Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    válasz membrandj #90193 üzenetére

    Válaszolok én a pontokra, de feleslegesnek tartom, csak a processzorral voltam gondba...említem még párszor! :DD

    1.: 3D munkára fogom használni legfőképp (grafikus, képanimátor szakterület)

    2.: Jelenleg egy CM Scout 1 ház, most vettem (Nem érdekel, hogy nem USB3 az előlapi usb, lesz hátul elég, de ez a kialakítás kellett.) Sapphire HD5770 vga, ami egyenlőre marad, talán jövőre letudom cserélni, mert tudom, hogy gyenge. Tápot lecserélem, mert egy HKC USP 5550 van, ami egyrészt gyenge lesz, majd a későbbi VGA-s rendszerhez, másrészt meg hiányoznak belőle a megfelelő védőeszközök, ami miatt tartok picit.

    3.: I7 4790k megveszem, ha tényleg ez erősebb az AMD-nél ilyen téren! Erősebbre nem futja.
    Írtam az alaplapot, ami kihasznál engem teljes mértékben. 16gb rammal kezdek, 2x8 kitbe, mert, amint lesz pénzem bővítem még 16gb rammal! SSD is idővel kerül beszerzésre, ahogy vga is.

    4.: Durván 170.000 jelenleg, aztán ehhez plusz még adódik, ha úgy van munka. Használtpiacon nézegelődöm (...miért akarja kijavítani nézegetődömre... :D ), de alaplapot újonnan veszek, ahogy valószínűleg processzort is! Ramot néztem itt olcsóbban illetve tápot. Jelenleg ebből a keretből kijön, amit néztem! Augusztusban lesz meg a teljes összeg, addig ráér. Ramot illetve az alaplapot veszem meg most, mert az olcsóbb úgy sem lesz 2 hónap alatt, CPU-ra meg várok, mert hamarosan bejön az új széria, ami rövid időre leviszi (talán 1-2hétre) az árakat, akkor beruházok rá...de augusztus a legvégső határidő.
    Táp kérdés egyenlőre nem zavar anyagiak szempontjából, az a legutolsó, amint megvan a lapra, a ramra és a cpu-ra utána gondolok a tápra! (Addig úgy is lesz munka.)

    5.: Monitor... 27" LG 27EA33, teljesen megfelel...bár zavar, hogy nem tudom 90° elforgatni, mint a régit...mellékes. Nincs szükségem másikra, maximum még 1-re...néha jól jönne még ekkora méret mellett is!

    Processzor terén voltam bajban, mert több helyről jött az égi áldás! :C

    [ Szerkesztve ]

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák