Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolDog

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget kérek, mivel gép vásárlása előtt állok, és amiatt, hogy az elmúlt X évben nem követtem a trendeket, lövésem nincs, hogy milyen hardvereket lehet manapság kapni.

    1. Felhasználás: Irodai programok (MS Office) használata, képek/videók nézegetése és minimális tudást igénylő szerkesztése (amit pl. egy FastStone Image Viewerrel is meg lehet csinálni), netezés. Jelenleg Windows 7 megy majd rá, de ha később kijön a Windows 9, akkor lehet, hogy az. Windows 8 telepítését lehetőleg elkerülném ezen a gépen. Fontos még, hogy minél halkabb legyen.

    2. Milyen alkatrészek vannak most? Jelenleg ez a konfig van: P4P-800 E Deluxe, 2GB DDR2, Ati Radeon 9800, P4 3.4ghz. Teljesen új gépre van szükség.

    3. Szükség van: gépházra, és mindenre, ami a gépházon belülre kerülhet=alaplap (preferált márkáim: Gigabyte, ASUS, és kerülendő MSI a régi idők megbízhatósági mendemondái - kiskeres ismerősök - alapján, persze ez lehet, hogy azóta totálisan más lett), proci (preferált Intel, de lehet, hogy már itt is jobb az AMD. Gyári hűtővel elég, vagy ha van jelentősen halkabb, nem sokkal drágábban, akkor olyannal, mert a keretbe szerintem belefér egy jó hűtő), memóriára, SSDre, tápegységre. DVD nem kell.

    4. Keret: 250000 HUF

    5. Monitor natív felbontása: 1280*1024, de nem játszik a felhasználó, ezért ez nem is lényeges.

    Köszönöm előre is a hasznos tippeket! :)

    Megatron must be stopped! No matter the cost!

Új hozzászólás Aktív témák