Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nx
csendes tag
A Logitech fórumban sem volt tisztában egy supportos hogy mi a helyzet, de utána kijavította magát, hogy nincs benne. Lásd itt
Ami viszont vicces, az ez a kép. Ott virít a shift scroll modes.Ami az RX1500-at illeti, szerintem nem túl jó választás. A logitech a felsőkategóriában király, de az RX1500 árszintjén van pl. az A4tech X710-fs, amit itt is sokan agyondícsértek, vagy az ms intellimouse explorer, ami tud tilt wheelt, igaz optikai és nem lézer, és nincs varázslendkereke, de az IMHO sokat nem is ér smartshift nélkül, és cserébe van két oldalsó gombja.
bbird, SOAD19: Naigen, trust a legnagyobb logitech másolda, és ők pofátlanok is, a genius legalább picit másmilyenre dizájnolja őket. Én élőben csak egy trust egeret láttam, egyszerűen pocsék. Rossz az anyaga, ragad és nagyon kellemetlen érzés, a görgője meg felfelé görgetve beakad. Megpróbálták ugyanis megcsinálni a billenthető görgőt ócsón, de epic fail lett a vége. Inkább kerüljétek.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Én már megtaláltam a nekem való egeret! Pont az, amit linkeltem. Pedig haverom pont egy Trust-ra akart rábeszélni, de én mégis a linkelt VX rev.et választottam. Ki érti?! Pedig, h fájt a szívem kiadni érte 13 k-t, de nagyon nem bántam meg! (előtte egy hama egerem volt) Perpillanat most is a Hama-t használom, mer lemerült a VX akksija és pont tőltőn van.
De, azért kösz, h figyelmeztettél!
[ Szerkesztve ]
-
Piku
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy Logitech G5-höz tudna valaki egy olyan softvert ajánlani, amiben makrót lehet rendelni az egér gombjához. (tudom, hogy a gyári progi kezel ilyet de csak egy bill. gomb lehetséges).
Előre is köszi!!
Piku
-
SOAD19
addikt
Mondjuk annyiból jó volt a hama, h azt lehetett ütni-vágni. A vx-szel már nem tehetem meg ezt, mondjuk már nem játszok mostanában ilyen gyilkolászos játékokkal, ahol elég rendesen fel tudnám húzni magam és ütni-vágni szegény kis egeret. De, majd ha újra játszok ilyenekkel, már eldöntöttem, h azt csakis a hama-val fogok. Ha a VX-szet használom, akkor csak a billentyűzet szétverésére szorítkozhatok, ami kicsit feszélyez, de hát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Kedves Kollégák! Mivel full kuka vagyok a témához, ezért csak így bele a közepébe: Death Adder, Lachesis, Ikari, vagy esetleg G9? Félve kérdezem meg merjek egyáltalán rádiósat nézni? Egyedül a G7-et láttam mi gamer-nek van mondva. Csak játékra kellene, de egyszerűen döntésképtelen vagyok. Nem a legolcsóbbat keresem, hanem a az elfogadható árú legjobbat. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Froclee
őstag
válasz M@trixfan #3606 üzenetére
"Csak játékra kellene"
Rádiós elfelejtve. G9 kizárva. Leginkább a Razer DeathAdder-t ajánlanám. Ebbe 1000%, hogy nem fogsz csalódni, iszonyatosan jó gamer egér.
Lachesis se rossz, csak fölösleges rá annyival többet kiadni, Ikari hasonlóképpen. G9-et inkább haggyuk:Ja és a Logitech MX 518-at el is felejtettem. Az is kb. mint a DeathAdder. Ha teheted menj el valahova (pl. Media Markt, pixel) megfogdosni, hogy melyik kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
HC Gamer vagyok , és ehez szeretnék egy nagyon pontos egeret venni (codozom) , 3om egér között nemtudok dönteni és ezért a ti segítségeteket kérnem név szerint az alábbi rágcsálók : Logitech MX518 Refresh , Logitech G5 Refresh , Razer Copperhead , és még ehez valami jó egérpadot
mod : előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz Froclee #3607 üzenetére
Értem és köszi! Death Adder elég esélyes ár/érték arányban. Ránézésre jobban bejön mint az mx 518 de meg kell tapogatni azt is. Most látom van fehér fényben is, hmm... Rádiós azért lett volna jó mert asztalnál ülve és ágyból is egyaránt megy a game
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Froclee
őstag
válasz M@trixfan #3612 üzenetére
Rádiós hidd el, hogy übergagyi játékra. Unokatestvéreméknél valami 15-16k-s Logi rádiós van, de használhatatlan teljesen...
(#3611) moddingR: Copperhead komolyabb rántásnál esetén kiakad. Meg már nem is mai.. Vannak nála ár/érték arányba ezerszer jobbak. Pl.: DeathAdder. MX518, Ikari.
G5 is hasonlóan mint a Copperhead lézeres, tehát előfordulhatnak problémák, bár G5-nél kevesebbszer hallottuk a kiakadós hibát. Ha tetszik, vedd meg...
-
Froclee
őstag
Priviben megbeszéltük.
-
nyunyu
félisten
válasz Froclee #3613 üzenetére
Rádiós hidd el, hogy übergagyi játékra. Unokatestvéreméknél valami 15-16k-s Logi rádiós van, de használhatatlan teljesen...
Ezt a hulyeseget nem kene terjeszteni, mar az MX700 is alkalmas volt amator szinten CS-re, ha roppalyaba belekalkulaltad a fix keslelteteset. Strategianal meg nem zavaro.
MX Revo ujabb radiojanak viszont mar a kesleltetese is alig veheto eszre.
Nyilvan nem lowsenses idegbeteg modon kell rangatni, mert ahhoz nehezHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dgyuri
csendes tag
Genius ergo 525-ös egérnél belehet állítani a gombokat funkció billentyűkre(F2,F10)?
-
Minstrel
senior tag
[kép]
Na megvan nekem is a VX Revo Elsőre kicsit meglepődtem, hogy nem lehet a görgővel lefelé kattintani, de elég jól lehet programozni a gombokat, találtam helyet a középső gombnak is.Setpointban, hogyan lehetne kikapcsolni az OSD menüt? Merd play/pause is egyik gombon van nálam, és nem igazán tetszik mikor kiírogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
jól van, hülye vagyok mégis lehet kattintani a görgővel, csak eddigi egereimen nem kellett ilyen erősen nyomni
-
SOAD19
addikt
válasz Minstrel #3626 üzenetére
Gratu Jól bemutattad az egérevolúciód fejlődését, csak így tovább. Majd egy akksitöltőt lehet kell, majd hozzá szerezned. (ha még nincs) A mellékelt Duracell nem sokáig fogja bírni, ha jól emlékszek. Remélem nem csalódtál a VX-ben.
"mégis lehet kattintani a görgővel, csak eddigi egereimen nem kellett ilyen erősen nyomni"
Hát igen, ez egy igazi férfias egér. -
JaniS
senior tag
500Ft-os görgős Genius egerem ma megadta magát... Kellene valami jobbfajta helyette. Fps-eket szoktam játszani, nem vagyok hc gamer egyáltalán. Balkezes vagyos, szóval csak szimmetrikus egerek jöhetnek szóba. Plusz gombokat az egeren nem szoktam használni (mondjuk nem is volt az utóbbin). Ha éjszaka nem világít, az nem gond, úgyis egy rakat kék LED dióda dereng anélkül is. Nézegettem ezt a Razer DA-t, jó lenne ez nekem? XP alatt használom, ha ez számít valamit.
JaniS
-
Nx
csendes tag
A DA nem teljesen szimmetrikus, kicsit kidudorodik a jobboldala, nem tudom ez mennyire lenne zavaró. Ellenben a Salmosa és a Lachesis tökéletesen szimmetrikusak. A Lachesisnek ráadásul mindkét oldalán van két gomb, plusz még kettő a görgő mögött, viszont ezért jó nagy árat kell fizetni...
-
SOAD19
addikt
válasz Minstrel #3629 üzenetére
Elfelejtettem egy szerintem fontos dolgot! Ha azt akarod, h egy böngészőben a magyar google-ben keressen a görgő alatti gomb megnyomására, akkor ezt kellene megcsinálni:
"Kereses magyarul: C:\Program Files\Logitech\SetPoint\search.xml-ban tarolja a kereses beallitasait, oda belehekkelsz +1 sort a Google szekcióba, aztan maris magyarul keres a Google
<PREFERENCE Name="Hungary" URL="http://www.google.hu/search?hl=hu&q=" DefaultCGIParamPrefix="" DefaultCGIParamSuffix="" LCID="3076"/>" (nem saját találmány)Ezután elindítasz egy böngészőt, majd megnyomva az egeren azt a bizonyos gombot, ekkor előjön egy ablak, ott kiválasztod a Google-t, majd a listából a Hungary-t és kész.Bár már az újabb setpointban lehet benne is van ez?!
-
MmDorian
őstag
Üdv!
Olcsó kategóriában van jobb gémer egér az A4tech x7esénél ?[ Szerkesztve ]
-
e00dgy
aktív tag
Üdv!
Van valakinek abból az új egérből ? Roccat Kone
Kíváncsi vagyok mi a tapasztalata, mert ilyet szeretnék venni, haldokló egerem helyett.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
juger89
csendes tag
Üdv!
Szerintetek Icon7 Z500 vagy Logitech G5? Most adtam túl a logi MX1100on, mert játékra ratyi volt, kis mozgatásnál laggolt, kihagyott, hiába raktam közel az érzékelőt, úgyhogy most egy jó gamer egeret akarok venni. Z500 nekem bejön, jobban szeretem a nagyobb patkányokat, hasonlít az alakja az mx1100hoz, meg valamivel olcsóbb is mint a G5. Vagy van vkinek vmi rossz tapasztalata erről az egérről?
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen egér vételén gondolkodom, élőben nagyon megtetszett kb. 5k-m lenne rá, és 4990Ft-ért tudnám beszerezni... Szerintetek jó lesz CS-hez? Régóta játszom már és néha jóljönne egy nagyobb egér ( most egy mini van )!
-
solikka
csendes tag
Üdvözlet!
Azoknak akik vezetéknélküli egér vásárlásán gondolkoznak....
Most vettem egy Logitech V450 Nano egeret és hát meg kell hogy mondjam tökéletes A vevőegység nagyon pici simán laptopban hagyható és hitetlenül masszívan rá van forrasztva az usb dugóra...tehát a letörés veszélye szinte kizárható. Az egér nagyon szép, nagyon precíz, üvegen és tükrön kívül (mert lézeres) mindenhol működik és van kb 5-6 méter hatótávolsága. Két AA elemmel működik, és ha minden igaz jóval több mint egy évig bírja, amit kezdek elhinni mert feltettem a programját (Setpoint) és 450 napot írt amikor megvettem, aztán 3 nap használat után (kb 3-4 óra naponta) lement 449-re szóval elég precíznek tűnik a mérés. Az ára nem kevés, 8000-12000 attól függően hogy hol veszed. Viszonylag nagy kezüeknek is jó mert szerencsére nem olyan pici mint a többi notebook egér.
Remélem valakinek hasznára válik az írásom! Buék!
-
Bunker
tag
válasz gergobaby #3644 üzenetére
Én azt javaslom Neked hogy ne A4Tech-et válassz. Ha körülnézel az apróhirdetések között, használtan kaphatsz Razer egeret kicsivel többért. Szerintem ne sajnálj 2-3K-val többet adni egy ilyen egérért, minőségben és precizitásban verik az összes A4Tech-et...
[egy tipp ami jónak tűnik] [de itt egy másik is][ Szerkesztve ]
A cenzúrában az a legrosszabb, hogy nem a █████████████████ !
-
Froclee
őstag
A Razer új egérrel rukkol elő 2009 első negyedévébe. Formája hasonlónak tűnik mint a DeathAdder-é. Tippeljük meg mi lesz a neve:
LINKHa jó lesz, akkor valszeg megveszem, mert most nincs semmilyen jó kis gamer egerem.
-
kReOn
csendes tag
Sziasztok! Egy barátomnak egér kellene, és erősen játékra tervezett. Ugyanis counter strike-ozik... Razerrel szimpatizál, de persze ha van jobb logitech azis jó.. G5-öt zárjuk ki, csak ha nem maradt más eshetőség. DeathAdder-t néztem, de láttam az előttem szólóktól hogy nem olyan jó mint azt mondogatják. A válasz sürgős lenne, légyszíves írjatok! Ár ha lehetséges 10 körül mozogjon. Köszönöm előre is a válaszokat!
BUÉK![ Szerkesztve ]
-
kReOn
csendes tag
Bocsi, azt elfelejtettem mondani hogy vezetékes legyen!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest