Új hozzászólás Aktív témák

  • Silvestris

    tag

    válasz Procteres #13683 üzenetére

    Nyilvan majd elmondjak a bentlakok ha felebrednek, de en hasonlo dilemmaban voltam nem egeszen egy eve, es azt a tanacsot kaptam, hogy allittassak itt ossze egy nekem megfelelo gepet minosegi alkatreszekbol, aztan tegyem fel a PH apro-ra, azzal, hogy keresek valakit aki osszerakja.

    En egy este feltettem a a kerdest a geprol mint te, es masnap delre nemcsak egy jo konfiguracio volt meg, hanem az is aki osszerakja, meg hogy mikor es mennyiert. Mindezt karacsony elott 4 nappal, azzal, hogy 24-re meg kell lennie. Meg is volt. Az volt a kikotesem, hogy halk legyen, ami egy jatekos gepnel azert kihivas, de maximalisan elegedett vagyok azzal amit kaptam, mar azon ritka esetekben amikor hozzaferek, es nem a fiam gyur rajta valami jatekot.

    Azota a srac nekem egy masik gepet is osszerakott, par napja sincs, megpedig helyszini osszeszerelessel, beallitassal, softwaretelepitessel, halozatba rakassal, stb egyutt. Es nem toltottem egy hetet azzal, hogy az osszes szart, amit a boltban felraknak a gepekre, levakarjam.

    Hidd el, sokkal jobban jarsz igy, mert tenyleg olyan gepet veszel, ami a te igenyeidre lesz szabva, es rendesen megcsinalva. En meg a webshop-pal sem bajlodnek, hanem egyenesen az aprobol kernek ajanlatokat.

    Azota nosztalgiabol mar en is visszajarok ide, es most eppen azon gondolkodom, hogy mi legyen a kovetkezo project, mert az embert elkapja a szabadsag szele. Nem mintha azota jobban ertenek a dologhoz, de azt elvezem, hogy ha szuaheli nyelvu operacios rendszerrel mukodo gepet keresel amit kerekparos aramfejlesztovel meg lehet hajtani, megpedig halvanylila szinben mert az megy a kunyho arnyalatahoz, akkor par perc mulva ir valaki, hogy mit ajanlana, aztan meg sokan finomitanak rajta, mert ugye nem mindegy hogy melyik szuaheli nyelvjarasrol van szo, meg az sem, hogy a biciklis aramfejlesztohoz 12 vagy 18 sebesseges valto van-e.

    Bolti gep mostmar akkor se kene ha utanam hajitanak.

    Udv: egy egykori sortstarsad

Új hozzászólás Aktív témák