Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz Darknight #58385 üzenetére

    Tehát munkaszerűen titkosítasz partíciókat? Esetleg azt a programot nézd meg, amit használni is fogsz. Az, hogy programmal ki lehet mutatni valami eltérést, még nem jelenti azt, hogy észrevehetően gyorsabb lesz tőle a géped.
    Szerintem kérdezz rá a procis témában, de mezei usernek egyszerűen felesleges az i7, az csak munkára kell. Alkalmanként használva csak pénzkidobás.

    Én egy i5-öt mondanék, 8gb ramot, mert 16 teljesen felesleges, meg egy jobb vga-t, ha már van rá pénz, de legalább ne 2gb-os legyen, nem? :D
    BR író szerintem tök felesleges, mire kéne? Veszel még vinyót, 3tb-on már el lehet férni, sokkal olcsóbb, mint ha BR lemezeket vennél és írkálnál.
    Tápot azért leírhatnád pontosan milyen.
    Házügyben Shell-t kérdezd, ő tud mindent, de szerintem fényévekkel is van jobb ennyiért.
    Hűtő teljesen felesleges, leszabályzod az alap i5 meg a ház ventijét, és teljesen halk lesz a cuccos.
    Sőt, szerintem még a wd red is felesleges, én egy Seagate Barracuda-t vennék, gyorsabb mint a wd, és bár lassabb, mint a wd red, de olcsóbb, és lényegében nagy különbséget nem fogsz látni köztük.
    Meg ugye egy normális monitor is erősen ajánlott, ha még nincs.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák