Új hozzászólás Aktív témák

  • RNGesus

    újonc

    válasz membrandj #78290 üzenetére

    Köszönöm mindkettőtök válaszát, sokat sikerült szűkítenem, de pár kérdésem azért maradt még. :)

    1) Processzor : Az i5-4590 és az i5-4460 között mekkora különbség van ? Árban 5.000 Ft a különbség, megéri az erősebbet választani, vagy csak annyi lényeg, hogy i5 legyen ?

    2) Videokártya : Az Asus mostanában megbízható gyártó ? Sose volt még Asus VGA-m, kell attól tartanom, hogy spontán leég (mint a 3 régi Gigabyte-omból 2), vagy ezek tényleg jól összerakott, bátran ajánlható kártyák ?

    Konkrétan kettőt néztem ki, ezek között mi a különbség ? Ha kifolyik a szemem, se látok semmi lényeges eltérést a leírásukban (árban 500 Ft a különbség).

    - Asus GTX760 2GB GDDR5 GTX760-DC2OC-2GD5
    - Asus GTX760 2GB DDR5 GTX760-DC2-2GD5-SSU

    3) Ház : Írtad, hogy a Thermaltake házakat nem ajánlod. Pontosan mi velük a probléma, és miben jobbak a Zalmanok ? Nézegettem a Zalmanokat, alapvetően szimpatikusak, de ezeken egy kicsit zavar a hőmérős kijelző, meg a milliónyi LED, ezeket valószínűleg rögtön le is húznám a tápról. Szóval nagyon sok olyan extrát látok rajta, amire nincs szükségem.

    Ezen a téren nekem csak az a fontos, hogy a ház legyen halk, ne zörögjenek a ventillátorok, ne legyen LED-es, és lehetőleg legyen valami porszűrője, hogy könnyen takarítható legyen. Szóval nem kell bele semmi extra, csak legyen praktikus, és jó minőségű. Ilyen házat tudtok nekem mondani ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák