Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz membrandj #88468 üzenetére
Rendben. Van itthon 8 db gépház valamelyikbe biztos belemegy (ha mégsem menne bele akkor is meg tudom oldani, moddolás nem áll tőlem távol), legyen bármilyen lap. SSD meg egyszerűen nem kell bele, mert alkalomszerűen lesz játékra használva. Ez azt jelenti, hogy ez egy itthoni netezős gép lesz, de néha mikor hazajövök örülnék ha lehetne játékra is használni. Például Diablo 3, Heroes of the
Storm, CS:GO, payday 2, DOTA stb szintű játékok. Gondoltam egy merészet és az jutott eszembe, jó lenne ha a GTA 5 is elindulna rajta legkisebb beállításokkal. Persze ez csak egy ötlet, mert ha havonta 1 vagy két alkalommal hazajövök 3-4 napra kibírom GTA 5 nélkül is majd mert nyilván nem tehetek mást de a konfigomban láthatod a fő gépemet, na azon szoktam amúgy játszani csak az otthon és az albérlet között van cirka 110 km távolság.Egyébként amit leváltana itthon az egy AMD Athlon X2 E-240-es CPU, 4GB DDR2, 500GB HDD, ATI 4670 1GB. Ettől kellene jobb gép.
Úgy hozta a sors hogy egy ismerős megvenné ezt a gépünket és gondoltam akkor rádobunk egy kisebb összeget és veszünk itthonra egy új, jobb konfigot amit szüleim használnak netezésre én meg alkalom adtán játékra. Ez így lehet, hogy önzőnek tűnik, hogy csak pár nap miatt játékra szeretném építeni de nem az: Itthoni háztartásban van még egy 17'-es új HP notebook amit így is alig használnak az ősök, mutterom meg Tabletről netezik állandóan.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Dolce Gusto
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest