Hirdetés
- Háromnegyed órányi videón a Kingdom Come Deliverance 2
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
Sziasztok!
Jó hogy rábukkantam erre az oldalra. Én is elég régóta használok DVD írókat. Még ano LG 4163B -vel kezdtem. Aztán megfordult nálam LG H10N-H12N, Pio 109-110-216,Nec 4550, Samsung 182D,203DJelenleg van két Samsung 223F, és egy-egy Optiarc 5200S. Asus 2014L1T.
Az LG írókkal a H12N ig voltam megelégedve, az azután kiadottakat nem győztem gariban visszavinni. Bár a jelenlegieket nem ismerem, de én azóta Sem vennék LG-t.A Piokkal mindig is befürödtem, mind a három vásárolt példány gyári hibás volt, egy-két hét után mentek vissza gariba. Becseréltem őket más márkára.A legutolsó 216, nem írt meg semmilyen mid-es DVD +R t. Pedig 6-8 féle lemezt kipróbáltam. De mind visszaolvashatatlan volt már közvetlen írás után. Se saját maga se más rw nem tudta beolvasni a vele írt pluszos lemezt.
A NEC íróival meg voltam elégedve, bár ezeket főleg beolvasásra használtam. A mostani 5200S Optiarc-om, viszont kitűnő írásra.
A Samsungokat, majd minden fórumon leírják, a közelemben lévő számtek boltokban sem kaphatóak. Azt mondták a sok garanciális probléma miatt nem tartanak készleten. Csak megrendelésre hoznak ha kell.
Pedig a nálam megfordult 182,203D,233F. a mai napig hibátlanul működnek. Sőt, ezeket a Mediatec chipset miatt, KProbe progival tesztelésre lehet használni.
A két 223F majd olyan minőségben írja a sárga Maxelt, mintha Verba lemez lenne. 10-16 PI, 2-3 PIF felugrásokkal. Max PI 18-20 000, PIF 800-1500. a +R miditekF16 változatot még ennél is jobb értékekkel.
Ez itt egy éves írás, még a Samsung 203D-vel pörkölve.Az ASUS DRW 2014L1T Lightscribe 1.02 firmware-val , meg sem közelíti a Samsungokat, Optiarc ND5200S-t,sőt még a régi LG H10N írót se.
Csak közepes írási minőségre képes, MCC-TYG-SONY nyersanyaggal. CMC-Ritek-MBI-PRODISC -stb, csak akkor írjunk vele, ha nem gond ha eltűnik pár hónap/éven belül a ráírt adat/film.Ez utóbbiból kifolyólag nekem is lenne egy kérdésem:
Fentebb olvastam arról hogy egyes Asus írók megegyeznek némely Lite-on írókkal. Állítólag ennek is van megfelelője. Ha valaki tudja hogy melyik az, akkor írja le már ide, (vagy priviben), hogy hogyan tudok Lite-ont varázsolni, ebből a DRW 2014L1T ASUS-ból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háromnegyed órányi videón a Kingdom Come Deliverance 2
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- További aktív témák...
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500). Mindössze 38 napot ment!
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Nagy SSD BAZÁR! 50db ssd egy helyen! (csomagküldés: csak 1200Ft) (frissítve:12.03)
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest