Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz jim bcs #73100 üzenetére
Most valamiert, idle 60 fok körül van, ilyet nem csinált még: O pedig nem nevezném melegnek se az oldalát, viszont 2 progi is annyit mér. CPU Voltage 1.2 körül mozog csak, azzal se lehet gond. Perpill 56C 1017 rpm mellett, és meleg sincs. Ezt most tapasztalom elöször, mert 40 körül szokott lenni max böngészgetéssel.
Shadowrock LP mennyire tudná tartani például? Az h hány TDP-set szolgál ki annyira nem érdekel v nem lényeges most. Mert ha egy nem OC-s procit, teszem azt 3-4 óra játék után nem tud legalább 70 fok alatt tartani, akkor mehet a francba az is. (csak mondtam egy számot) Azért kérdezem mik a tapasztalatok. Visszakerestem itt, de csak azt dobta ki hogy mások is kerestek jobb hűtést ehhez a procihoz. -
HeliumA
aktív tag
válasz jim bcs #73091 üzenetére
Köszi a választ.
Csendességre inkább melyik a jobb?
Kompakt vízhűtés vagy inkább ezek közül valamelyik?
Ha víz akkor mit ajánlasz?Ja a pasztám amit használok: ThermalGrizzly Kryonaut
Atis
[ Szerkesztve ]
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
HeliumA
aktív tag
válasz jim bcs #73103 üzenetére
Köszi a korrekt és gyors választ.
A be quiet! Pure Rock-ot választom, mert árban olcsobb és rézből van a heatpipe.
[ Szerkesztve ]
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
jmarcell
csendes tag
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlanátok egy i5 4570 mellé 5-7 ezer forint környékén? Fractal Design Core 1000-esbe lenne, és ahogy én látom elég szűkös a hely, tehát ventilátor méretben is szerintem a gyárihoz hasonló nagyságú 90mm-es, esetleg 120-as lenne kézenfekvő, ilyen téren a Gammaxx 200T jó választás lenne vagy valami mást nézzek? Nagy elvárasaim nincsenek vele szemben, csak, hogy egy kicsivel csendesebb/hatékonyabb legyen a gyári hűtőnél.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz jmarcell #73105 üzenetére
Csak az alaplap típusa maradt le, lásd összefoglaló kérdései.
Alpenföhn Ben Nevis
Deepcool Gammaxx 300
ID-Cooling SE-213V2 (az alaplap típusa nem ártana, útban lehet a vrm, vrm előtti kondi)
Scythe Tatsumi Type I
Alpenföhn Panorama
Alpenföhn Silvretta
ID-Cooling IS-50
Cooler Master GeminII M4[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Hmmm1
aktív tag
Shadowrock LP mennyire tudná tartani i7 6700-t (non k) high loadnál? Miután kértek ehhez a procihoz hűtést, volt aki beszámolt esetleg? Tudom több tényező is van, s nem egyforma úgysem, de akkor is. Hűtők adatait néve, légszállítás stb csak lehet tudni valamit.
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok .
Múltkor már posztoltam ide , gyorsan kaptam is választ amit még egyszer nagyon szépen köszönök !
Viszont azóta gondolkoztam kicsit és az alábbi kérdés fogalmazódott meg bennem : Ha veszek egy I7-6700 processzort BOX verziót akkor arra egyáltalán nem kell vennem hűtőt mert jár hozzá? Csak az OEM verzióhoz kell venni? Nyilván tudom , hogy a jobb hőfok érdekében nem volna rossz beszerezni BOX verzióhoz is hűtőt...Illetve , hogy az nagy probléma volna , ha megvenném a processzort és csak 1 hónap múlva vennék rá hűtőt?
10k körül , de ha muszáj akkor többet , nem szeretném ha a processzort tönkre menne...
Zalman Z9 Neo
MSI B150M Night Elf
4.: Processzor típusa?
i7 6700 OEM/BOX verzió...Szerintetek melyik lenne a jobb és miért?
5.: Ramok típusa?
HyperX Fury 16GB DDR4 2133MHz -
kristof123
őstag
Üdv Urak!
Szeretnék ajánlást kérni pár használható hűtőre a lentebbi áron.
20.000 Ft2.: Milyen házba kerül?
Cooler Master Elite Knight 3503.: Milyen alaplapra lesz?
Asrock Fatal1ty Z97 Killer4.: Processzor típusa?
Intel Core i5-4690KAmi még fontos lehet:
Tervezel-e CPU tuningot?
Igen!5.: Ramok típusa?
Kingston HyperX Fury Low ProfileKöszönettel,
K.[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
A procid alap órajelen 65W-t fűt terhelésnél. Tuning esetén ez mennyire mehet fel?!
mondjuk 100-120W? - ebben segítsetek, szakik. köszönöm.
A mostani hűtőd a gyártó szerint 130W-ig elég. Ha a fenti gondolatmenetem jó, akár maradhat is.
Ha nem akkor Shadow Rock 2 (180W) vagy a nagyágyú Dark Rock 3 (250W) tutibiztos elbír vele...[ Szerkesztve ]
-
Hmmm1
aktív tag
válasz tpeter77 #73115 üzenetére
De egyszerűen a felépítése vacak a stocknak. Tuning nem is kell ennek, nagyon sokat nem is bírna, mert nem K-s. Egyszerűen minden stock cooler sokkal rosszabb hűtésre képes, mint egy jobb vásárolt hűtő. Most ha elindítanám a Hitman vagy a BF4-t és hagynám Asus AI Suite-ban a Q Fan controlt Standard-en, akkor fél óra, óra alatt (lehet sokat mondok) felmenne még lehet 80 fokra is a proci. Az meg nem gyere be.
-
dr.nervus
tag
Sziasztok!
Xeon L5430 (4x2.66Ghz 50W)-hoz szeretnék passzív hűtő rendszert.
Mit gondoltok ha egy Noctua NH-U12P SE2 hűtőt szerelnék fel venti nélkül??
Csak nem kozmálna oda a cpu, átlagos netezős, filmezős, zenehallgatós használattól, nem?
Konfigban nem lenne hdd csak ssd, nem lenne vga csak alaplapi..
Szóval elég "néma" lenne, és nem sok hőtermelő "alkatrész" lenne..
Mit gondoltok? Elég lenne az optimális hűtéshez?
Ja igen, és nem lenne gépház.. Nikecell lapra lenne téve az asztalon..
Köszi előre is! -
Hmmm1
aktív tag
válasz tpeter77 #73117 üzenetére
Aha most ez a kis ratyi van rajta: d. Képet majd vetesd ki szerintem
Be quiet! Shadow Rock Slim - most ezzel szemezek még, igaz ez már torony, de Slim úgyhogy nem az a nagy batár órmótlan cucc. Ha a légszállítás értékét hasonlítom e kettőnek a Rock Slim még jobb lehet, az a "baj" Egyik 51,4, másikra meg 67.8 -t ír. (Ezek nekem sokat nem mondanak, azon kívül hogy minél nagyobb annál jobb:d nekem olyan kéne hogy tudom biztosra atóm jól tartja és még 70-re se megy majd fel, az lenne túl jó, főleg ha van aki játszik 8 órát is hogy ki se lép) És csak 1500, 1400 rpmesek, ami nem is baj még, viszont érdekes hogy a kicsi pörög százzal többet, ha lehet hinni pécéX oldalának. Zajszint meg csak 23, 25db most nézem.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
(#73112) Hmmm1
Ha jó a paszta a kupak alatt akkor lazán megoldja. (#73119) A kép linkesítve lett.(#73113) exelennnt
Ha 6 hónap múlva veszel rá jobb hűtőt akkor se lesz gond, elvagy addig a gyárival. Ha vételre kerül a sor akkor az előzőleg megbeszéltekből válassz.(#73114) kristof123
Cryorig H7
Alpenföhn Ben Nevis(#73118) dr.nervus
Tedd fel leszabályzott ventivel, semmit nem fogsz belőle hallani. Alaplapi tálca csavarra tedd gumibakokkal és ne nikecellre.[ Szerkesztve ]
-
Trade88
tag
Sziasztok! Kupaktalanítottam a 3570k-mat.
Arra gondoltam, hogy kupak nélkül használnám egy olyan hűtővel ami csavaros lefogatóval van ellátva.
Azzal leküzdhető lenne a hézag amit a sapka hiánya okoz? -
erik365
senior tag
Scythe Tatsumihoz intelre lehet külön venni normális lefogatást?
Ezzel a műanyaggal nem vagyok kibékülve.1.4 T-jet M32
-
jim bcs
nagyúr
válasz Trade88 #73122 üzenetére
(#73122) Trade88
Igen leküzdhető, de nehogy túlhúzd mert akkor annyi a procinak. A Delid miatt én paszta + gap pad kombót alkalmaznék, de ezt már oda bízom.(#73123) erik365
Nem lehet, az a műanyag kivételesen most erős, semmi baja nem lesz ha nem barbár módon bánsz vele.(#73124) kristof123
Csak ezek férnek be és elegek is, én a Cryorig H7-et venném a 2 közül ha ez a következő kérdés.[ Szerkesztve ]
-
kisbe88
tag
Sziasztok,
Proci hűtő váltáson gondolkozom.
Jelenlegi hűtő: Scythe Ninja 3 Rev. B + Arctic Cooling F12 pwm(a gyári venti megmukkant)1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
10K körül, de használtakat nézelődöm elsősorban
Zalman Z11 Plus
Asus M5A99x Evo Rev. 1
4.: Processzor típusa?
FX8320@1.392v
5.: Ramok típusa?
lowprofile ramokJelenleg terhelés alatt a kupakhő 55° környékén leledzik(tudom hogy ez még jó, de örülnék ha 50 alatt lenne).
Nem láttam az ajánlott listában de hátha valakinek van róla véleménye: Zero Infinity Shiva.Előre is köszi a tippeket
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
jim bcs
nagyúr
válasz kisbe88 #73128 üzenetére
Egy 100+ w-os procit ne akarj 45 fokon járatni, a mostani nagyon jó. Nem látom értelmét a váltásnak, de ha mindenképpen váltani akarsz akkor
be quiet! Pure Rock
vagyID-Cooling SE-214X
.[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
sziasztok!
van egy NH-C14S procihütöm es az a gyanum, hogy a ket ponton fixalas nem a legjobb a hütöpaszta szetteritesehez. abbol gondolom ezt, hogy volt egy i5 6600K procim es most egy i7 6700K es mindkettönel azok a tunetek, hogy az egyik mag joval melegebb, mint a leghidegebb. 14-16 fok különbseg EGYENLETES stresszteszt eseten. az nagyon sok. kb 3-4-szer raktam ujra a hütöt es a paszta mintaja minden esetben ugyanolyan volt: egy kis területen joval kevesebbnek tunt. ezert gyanus a hütö. pedig nagyon igyekeztem egyenletesen fixalni.
tudnatok ajanlani valami hasonloan jo minosegü, CSENDES es OC-re alkalmas hütöt stabilabb mounting technikaval? ezzel az i7 6700K-m 4.4 GHz-en 1.25v mellett 70 fokra megy fel Prime95 (26.6) teszttel.
mint a Noctua, maximum 75 euro, azaz 23e ft körül. de lehet olcsobb is nyilvan, ha a kvaliti megvan.2.: Milyen házba kerül?
Phanteks P400. 160mm lehet max, örülnek, ha megallna 150mm-nel.3.: Milyen alaplapra lesz?
MSI Z170A Krait Gaming 3X4.: Processzor típusa?
i7 6700K 4.4 GHz 1.25V5.: Ramok típusa?
Corsair DDR4-3000 Vengeance LPX low profileTHX elöre is!
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
jim bcs
nagyúr
válasz slick-adam #73130 üzenetére
A 2 ponton fixálással semmi gond nincs, a 4 mag soha nem lesz ugyanolyan hőmérsékletű így ez is kipipálva. A teszteket hagyjuk mivel nem ezek mennek 0-24-be, általános felhasználás a lényeg ahol minden bizonnyal nem lesz 70 fok közelébe sem. Ajánlott pasztázás menetéről az összefoglalóban olvashatsz, ez egy nagyon jó hűtő és nem látom értelmét a cserének, de ha mindenképpen cserélni akarsz akkor ->
Alpenföhn Brocken ECO (150mm)
be quiet! Pure Rock (155mm)
Cryorig H7 (145mm)
Scythe Ninja 4 (155mm)
Thermalright Macho 120 SBM (150.15mm)
Thermaltake Frio Silent 12 (140mm)[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Milyen CPU hűtőt érdemes venni egy i5-6600k-hoz, ha később esetleg húzni szeretném egy z170-es lapon? Mik a lehetőségek, mennyibe fájnak? Kell ehhez vízhűtés, vagy jó egy sima ventillátoros megoldás is? Szeretnék a lehetőségekhez képest halk gépet.
Buliban hasznos! =]
-
slick-adam
aktív tag
válasz jim bcs #73131 üzenetére
nyilvan sose ugyanolyan melegek a magok, de ez nagyon nagy elteres. el is fogadtam amig meg nem jött az i7 es pontosan ugyanazt produkalta.
vagy mas a hibas...
vertikalis nem tul hosszu nem tul vastag csik technikat alkalmaztam. azt mondod erdemes kiprobalni az X-et is?parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
jim bcs
nagyúr
válasz inf3rno #73132 üzenetére
(#73132) inf3rno
Az egyel fölötted lévő hsz-ben felsorolt léghűtők tökéletesen megfelelnek a célra.(#73133) slick-adam
Tégy egy próbát az X-el, de előtte megnézheted az asztalon összeszerelve csak a hűtőt, hogy nincs-e valahol egy picit eldeformálódva. A kupak (IHS) alatti paszta minősége kérdéses.[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
válasz jim bcs #73134 üzenetére
ujrapasztáztam, de csak a gagyi-X jött össze tul vastag lett x egyik vege, ugyhogy muszaj voltam picit kiegyenlitgetni, amiböl a szetkeneses technikaba mentem at, de csak közepen kis területen.
igy nezett ki a paszta amikor levettem a hütöt:
KLIKK!es a korabbi alkalmakkor is hasonlo volt, csak az a kopasz üres folt picit balrabb volt elcsuszva.
no de kicsit jobb eredmenyeim vannak ezuttal. a legmelegebb es leghidegebb mag között meg mindig nagy a különbseg (Prime95 small FFT), de mar nem 14-16 fok, hanem csak 11-12. szoval valszeg a a pasztázás nem volt (vagy meg mindig nem az) tökeletes es lehet a kupak alatti paszta se a legtokeletesebb.
bar ez utobbi kevesbe valoszinu, hisz mindket processzornal rossz volt az eredmeny.ahogy elnezem vegulis annyit ertem el az ujrakenessel, hogy a legmelegebb mag 70-röl lement 66 fokra.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
jim bcs
nagyúr
válasz slick-adam #73135 üzenetére
(#73135) slick-adam
Picit lehet sok lett a paszta, de gyakorolni kell. Amit szabad szemmel nem látsz az az, hogy a kupak lehet domború is, ilyenkor máshogy terül, tehát hűtő rögzítés előtt mehet egy próba úgy, hogy csak rányomod a bordát és megnézed, hogy terül a paszta, ha kell letörlöd és korrigálsz. Ha nem egyenletesen húzod le attól is elcsúszhat a kenés valamelyik irányba. Amint látod már javítottál a hőfokon, tesztelgesd, hogy a legjobb, így lehet még 2-3 fokot le tudsz majd csalni.(#73136) inf3rno
Az összefoglalóban találsz párat magasság mérettel együtt, csemegézz.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Hamarosan szeretnék gépet fejleszteni, és kinéztem magamnak egy Intel Core i7-6700 CPU-t, mellé pedig egy ASUS Sabertooth Z170 Mark 1-es lapot. A memória még kérdéses, remélhetőleg sikerül valami alacsonyabb kialakításút szerezni bele.
Ehhez a konfigurácihoz milyen hűtőt ajánlotok? Az adatlapomon ott van a többi egység is, a ház elég mély, de a jelenleg használt Thermaltake Frio CLP0564 hűtő már épphogy belefér, ehhez kellene igazítani. Léghűtés érdekelne, vagy olyan zárt rendszerű víz, ami tutira szivárgásbiztos és bírja a félévenkénti teljes portalanítással járó ki-be szerelést. Tuningolva nem lesz a processzor, a lényeg a betonbiztos stabilitás, minél halkabb és hűvösebb működés mellett.
Köszi előre is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Ramos kérdésem lenne, de mivel összefügg a procihűtővel ezért itt (is) felteszem.
Két gépemben akarok Ramot bővíteni, egyikben Raijntek Aidos, másikban Thermalright true pirit 120i van.
Mindegyik gépben, már csak a procihűtő melletti slotban van szabad hely. Kérdésem az lenne, hogy van olyan 8 GB-os ddr-as memória ami elfér ott? -
matyi012345
őstag
Üdv!
A PWM vezérléssel kapcsolatban kérdeznék. Ha olyan hűtőt veszek ami 4 pin PWM-es és magasabb TDP-re való (vagyis maximum konkrétan 95-re) de a procim 53-as lesz akkor hogyan fogja az alaplap szabályozni? 100% terhelésen maximális fordulaton fog pörögni a hűtő, vagy alkalmazkodik az alacsonyabb TDP-hez?
-
jim bcs
nagyúr
válasz Vistaboy #73140 üzenetére
(#73140) Vistaboy
Minden szép és jó, de egy max. keret nem ártott volna. A. verzió: Megtartod a mostani hűtőd mert elég, max. ventit cserélsz. B. verzió: ->
be quiet! Pure Rock
Cryorig H7
Thermalright Macho 120 SBM
ID-Cooling SE-204 PRO
ID-Cooling SE-204K(#73141) margithid
2db már meglévő hűtővel szerelt konfig van, így innentől a kérdésed a ramos topicra tartozik. Egyébként mindkettőtől befér még 1 LP modul, vagyis tele rakhatod a ram slotokat.(#73142) matyi012345
A kérdésed nem ide, hanem a ventis topicra tartozik. A kérdésedre ott a válasz a kérdésedben -> PWM (alalplap venti vezérlő szoftver, vagy bios beállítás)[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz jim bcs #73143 üzenetére
Megtartanám én, ha valóban jó lenne hozzá. Nem a teljesítménnyel van a gond, hanem a kialakítással. A dobozában lévő leírás szerint ugyanis nem támogatja az LGA 1151 foglalatot, csak LGA 1366, LGA 1156, illetve LGA 752 CPU-k hűtésére való. Ezért kell másik.
A keret nagyjából úgy 10-15K körül lenne jó, de majd később derül ki, mennyi fér még bele, ha a RAM kérdése is tisztázódik, mert perpillanat annak az ára a legnagyobb kérdőjel.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz jim bcs #73143 üzenetére
Így első ránézésre a be quiet! Pure Rock tűnik jónak, 13K-ért szerintem bele fog férni. Köszi a tippet.
-
dokee78
félisten
Xeon E5440 80W TDP 775 Processzor hűtőt keresek a következő kritériumokkal:
-8.000 alatt
-Új
-csavaros rögzítés
-Hatékonyabb legyen,mint a jelenlegi AC Alpine 7 GT -
Vistaboy
veterán
válasz DiszNóÓl #73146 üzenetére
Értem. Akkor jó, így legalább megspórolok egy kis pénzt. Egyébként akkor meg a dobozra simán ráírhatták volna, hogy ezekkel is kompatibilis. Nem mindenki ért hozzá annyira, hogy ilyesmit kívülről fújjon. Köszi a felvilágosítást.
Már csak emiatt aggódok: Végzetesen meghajolhatnak az Intel Skylake processzorok egyes hűtők alatt
Bár a mostani hűtőn nincsenek akkora erővel meghúzva a csavarok, és így is a helyén tartja a súlyt, de a Frio sem egy könnyű darab, remélhetőleg nem lesz vele probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest