Új hozzászólás Aktív témák

  • ccs2929

    senior tag

    válasz jaszy91 #19473 üzenetére

    Szia!

    Általában szeretem a Sony termékeket, most is Sony gépem van, sőt én is elgondolkodtam ezen a gépen, de aztán megnéztem személyesen a MM-ban, és kicsit csalódtam benne. /Hozzáteszem, hogy nekem voltak már obik, meg vaku a régi Sony rendszeremről, és ezek ezzel nem lettek volna kompatibilisek, szóval nálam ez inkább volt döntő szempont/ Ami nekem nagyon nem jött be, az az evf (kukker) minősége, mintha egy 10 éves színes kijelzős mobil képét néztem volna :W , meg a vezérlőtárcsa, vagy mi, elég kiábrándító volt, hogy jobbra tekertem, és balra ugrott, stb.
    Képminőségre szerintem nem lehet panasz, bár ez ügyben nincs tapasztalatom, és az általam felsorolt hiányosságok/hibák ellenére szvsz. ennyiért ezekkel a kiegészítőkkel nem rossz vétel, sőt messze jobb, mint egy hasonló árú kompakt gép, de ez csak az én véleményem :) .

    Szerk: Szerintem megveheted nyugodtan, sok előnye is van, pl.: nagyítható élőkép, focus peaking, millió feature, stb..... :), csak én az általam tapasztalt negatívumokat hangsúlyoztam., mert ezzel számolni kell. :U

    Mr. Csizmás a keresője pocsék szerintem, de amúgy nem tűnik rossz vételnek ennyiért. :K

    [ Szerkesztve ]

    Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!

Új hozzászólás Aktív témák