már olyan kicsi a gyorsulás hogy nem észrevehető ) .BemApo : Azt irtam hogy ostobaság 400 dpi egeret utolag felhúzni sensivel, ha kevés a 400 dpi mert az a játékstilus nem fekszik akkor venni kell olyat ami több Dpi tud és kész, de sokan vannak akiknek kükön ez fekszik, ezen mit nem értesz ?
Ez ellentmond azzal a mondatoddal hogy : " miért kéne nagyobb sens hez több Dpi ? "Mindfreak : Azt értem, hogy ha nagyobbra veszed az in-game sensitivity-t, akkor csökken az 1 egérpixelre jutó pixel, de a lépték nem biztos, hogy ennyi és ilyen nagy
Hát de a sensiben épp ez a lényeg , ha duplázod a számot , akkor duplázódik a sebessége . vagyis feleződik az 1 pixelre jutó egérpixelek száma .Mindfreak : ha duplájára veszem akkor pont fele annyi távon fogok-e teljesen körbefordulni a játékban?
Ez pontosan igy van .BemApo : Szerintem félreérthettél valamit, mert itt van egy nagy fogolomzavar, Hi sens esnek azokat hívják aki magas Dpi vel játszanak
Ezt nem tudom honnan vetted de semmi értelme . Elmagyarázhatnád nekem hogy mi ebben a logika .BemApo : 400 Dpi 8.8 sens ez egy állatság, már mondtam, többen is megmondták, épeszű ember ilyet nem csinál, és még mindig nem érted
Énis pontosan erről beszéltem végig , hogy "állatság" vagyis nem jó ugy használni .És akkor a végére egy kis matek .
Hogyan lehet kiszámolni hogy pixelpontos-e egy játékban egy bizonyos dpi-s egér egy bizonyos sensivel :
Meg kell nézni hogy hány cm egy 360°-os körbefordulás , Ez legyen X .
Ki kell számolni hogy hány pixelt érint a körbefordulás . ( felbontás szélesség/fov*360 ) legyen Y .
Azután ki kell számolni hogy az egér elmozdulása X cm-en hány egérpixelt érint. ( dpi/2.54*X ) legyen Z .
Végül ha Y/Z nagyobb mint 1 , akkor nem pixelpontos az egerünk ezek mellett a feltételek mellett.X=10
Y=1280/80*360=5760
Z=1800/2.54*10=7086
Z=400/2.54*10=1574
Y/Z=0,81 ( 1800dpi )
Y/Z=3,65 ( 400dpi )[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3141 üzenetére
1-2
Az egész ebből indult ki, nem fogalmaztál kellően érthetően szerintem, de lehet csak én értettem félre mind1, igazából azt nem értettem hogy miért is kéne magas sensivel játszani, csak én is hülyén fogalmaztam. Tehát ha kevés a Dpi akkor nem a sensi -t kell rángatni, hanem kell egy olyan ami tud annyit hogy az megfeleljen a játékstílusodnak, többszöri egymás mellett való elbeszélés után már ebben kiegyeztünk, szerintem nem kell ragozni. Egyet értünk.
3
"BemApo : A játékbeli Senn az mitől lenne más ?
A játékbeli sensi teljesen más mint a windowsos sensi .
Ha a windowsban állítod lefele , akkor hogy elérje azt hogy lassabban menjen az egér , egyre több "packet-et" dob el amit az egértől kap ( right right up up [ ezek a packetek olyan "sűrűségben" érkeznek mint az egér frissítési frekvenciája ( 125hz pl. ) ] ) hogyha pl felére leveszed a windowsos sensit , akkor a packetek 2-esét dobja el ahhoz képest ahol állt a csúszka eddig . ( right *eldobja* up *eldobja* ) És így lesz fele akkora a sebessége az egérnek .
"
Ezt nem tudtam hogy így működik, köszönöm, de igazából a felfele szorzásrol volt szó,
Ami a winXP nél annyiban más az általam és általad vázolthoz képest hogy x és y tengelyt külön kezeli (duplázgatja) és főként emiatt nem lieáris a gyorsulás ha jól értem, de olvassátok el itt ti is a mouse speed fejezetet, hátha félre értettem.
4
ezt azért irtam be mert mindfreak kollega nem értette hogy miért nem ugrik az egér, és elvileg így működik a sen emelés, a lényeg az hogy csak akkor gyorsít a(többszöröz) a szoftver ha eléri a képfeldolgozási határát az egér, elvileg, tehát magas Dpi nél ez nem valószinü hogy jelenkezik
5
Enhance pointer precision, és a smooth mouse nem teljesen ugyan az szerintem, ezt DroneZ biztosan megtudná mondani hogy hogy is van ez pontosoan, csak egy ideje nem irogat,
6
ez ugyan az mint az 1-2 es csak tarkában
7-8
itt jött egy kis matek mindfreakkal, ebbe én nem is szóltam bele csak a végén írtam hogy szerintem jól számoltál, régebben én is rápörögtem erre a pixel számításgatásba, arra jó hogy igazolja azt amiben már korábban is megegyeztünk, de önmagában az egérválasztásban sokat nem segít,
9
hi sens player, low sens player, külföldi fórumokon találkozhatsz ezzel a kifejezéssel, mint a Gotfrag, vagy az ESreality, igy különböztetik meg azokat akik az xxl es egérpadon 400 Dpi - egerekkel tolják, azoktól akik nagy felbontású egereket használnak, és csak csuklóból játszanak, vagyis itt a sens nem a win/játék alól állítható sens -t jelöli,
10
kb ugyanott tartottunk mint az 1-2;6 nálnah remélem, most már mindent tisztáztunk, és mindenki elégedett, és rátérhetünk a "Milyen egeret válasszak?" témára mert szerintem lassan már kifordulnak innen az emberek az off miatt, bár ez nem teljesen az.
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3142 üzenetére
Miért lenne ez off ?
Aki egeret akar venni és szeret a számok alapján dönteni, annak pont segítséget nyújt a vitátok.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Tomate
veterán
Mivel csatlakoztassam az egeremet? USB-vel vagy PS/2 re alakítóval? Van különbség vagy tök 8?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz BemAnyó #3144 üzenetére
9 :
Ebben nem értek egyet veled , mert ha valaki low senses az azt jelenti hogy : vagy kis dpi-s egérrel , VAGY nagy dpi-s egérrel és kicsi sensivel játszik .
Hol olvastad hogy low senses player kis dpi-s egeres playert jelenti? Ez még mindig értelmetlen .
[link]Hogyha DroneZ kolléga ért ezekhez akkor leirhatná esetleg a véleményét .
Amig ide nem jöttem szinte állt a topic , szóval jót tesz ez .
Tomate : hogyha az egér alapból usb-s akkor miért szeretnéd ps2-vel csatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz ~Ph'vEscha #3147 üzenetére
jelentheti a kevés dpi a low senset... 400dpi-vel kis sensen vígan el lehet játszadozni jó példa rá az ime3.0... de nem feltétlen, ugyanis 1800dpi-vel is tud low sensen játszani mondjuk egy deathadderrel mert ott már nincsenek negatív gyorsulási gondok...
nem állt a topic csak az én hasonló témájú hszeimet már törölték
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #3147 üzenetére
Nem értelmetlen, ahogy te is leírtad 400 dpi/ 8.8 sens az nagyon nem jó, tehát hi sens player nem vesz 400 Dpi egeret, ez eléggé egyértelmű, viszont a low sens se fog 3200 Dpi s lézerest venni, mert értelmetlen, max kezdésnek kipróbálgatja eleinte alacsonyan hogy szokja a nagyobb felbontást, vagy ismersz vagy hallottál valakit hogy az általad említett módon játszik ?
itt pl ha lap aljáig elolvasod akkor lejön az hogy ugyan a sens állításával módosítható az egér sebessége de alul ott a matek lecke amivel igazolja azt hogy a monitorod felbontásának függvényében ez hány Dpi -s egeret is jelent kb (amit érdemes használni), a sensi emelése ahogy te is többször leírtad nem előnyös, csak kösd össze azt amit eddig összehordtunk, persze lehet 4000 Dpi s Lacehsis el 400 Dpi n is játszani, ahogy lehet Ferrari -val offroadolni a hagymamezőn, és Hummer el kötött pályán körözgetni, lehetni lehet... de ez már csak szőrözés szerintem,
Whyz : ez a negatív gyorsulás...erről olvastam ugyan hogy nagy felbontású egereknél előfordult régebben hogy alacsony felbontáson egy adott sebesség felet (mármint m/s) lassult ahelyett hogy gyorsult volna, de nem tudom hogy ez ma is érvényes-e, ez mintha csak egy - két típust érintett volna, érdekelne hogy ezzel most hányadán állunk, -
~Ph'vEscha
aktív tag
High Sens: 360 degrees in 0.1 m (4")
Ez egyértelműen a sensire utal , azt hogy kb hány dpi kell hozzá az csak megjegyzésként van odairva .Egyszerűen semmi logika nem lenne abban hogy a low/high senses-ek a dpi-jük miatt olyanok . Ezt innentől nem folytatom tovább , azt írsz amit akarsz , na pá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest