Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Nem feltétlen az én stílusom ez a játék, de ahogy látom szép fejlődés történt korábbi állapothoz képest!
-
Montanaxy
aktív tag
Elképesztő minden tekintetben top kategória. Grafika, animáció, zene, hangzás, színészi munka, hangulat. Valahol itt kellene kezdődnie a tripla a rpgknek.
-
MolGabi
aktív tag
Egy pár perccel ezelőtt váratlan bejelentés érkezett a csapattól:
Holnap új sztori trailer, PC rendszerkövetelmény és egyéb infók a PC Gaming show keretein belül.[ Szerkesztve ]
-
Lord Gabor
csendes tag
Epicen kevesebb a jutalék amit leszed a platform az eladásokból (12 % a 30%-al szemben), és ha nem nyeli be ezt mind a kiadó, akkor úgy néz ki a felhasználó nyer.
-
MolGabi
aktív tag
Nem tudom, hogy valaki előrendelte-e már, de észrevettem, hogy pl Alzán a dobozos PC verzió olcsóbb, mint a Steames (31e a Gold). A Steam és az Epic verzió között 10e ft különbség van az Epic javára (22e Ft Gold). Most ilyenkor mi a fene van? Nem egységes az ára? Vagy az Epic másképp számol? Ott a legolcsóbb jelenleg...
Elsősorban fizikai verziót szeretnék, mivel az első rész is így van meg.
-
gyimger
őstag
Mennyivel minőségibbnek és folyamatosabbnak tűnik a játékmenet az elsőhöz képest. Alig várom, hogy elmerüljek benne.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB