Új hozzászólás Aktív témák

  • dannyl

    addikt

    válasz Devas #94975 üzenetére

    Egy VGA rövidtávon megoldás lehet, de sajnos tuning nélkül az a CPU nem sokat ér. Ha meg tuning kell, akkor kell egy jobb fajta hűtő legalább 10k-ért.

    Táp ÚJ:
    FSP Raider 550 (S) 19k Ez ami "olcsó" és jó is. Lehetne kisebbet/olcsóbbat venni, csak a phenom miatt, meg egy 7970 miatt kelleni fog. Meg később is jól jöhet.

    VGA HASZNÁLT:
    a 7970 elég király választás lehet, ha működik. Próbálj garisat nézni, bár azt már elég nehéz találni. A többi részemről felejtős.

    RAM igazából tök mindegy, lehet használt, ritkán mennek tönkre:
    Még 4GB kell ha játszani szeretnél komolyabban.

    SSD ÚJ:
    Legalább egy 60GB-os HyperX Fury-t vegyél Windowsnak. Bár ár/értékben a 120-assal jobban jársz. SATA portra kell dugni és kész.

    Ház HASZNÁLT lehet, jól szellőző (milyen házat vegyek topicban biztos mondanak pár jó használt darabot):
    Legalább egy Zalman Z3 kéne, de jobb lenne valami még szellősebb a 2 fűtőtest miatt (CPU + VGA). Csak azok már a 20k-t súrolják. In Win dragon slayer, vagy corsair 200r.

    Ennyi ráfordítással meg inkább:
    Olcsóbb táp, itt nyernél vagy 4k-t. Nem kell hűtő, minimum 10k-t spórolsz. Házat se kellene cserélni feltétlen. Itt is fogsz legalább egy 10-est.
    A mostani lapot+CPU-t eladva tudnál fogni még egy kb. 25-30k-t. Durván 50k. Az egy i5 4440. Ahhoz bepattintod a 7970-et, meg veszel egy ASRock B85m Pro4-et 18k-ért és király vagy. ÉN ezt tenném, mert ez hosszú távra is jó (CPU-t lehet még akár i7-et is belerakni később), ráadásul új cuccaid lennének sok garival.

Új hozzászólás Aktív témák