Új hozzászólás Aktív témák

  • sagesz93

    addikt

    válasz focvis #217605 üzenetére

    Minit nem mernék venni, úgy ahogy Subarut sem. Az Abarth egy okés kompromisszum lenne, az "ős" T-JET motorral biztos, hogy nem lenne akkora gond mint a te volt spideredben lévő multiairrel. A szívó motoros "erős" autóktól pont ezért félek, amit te is írsz a Clionál. A GT86 drága és ott is ez a félsz, hogy nem tud elegendő mosolyt csalni az arcomra mert lomhaszívó.
    A BMW-vel megfogtál, örök kedvenc az E46, főleg a kupé, szerintem elmebeteg ára lehet már egy jónak, de azért ránézek HaHun mi a helyzet. A fenntartási költségektől félek azért ennél is, de mindenképp utánajárok, hátha jobb a helyzet mint gondolom. De a cél nem annyira foglalkozni ezzel az autóval, amennyire a videókból átjön, hogy egy ilyen korú BMW-vel mennyit kell :))
    A keresett autó lényege: a két dögunalom japán mellé valami kis izgalom 1-2 évig, mire be tudom teljesíteni a fő célt (V8). Nem mindenáron van erre szükség, csak az autóbuzériámat kellene kielégíteni egy kicsit. Gondolj bele egy autós talin, vagy egy pályanapon, vagy akármilyen autós rendezvényen megjelenni egy Suzuki Swace-el, alapvetően érdekes mindenkinek, hisz ritka autó, de maga mint autó nem éppen ilyen helyekre való... :U

Új hozzászólás Aktív témák