Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flashget
félisten
válasz mayday00 #17998 üzenetére
De akár pioneerbe is választhatsz dvd írót, azok is nagyon megbízhatóak strapabírók.
Az utolsó "megbízható" Pio DVD író a 217-es volt.
Ami ezután jött ki 218/219..átcimkézett max. közepes kategóriás QSI író (régen az ilyet ipari hulladéknak hívtuk)
Pio már csak BD írót gyárt...A mostani új írók közül a Pio és LG DVD író a nem ajánlott kategória már vagy bő 2 éve.
Realme GT Master Edition
-
kalap12
tag
Nagyon köszönöm a válaszokat! És örülök hogy akkor tartsam meg, csak tudjátok nekem az a fura hogy a régit mondjátok hogy maradjon és ne vegyekj újat..nekem a régi az olyan, hogy biztos nagyon sok mindent javítottak változtattak az író tudásán, többet tudnak a maiak több réteget ismernek stb. a régi meg lassabban ír ami jó persze, de gyengébb tudásuak azt hinné az ember, erre írjátok tartsam meg meg azok a jók, hát egy 4 éves író hogy lenne jobb mint egy mostani vadiúj fullos? Persze elhiszem és tényleg köszönöm, csak írjátok már meg miért, kösz mégegyszer!
-
Flashget
félisten
válasz attiati #18006 üzenetére
Manapság a DVD írókra is igaz mint a DVD lemezekre..a végét járja ez a piac (nem véletlen a Sony kivonulása is innen) ajánlani már nem lehet úgy mint BD esetében a Pio 207-t.
Van az Asus DRW-24B5ST, samsung SH-224BB, meg a LiteOn IHAS124B/C..végül a nem ajánlott LG, Pioneer(QSI)..valszeg utolsó hírmondónak a most nem ajánlott kategória marad meg.Realme GT Master Edition
-
kalap12
tag
...hahó.írtam fentebb, valaki ír kicsit rá? Köszi szépen
-
-
jeni
félisten
válasz attiati #18006 üzenetére
használt PATA vagy IDE csatis írók:
LG
ez márkás Pioneer
egy másik Pioneer ismét Pioneer[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
kapok választ..? :-/ a lényege annyi lett volna amit írtam, hogy miért jobb egy régi író mint egy mostani vadiúj, a 7203 sony nec miért jobb pl. mint a mostani 7280s, vagy miért irtátok, mert a régi az régi, az új meg új és jobb érzés egy új iró mint egy régi ami ki tudja hány réteget ismer, mert egy mostani iró ismeri a most megvett dvd lemez rétegeit, na de egy 4 évesre ha ráküldök mostan dvd lemezeket hogy irja meg...irjatok légyszi miért jobb
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy szeretnék az asztalimhoz egy Blu-ray olvasót (csak olvasás)
Külső, belső mind1 amelyik jobb, 20-25E maximum. Mit tudtok ajánlani? -
jeni
félisten
válasz Mustármag #18019 üzenetére
Hello
Ebben az esetben akár 10500 Ft-ért is kaphatsz egy Blu-Ray olvasó- DVD író kombót.
Hoppáá a Liteon cuccok eltűntek a PCX polcaikról !!! Egy újabb "Sony" tűnik el?
19000 Ft-ért meg teljes értékű Blu-Ray írót vehetsz Pioneer BDR-207BDK
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Milyen Sata-s DVD írót ajánlotok ami jó? Jelenleg Lite-On-om van de már öregecske ezért cserélném! Várnám a típusajánlataitokat! Kösz!
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #18025 üzenetére
de az miért baj? 524A azért nem rossz író volt.
Realme GT Master Edition
-
Interrupt
csendes tag
válasz kalap12 #18005 üzenetére
Minden a profitrol szól. Mivel nagy pénzeket ebbõl a technológiából már nem tudnak kisajtolni, ezért a fejlesztésekkel a nagyobb nevek szépen leállnak/leálltak. Minél olcsóbb valami, annál biztosabb, hogy minõségileg silányabb alkatrészek kerülnek a termékbe. Ez fordítva sajnos nem igaz. Kevesebb pénz jut a jó firmware írására is, így örülhetünk lassan annak, hogy egyáltalán mûködôképes darabok kerülnek a boltok polcaira. Talán ez lehet az oka annak, hogy az újabb írók nem jobbak, sôt gyengébbek, mint a régebbi fejlesztések.
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #18030 üzenetére
Láttam teszteket 524A írásról és fényévekre volt a 624B-től. Ezt én csak DL lemezek írására meg teszthez használom.
Realme GT Master Edition
-
StSanya
senior tag
Bocs, valakinek tapasztalata a [BurnOn CD/DVD] programmal? Érdemes vele foglalkozni? (Most ingyen hozzá lehet jutni a reklámmentes változathoz.)
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Zolaash
senior tag
Sziasztok!
Slot-in CD (DVD) olvasó (író) kellene, ATA csatis. Mit tudtok ajánlani?
Rip and tear
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz gyulank #18044 üzenetére
hello
ez a bolt ahol 350 Ft/db de egybe veheted ami 10-s vagy 25-s kivitelben kapod meg a Panasonic lemezt.
Amúgy a topikja a BD lemezeknek ez
itt az aprón is lehet venni darabonként 1 2
malware
a srác a Nor nem szedi szét és nem adja darabonként,ugyanaz a bolt amit linkeltem
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED SA500 SATA 2TB
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest