Új hozzászólás Aktív témák

  • Lucasso

    csendes tag

    Először is köszönöm a gyors segítséget!
    i5 2500k-val azért szemezgetek, mert 300mhz-el mégis csak gyárilag erősebb, hosszabb távra tervezem a megvételt. Később lehet tuningra adom a fejem, de egyelőre nem foglalkozok vele.
    Mellette egy Hd6970 lenne 7850 helyett. Igazság szerint 15e forinttal olcsóbb használtan két év garival. Teljesítményben azonosnak nyilváníthatók, később lehet valamivel gyorsabb lesz a 7-es széria tagja, de nem hinném, hogy szembeötlő lenne...
    Később lehet bemenne még egy 6970 és akkor Cf-be menne a rendszer. Itt már lenne értelme szerintem a húzásnak, 4Ghz-re. :) Tesztek alapján meg se érzi a 2500k :D

    Használt Vga-nál mire figyeljek nagyon oda? Benchmark? E téren mondjuk nem vagyok annyira képben... Gondolom megnézem játék közben milyen, ha rossz a textúra szembeötlő, ugye? Gari az mondjuk van még, ez az ami inkább erre a modellre buzdít, mert még mindig egy high-end kártya. Újabb modellek meg mindig lesznek, ha valami jó akkor én beérem a régebbivel is :)

    szerk.: Cf esetben egy 600-750w-os táp elegendő, ugye? Lapból akkor most mit vegyek, ami megfelelő az esetleges későbbi 4-es húzásra? ASROCK Z68 Extreme3 Gen3, esetleg valami olcsóbb jó darab?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák