Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz DiszNóÓl #73150 üzenetére
Oh. Oké, igazad van, nézzétek el nekem, már nagyon kimerült vagyok agyilag. Holnap megint elkezdődik a meló, a hétvége úgy elszaladt, hogy észre sem vettem, és ettől picit elfelhősödött az agyam...
Elnézést, de tényleg nem tudtam. Meglátszik, hogy már régen cseréltem gépet.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
jim bcs
nagyúr
válasz dokee78 #73147 üzenetére
(#73147) dokee78
Magasságot, házat nem írtál, nem tudom mekkora fér be, topflow vagy torony ezt sem tudom. Mehet használtan és újonnan is mivel alig drágábbak 8k-tól.
Alpenföhn Ben Nevis (140mm)
ID-Cooling SE-214X (159mm)(#73148) Vistaboy
Én nem írtam mert gondoltam átfutottad az összefoglalót
Végzetesen meghajolhatnak az Intel Skylake processzorok egyes hűtők alatt -> jobb oldalt fent Téma tudnivalók
(#73151) semmi gond, legalább most már ezt is tudod.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Vistaboy
veterán
válasz jim bcs #73152 üzenetére
Nem futottam át, pedig kiszúrja a szemem, de tegnap már nagyon hétfői hangulatom volt.
Időközben az is kiderült, hogy a RAM valószínűleg egy G.Skill F4-3000C15D-16GRK Kit lesz. Most már csak az a kérdés, hogy ha meghagyom a Thermaltake Frio CLP0564 hűtőt, akkor el fog-e férni mellette a memória, mert a mostani lapban a négy slot közül csak hármat tudok használni, a negyedik fölé belóg a CPU hűtőn lévő ventilátor.
Igaz, egyelőre csak két modul lesz benne, de mivel ezt a lapot - és egyúttal a procit és hűtőt is - minimum négy évre tervezem, előfordulhat, hogy később bővíteni kell a RAM-okat, és egyszerűbb lenne egy másik ilyen kitet bepakolni mellé, mint eladni a régit és felárral venni 2x16-ot (Bár optimálisabb lenne, ez tény).
És ha már itt tartunk - de ezt már tényleg csak szőrszálhasogatásként mondom , a weboldalon viszont feltüntethették volna a kompatibilitási listán a 1151/1150/1155/1156 támogatást. A dobozon érthető, hogy nincs rajta, de ott lehetett volna frissíteni.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
jim bcs
nagyúr
válasz Vistaboy #73155 üzenetére
El kell férjen mivel a ramok LP-k lesznek. A régebbi hűtők adatait nem mindig frissítik, viszont nem tudom mit olvastál, de ennél a hűtőnél a weboldalon fel van tüntetve a legújabb 1151 is.
[ Szerkesztve ]
-
simico
tag
válasz jim bcs #73085 üzenetére
Az új konfig még a jövő zenéje (egyelőre nincs CPU limitem, úgyhogy nem sietek feleslegesen lecserélni mindent), a jelenlegi hűtő meg most idegesít, szóval most kell új hűtő a jelenlegi konfighoz. Egyébként a két jelöltem Alpenföhn Ben Nevis és ID-Cooling SE-214X (bár ez utóbbit még csak a kínálatban sem látom az általam ismert boltokban). A Be Quiet! Pure Rock a beszerelési útmutatója alapján sajnos AMD esetén felfelé fúj, így az kilőve.
-
scream
veterán
Hali!
Mini ITX konfigomba keresnék (most építem) CPU coolert, ha lehet teljesen passzívat vagy ultra halkat (tényleg nagyon halk kell!), egy Pentium G1610 vagy G2030-ra. Lehetőleg jó lenne low profile, hogy csak a hűtő miatt ne kelljen venni szélesebb házat. Árban jó volna 10ezer alatt maradni, remélem van ilyen passzív hűtő, ami le tud nyomni 55w TDP-s CPU-t.
-
jim bcs
nagyúr
válasz scream #73159 üzenetére
Passzív az van de nem ITX házba és főleg nem LP-ba, LP passzívat ne keress mert nem passzívra van kitalálva, normális hűtő kell ami hangtalanul üzemel. Nem tudom mekkora fér be.
Topflow Low Profile
Noctua NH-L9i (37mm)
Silverstone AR05 (36.7mm)Topflow 92
Alpenföhn Silvretta (45mm)
ID-Cooling IS-VC45 (45mm)
ID-Cooling IS-40 (45mm)
Silverstone AR06 (58mm)Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Vistaboy
veterán
válasz jim bcs #73156 üzenetére
Akkor jó, ez megnyugtató.
A hűtővel kapcsolatban meg tényleg nem tudom, miért nem jutott eszembe megnézni a specifikációkat. Mindenesetre köszi, most már nem rontom itt tovább a levegőt. Köszi mindent.
-
tpeter77
addikt
válasz dokee78 #73158 üzenetére
van rá mód, hogy mérj egyet?
CPU foglalat tetejétől a ház oldaláig hány mm magas hűtő fér el? pl. max 140mm, vagy 160mm?
Ha a házad 180mm széles, akkor 140mm-ig biztos befér a hűtő, de ha 205mm széles akkor 160-as is elfér.
vagy top-flow ventit raksz bele, az csak 5-6-7 centi magas. -
dokee78
félisten
válasz jim bcs #73166 üzenetére
Gondolom a topflow az a CPU-val párhuzamos hűtő.
Nem kritérium,hogy ilyen legyen,de nem is vagyok ellene.ID-Cooling IS-50 hatékonyabb gondolom,mint a XIGMATEK Praeton LD963.
Ez a XIGMATEK Praeton LD963 nem ajánlott?rokafiu77 Gépház oldala le van véve,nem használom.
Így a magasság nem lenne zavaró.[ Szerkesztve ]
-
oxedan
csendes újonc
Sziasztok!
Első kérdésem az lenne, hogy ez a felépítés jó lenne-e?
Ház: Zalman Z3 Plus
Alaplap: Asrock H97 PRO4
Processzor: Intel i5 4460
Tápegység: Cooler Master G550M
Memória: Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury
Videókártya: Asus Radeon R7 250 OC (ez már megvan a régi gépemből, erről maximum egy GTX 960-nál kisebbre fogok fejleszteni)
Sata3-as HDD, és egy Kingston 120GB HyperX Fury SSDMásodik pedig az lenne hogy milyen processzor hűtőt ajánlanátok maximum 10.000 Ft-ért?
A választ előre is köszönöm szépen.
-
jim bcs
nagyúr
válasz dokee78 #73167 üzenetére
(#73167) dokee78
Az IS-50 erősebb, újabb és az a +1k különbség az nem tétel én úgy gondolom.(#73168) rokafiu77
(#73152) toronnyal kezdtük a sort és még mielőtt megkérdezed, hogy miért nincs ott a gammaxx 300 akkor azért mert csavaros rögzítés kell(#73169) oxedan
Alpenföhn Ben Nevis
Deepcool Gammaxx 300
1 dvga alá felelsleges az atx lap, bőven elég lenne egy matx lap egy matx házban, ha már így megkérdezted nekem ez a véleményem.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz dokee78 #73171 üzenetére
(#73171) dokee78
99%, hogy befér.(#73172) oxedan
Nem egészen ide tartozik, de kell egy előre meg még egy hátulra és ennyi, ezeket alapból tartalmazza, az első ledest megéri lecserélni valami normálisabbra.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
cinemazealot
addikt
válasz cinemazealot #72697 üzenetére
Nekem már nem aktuális, de akit esetleg érdekel: iPon-nál ismét kapható az Intel Thermal Solution HTS1155LP.
-
Cseri0058
őstag
Vettem egy be quiet shadow rock lp hűtőt.
Az lenne a kérdésem hogy mire lógjon rá? A memóriára vagy a másik irányba? Ha jól tutom ott a vrm. -
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok! Új processzor mellé rendes hűtő dukál alapon most úgy döntöttem, a közeljövőben megvásárolandó Athlon 860k procim mellé egy hűtőt is nézek.
Mit tudnátok ajánlani, ha:
a max. magasságot belövöm 145 mm-re
annyi dolga lenne, hogy csendesen hűtsön, és bírja a turbo boostot is (3.7 -> 4 GHz ez nem sok)
És hát jó lenne, ha 5000ből kijönne (akár használt is lehet)Köszi!
-
Melorin
addikt
Hogy ne csak kérdezz-felelek legyen hűtőkről, írok néhány sor élménybeszámolót az itt ajánlott CPU hűtőről:
Thermalright Macho Directjim bácsi ajánlására választottam ezt a típust, főleg azért, mert az eredetileg ajánlott és meg is rendelt be quiet pure rock 1 hét után sem érkezett meg hozzám...
A Direct pedig csak 2k-val került többe így rá esett a választás.Az összeszereléséhez előny egy atomfizikusi végzettség Sok mindent raktam már össze életemben, de ennél igyekeztem a mellékelt összeszerelési útmutató alapján beépíteni a gépbe. Khmm... 1 órámba telt
Így utólag visszagondolva ha magam próbáltam volna összerakni, szerintem max 20 perc alatt megvagyokA Macho-k közül azt hiszem ez a legújabb típus, és a neve is utal a legfőbb tulajdonságára:
HDT (Heatpipe Direct Touch): Közvetlen hőcsöves érintkezés
Amikor a hővezető pasztát felkentem az aljára, meglepődtem, hogy a hőcsövek melletti rések mennyi anyagot elnyelnek. Féltem, hogy a hűtőhöz mellékelt paszta nem lesz elég, de tévedtemMiután beszereltem a hűtőt és tettem volna fel a gépház oldallapját akkor szembesültem vele, hogy ez bizony vagy hozzá fog érni, vagy hajszál híja lesz a dolognak. Holott a neten mindenhol azt olvastam, hogy 165mm magasságú hűtő belefér. Shellkretor oldalán pedig 175mm szerepel Ez a "kis drága" viszont csak 158mm.
A hűtési teljesítményéről viszont csak pozitívan tudok beszélni! A 4600MHz-re húzott 4690K procimat a legkisebb fordulatszámon le bírja hűteni Aida stresszteszt alatt 65 fok körüli hőfokra. Szerintem még passzívan is tudná, de 0-ra nem tudja levenni az alaplapom a PWM-es ventillátorokat.
Gondolom a közvetlen hőcsöveknek köszönhetően pillanatok alatt lehűti a procit hogyha megszűnik a stresszteszt. 4800-ra húzva a procit ~75 fokos volt, és 2mp-el a teszt leállítása után 40-45 fokra lehült!
300-1300rpm a tartománya. 300-550rpm-ig teljesen hangtalan, elnyomja a HDD surrogó hangja a géptől 5cm-ről hallgatózva. Maxon járatva miniorkán hangja van. Olyan mint egy jó huzatos budiajtó résein süvítő szél
Összességében meg vagyok vele elégedve, köszönöm az ajánlót!
[ Szerkesztve ]
-
Hmmm1
aktív tag
Shadowrock LP vagy Slim - i7 6700-hez? Lehet előbbi picivel halkabb és az is elég lenne, illetve lehet nem baj ha kisebb. - Pro kontra egyik másik mellett esetleg?
Pasztának ezt gondoltam esetleg: Thermal Grizzly Hydronaut TG-H-015-R 4g - vagy valamelyik T.G-t
Elvileg mindkét hűtőhöz jár paszta, sőt LP-n rajta is van, de először lehet azzal próbálnám ki, aztán a custommal. Illetve valami tipp mivel lehet szépen letakarítani a cpuról a régi odaretkelt pasztát? Valami alkoholos cuccoal láttam csinálják, de most kitudja melyik jó abból is.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Cseri0058 #73175 üzenetére
(#73175) Cseri0058
Célszerűbb a vrm-ek felé.(#73176) SupernovaHUN
ID-Cooling SE-213V2(#73177) dokee78
Lazán.(#73178) Melorin
Egészen pontosan158.35mm
, viszont köszönöm/köszönjük a beszámolót(#73179) Hmmm1
Házat és/vagy magasságot nem írtál, így gondolom van hely bőven. A gyári paszta tökéletesen megfelel, később mehet a Thermal Grizzly. A régi pasztát zsepi és fülvatta segítségével szépen le lehet szedni, ha nagyon odakozmált akkor az előbbiekhez patikai alkohol és problem solved.
be quiet! Pure Rock
be quiet! Shadow Rock Slim
(#73181) Slim vagy LP mindegy, tökéletesen megfelel a célra, legyen az amelyik jobban tetszik, mindkettő röhögve elviszi.[ Szerkesztve ]
-
-
orion1025
őstag
Kis segítségre lenne szükségem, remélem választ kapok rá. Adott egy Cooler Master N200 ház, amibe nézegettem egy DeepCool Lucifer v2 típusú hűtőt, de nem tudom, hogy elférne-e. Elviekben 163x142x135mm, de vonalzós, illetve egyéb módon méregetés nálam azt hozta, hogy a maximum hűtő magasság 161-162mm lenne ami elfér, ezért kicsit macerás a helyzet. Vagy befér, vagy nem alapon meg elég drága mulatság lenne ezt a típust megvásárolni, ezért fordulnék hozzátok, hátha valaki ismeri ezt a kombinációt, illetve a kompatibilitásukat.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
jim bcs
nagyúr
válasz orion1025 #73184 üzenetére
Talán így többre megyünk és gyorsabb is lenne -> Összefoglaló, vagy jobb oldalt fent Téma tudnivalók ->
A pontos ajánláshoz ezeket szeretnénk kérni!
1. Mennyit szánsz a hűtőre?
2. Milyen házba kerül?
3. Milyen alaplapra lesz?
4. Processzor típusa?
5. Ramok típusa?A max. magasságot már tudod, a hűtők magassága fel van tüntetve az összefoglalóban, csemegézz kedvedre, ha nagyon nem boldogulsz akkor itt vagyok és segítek.
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz jim bcs #73185 üzenetére
Köszönöm, elsődlegesen a fentebb említett hűtő volt kiszemelve, alaposan végig rágtam a történetet, de elég harmatos a felhozatal ebben a ~15000 Ft-os szegmensben, sok esetben karcsúbb a borda, mint egy harmada áron kapható, 9 cm-es ventivel szerelt példánynál. Az oké, hogy valamivel hatékonyabb egy akkora borda, vs 12 vagy 14cm-es hűtő, de erősen lehúzás szaga van sok gyártó termékének. Nem igazán találtam eddig olyan megoldást, amire azt mondom, hogy ki is néz valahogy, nem fröcsög a giccstől, mert hiába nem nézegetem gépen belül, azért ilyenekre nem adok ki egy forintot se, hiába hatékony adott esetben.
Példának okáért:
Mikor gépet frissítettem, egy alap hűtőt kapott a gép, míg meg nem álmodtam, hogy milyen gépház lesz alatta, ekkor vettem egy LC Power Cosmo Cool LC-CC-95 kódnevű csodát, ami nem is olyan gyalázat, mint aminek tűnik. Később cseréltem egy ID-Cooling SE-213V2 kódnevű semmire, amivel hőfokok tekintetében egy helyben toporgok, hiába nagyobb a ventilátor, maga a hűtő felület gyakorlatilag azonos méretű. Tehát már csak ezen elhatározásból akarok valamit, amivel lehet tervezni hosszabb távra is, illetve termetesebb darab, független a mostani konfigurációtól. Nem igazán játszok PC-n, sőt, sokat mondok, ha egy évben egyszer elő veszek egy-egy régi címet, ettől függetlenül mániákus gép csendesítő és hűsítő vagyok.
-
Runner_fxr
Ármester
i7 6700k-ra szeretnék venni egy hűtőt. Egyelőre alapon használnám, mert nem támogatja a tuningot az alaplapom. Tervben van egy tuningos lap beszerzése, bár extrém tuning nem érdekel. Nagyon drágát sem akarok, inkább valami jó ár/érték arányút.
Ezt néztem: [link] -
slick-adam
aktív tag
válasz Runner_fxr #73187 üzenetére
alapon biztos eleg, de ha lehetseges, hogy kesöbb picit feltolnad a procit (mondjuk egy lazan hozhato 4.4-re), akkor mar nem igazan. inkabb vegyel most egy jobbat. Cooler Master 212 EVO vagy az ujabb 212X. occso.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
olle
senior tag
válasz Runner_fxr #73187 üzenetére
A pontos ajánláshoz ezeket szeretnénk kérni!
1. Mennyit szánsz a hűtőre?
2. Milyen házba kerül?
3. Milyen alaplapra lesz?
4. Processzor típusa?
5. Ramok típusa?Amit te linkeltél nem ajánlott a műanyag felfogatás miatt. De azt be kell látni hogy egy 100k+ os procira 7k ért hűtőt venni butaság.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Runner_fxr
Ármester
válasz slick-adam #73188 üzenetére
Ha jól tudom a 6700K alapon 4Ghz. Azért a plusz 400mhz-ért drága, tuningos alaplapot, gyorsabb memóriát és drága hűtőt venni szerintem nem annyira éri meg. Ezt még átgondolom a későbbiekben, de azért egy normális minőségű hűtő mindenképpen kell.
olle:
1. 10k körül gondoltam
2. Cooler Master N300
3. Asrock B150M Pro4
4. i7 6700K
5. Kingston Fury 4 X 4GB DDR4 2400MhzNem igazán értek a hűtőkhöz, ezért is kérdezek itt.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz orion1025 #73186 üzenetére
(#73186) orion1025
Ha laska a paszta a kupak alatt azzal nem tudsz mit kezdeni, nem lesz hűvösebb akkor se ha rápakolsz 2kg rezet -> be quiet! Pure Rock, Thermalright Macho 120 SBM(#73187) (#73190) Runner_fxr
Alpenföhn Ben Nevis
ID-Cooling SE-214X
be quiet! Pure RockBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
orion1025
őstag
válasz jim bcs #73191 üzenetére
Nem hinném, hogy a kupak alatti paszta lenne megbuggyanva, mert cirka 3-4 hónapja üzemel az új konfig, tehát ha a gyártási időt nézem, rossz esetben is egy éves lehet a cpu, így ha ennyi idő után cpu-n belül van probléma, az már gáz. Pasztázni egyébként MX2 és MX4 duóval szoktam, tehát ez is egy fix pont hűtő cserénél. Bár nem újdonság az említett eset, régen sem dobtam hátast, egy fizikailag kétszer nagyobb hűtő hatásfokától.
-
vadkörte
addikt
Sziasztok!
Nemrég érkeztek meg az új PC-mhez szükséges alkatrészek.
- Gigabyte GA-B150M-D3H alaplap
- Intel Corei5 6600 CPU
- 2x8GB HyperX Fury Black 2400 MHz RAMA CPU gyári - referencia - hűtője elég vékonynak tűnik. Húzni nem fogom - nem "K"-s - az alaplap sem támogatja a tuningot.
Szerintetek elég lesz az a kis vacak aludarab, vagy megéri valami komolyabb, minőségibb hűtőt beszerezni.
A ház paraméterei miatt a toronyhűtőket mellőzném, ha lehet valami alacsony, kompakt cuccot tennék majd bele. Ha kell!Egy ASUS Vintage V2 PH1 barbone házba kerül a cucc. Annyival módosul a gép, hogy az előlap mögé teszek egy HDD hűtő ventilátort, a 2 HDD és az SSD ez mögé egy egyedi kézítésű tartóba kerül.
A lapban egyenlőre 2 RAM modul van, a későbbiekben kap még 2 db-ot. (szintén HyperX Fury-t)[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
jim bcs
nagyúr
válasz orion1025 #73192 üzenetére
(#73192) orion1025
Arra céloztam, hogy senki nem tudja előre milyen paszta van az IHS alatt, van jobb és rosszabb, cserélni csak DELID-el lehet de azt nem ajánlom, gondolom azt tudod, hogy delid esetén ugrik a gari.(#73193) vadkörte
Ide én topflow-t javasolnék a ház miatt, egy max. keret nem ártott volna ->
be quiet! Shadow Rock LP
Cooler Master GeminII M4
ID-Cooling IS-50
ID-Cooling IS-60
Phanteks PH-TC12LS[ Szerkesztve ]
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Szeretnék tippet kérni, hogy milyen processzor hűtőt vegyek az alábbi konfigra:
ASUS MAXIMUS VIII HERO
Intel Core i5-6600K
Corsair DDR4 3000 16GB Vengeance LPX CL15 KIT (2x8GB)
A házam egy SilverStone TJ10Eddig egy Alpenföhn Matterhorn Black Edition-t használtam egy AM3-as foglalton, és át is tenném, de mivel időközben költöztem párszor és nem találom a dobozát így nincsen meg a az Intel-hez a felfogató..
Noctua NH-U14S-t néztem ki, de bármit meghallgatok, szeretném 4.6-ra húzni a procit, sőt ha lehet akkor "a végtelenbe és tovább"
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz jim bcs #73194 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Topflow-ban gondolkodok én is. Csak "fázok", hogy elfér-e alatta a később beszerzendő plusz két db. modul.
Árat direkt nem írtam - ~ max. 10E - mert még nem megy a gép sem. (össze kell még építeni a végleges installációt) A cserét attól teszem függővé, hogy mennyire melegszik az i5. (90%, hogy lecserélem azt a kis hűtőnek látszó valamit, annyira nem bízok benne, se rézmag, se hőcső...)Üdv. V. Körte
-
Ant@
senior tag
Egy Scythe Kodati Rev B hűtőt szeretnék venni, ami AM1 kompatibilis, de sehol nem találok. Van valakinek ötlete honnan szerezhetnék egyet?
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
válasz MasterMark #73199 üzenetére
A B-hez adnak egy extra rögzítő szettet amivel fel tudod rakni AM1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Szólánc.
- Revolut
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok