Új hozzászólás Aktív témák

  • Chosen

    addikt

    válasz kisza25 #4731 üzenetére

    Benzin/dízel mindegy, amelyik jobb adott autóban. (Pl ha valami ormótlan a dízel akkor nem jó, de ha teljesen kulturált, finom járású, akkor jöhet)

    Ceed: Nem tűnik rossznak, de a képekről elég szűknek tűnik a hátsó lábtér, ami nem túl jó, mivel 4 személy menne vele elég gyakran.

    Octavia-ból melyik évjárat?

    Annyit még hozzátennék az igényekhez, hogy jó lenne a kétzónás (azt hiszem így hívják) klíma, tehát hátra külön nyílásokkal lenne ellátva, nem csak a műszerfaltól fújna. (Octaviaban láttam ilyet)

    neduddki: A versonál szintén elég kicsinek tűnik a lábtér és a váltóról sincsenek jó véleménnyel :F , a Wagont még nem néztem meg.

    Ár: Erről annyit, hogy a lehető legolcsóbban kellene egy olyan ami ezt mind tudja, tehát ha van olyan 2 m-ért ami mindenben jó akkor, az a nyerő, de ha csak 5 m-ért lenne utód, akkor vásárlás félretéve amíg le nem esik az ára, vagy össze nem gyűlik rá, de már lenne egy kiszemelt. Azért lenne jó minél olcsóbban, mivel most egy Citroen Xsara Picassonk van, és minél kevesebbet kell hozzátenni eladás után annál jobb.

    Összefoglalom egy listában, hogy fontos:
    -kényelem/alacsony menetzaj (pihentető legyen utazni benne)
    -jó váltó (ez nagyon fontos)
    -jó oldaltartású ülések elöl-hátul (most halál a Picassoban hátul ülve bevenni egy kanyart, nulla oldaltartás miatt repül ki az ember az ülésből)
    -kényelmes lábtér hátul (természetesen elöl is)
    -jó futómű (kátyúkat jól kezelje, de ne legyen hajó-effekt)
    -jó rakodási lehetőségekkel ellátott csomagtér (hiába sok ezer literes, ha egy fél méteres lyuk van bepakolni) -szintig hajtható hátsó ülés plusz pont-
    -kétzónás klíma
    -relatív alacsony fogyasztás

    motor: annyi a lényeg, hogy ne legyen lomha, tisztességesen elbírja vinni az autót, ne szenvedjen ha 5 embert kell elvinni. A Ford pl 115 lovas volt, de vígan elvitt 4 embert full csomagokkal is.

    Hirtelen ennyi jut eszembe, sajnálom, hogy ennyi feltétel van, szinte a tökéletes autót kell megkeresni :D

    A lényeg, hogy jó érzés legyen beülni az autóba, ne az legyen, hogy már megint be kell ülnüm. (most pl sz*r a váltó, nincs oldaltartása az üléseknek, hullámzik az úton a kocsi, stb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák