Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Más: hazamegyek, rakom le a nyári gumikat rokonhoz. Soha többet. Tiszta idegbaj.

    1: hallgathattam meg, hogy a szomszéd taxis csinálja maximális hatékonysággal, nyáron is téli gumival jár, így nem kopik két szett, csak egy, pár év alatt így is úgy is kuka, és akkor nem nyolc gumit kell venni, csak négyet. Tiszta hülye vagyok a két szettemmel.

    2: édesanyám 9 éves nyári gumijának semmi baja, én ne dumáljak, nézzem meg egy szál repedés nincs rajta, profilmélység még szinte új (naja, 9 év alatt belement összesen 37k, és ebből csak egy része a nyáriba, pirelli P3000, azzal adták el) lóf*szt kell lecserélni, hülye vagyok

    3: a 8 éves téli gumi is k*vajó, semmi baja nem repedt, én ne dumáljak, az nem igaz, hogy fel van keményedve, nézzem meg, nyomot hagy az ujján (nem hagyott, amúgy meg keményebb volt kétszer, mint a nyárim...)

    4: ja, amúgy azért is az én sejhajomba a lófzt, mert a gumi ugye 5 éve lett véve, csak most hogy elmagyaráztam a DOT szám csodáját, kiderült, hogy már akkor 3 éves volt.

    5: az én gumimat (nincs felnin) is fektetve kell tárolni, ne dumáljak, úgy lesz jó, olyan nincs, hogy állítva. Ja, meg olyan is van, és az a legjobb, ha felfűzzük egy vasrúdra és fellógatjuk.

    6: két hete lett letéve, azóta ott áll a pince négy sarkában a földön, benne a gumis nejlonban, hadd rohadjon be alá a pára meg a t.köm... jó az úgy, majd meg lesz csinálva a helye - tavaszra... amúgy már hegeszti neki a vaskosarat, ami talán jövő őszre kész lesz, de minek, senki sem kérte

    7: nagy büszkén el lett mesélve, hogy kiváló ipari szilikonnal lekenték az utolsó beszélgetésünk óta a gumikat, mert az lesz a k.vajó, majd amikor elmeséltem, hogy ezt akkor megint iparilag b.ták el, akkor megint én menjek a f.ba, hülye vagyok, nem értek hozzá, megmondta a gumis meg a boltos, hogy arra szilikon kell (ipari b+) merazjó, én hülye vagyok több ezer ember csinálja így, ne mondjam hogy az nem jó. A gumis is megmondta.

    Azóta csak pépeset eszem és kerülöm a kemény tárgyak közelségét... :W

    szerk: amúgy ez volt az első és utolsó alkalom, hogy oda vittem a gumit, kifizetek szezononként 4k-t inkább és megkímélem magam ettől a f.ságtól. Megér ennyit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák