Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz Ck. #7798 üzenetére

    Csontiéktól autót? Munkatársam vett egy 406 os pezsót...Hát szerintem a piac legtrágyább 406 osát sikerült megvennie. Akkor működött, amikor megvette azóta csak szívás van vele.
    Szerintem olyan autót is árulnak amiben hulla van a csomiban.

    kpal: Szia. A munkatársam aki vette a dízel fábiát, neki azelőtt kicsi lupója volt, 1.2 es tdi motorral. Hiába evett keveset de volt hogy azzal is leszopatta saját magát elég sűrűn. Automata váltó néha szarakodott, turbó is kifújt stb. Ha gondolod adok egy emailcímet beszélgess vele, de szerintem le fog beszélni róla, mert iszonyat a szervízelése nagyon kevés alkatrész van hozzá ha van is akkor annyi is mint ami a normális autóhoz egyharmad áron. Volt hogy külföldről rendelt alaktrészt ami itthon nem volt, vagy ha volt is akkor itt 80 ért árulták azt hiszem pont az automata váltójához valami alkatrész ott meg 40 be meg tudta venni. Elgondolkodtató. Alig tudta eladni, amikor eladta annak az árából vette az 1.9 fábiát.

    [ Szerkesztve ]

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák