Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz sketchifun #13301 üzenetére
Köszönöm szépen
-
uvegesm
csendes tag
Egyik barátom gépvásárlás mellé adta fejét, 340 ezre van, nettó árban kell érteni. Semmi nincsen, tuning neki sem játszik, SSD kell, dvd író van, és NVIDIA párti a srác, eddig nem csalódott a gtx 260asában. +-20000 mehet, de inkább maradjunk 340k alatt (nettó!)
-
uvegesm
csendes tag
Egér meg billentyűzete van, (logitech G9, g19-s bill) 5.1es hangfalrendszere van. Monitor kéne 1920x1080-s, 22"-s
-
horush
addikt
válasz uvegesm #13303 üzenetére
Akkor: (340k nettó = ~432k bruttó)
LAP: ASROCK B75 Pro3 ~20eFt
CPU: INTEL Core i7-3770 3.40GHz 1155 BOX ~77eFt
CLR: COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 ~10eFt
RAM: SAMSUNG 8192MB DDR3 1600Mhz ~12eFt
HDD: SEAGATE 2000GB 5400rpm 32MB SATA2 ST2000DL004 ~27eFt
SSD: OCZ 128GB SATA3 2,5" Octane OCT1-25SAT3-128G ~27eFt
ODD: NEC AD-7280S ~4,5eFt
VGA: GIGABYTE GV-N680OC-2GD GTX680 2GB GDDR5 PCIE ~154eFt
TÁP: BE QUIET! Straight Power E9 450W ~22eFt
HÁZ: BitFenix Raider ~25eFt
CLR: BitFenix Spectre 200mm x2 ~6eFt
TFT: DELL U2212HM ~48eFt
Összesen: ~432eFt.Jól felszerelt alaplap, erős i7 proci, rá halk hűtő, 8gb 1600mhz ram, 2tb halk hdd, gyors ssd a windowsnak, erős gtx680 vga, minőségi, halk táp, nagyon jó hatásfokkal, jó minőségű ház, bele pluszban két 20cm-es venti, 22"-os, fullhd monitor, minőségi ips panellel.
A monitor egyébként ajánlott itt megvenni, 3k-ért bekalibrálják, és pixelgaranciát is vállalnak rá.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Árjaharcos88 #13307 üzenetére
Semelyikbe, mert rohadt drágák... De legalábbis olyanokba kellene Z-s lap, ahol a procit is lehet tuningolni, ha egyáltalán akarják, ill. szükség van rá... Jelen esetben ez nem játszik...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
TGWH
őstag
24-ért miért drága? Vagy rosszul emlékszem?
mai móka mára: gépszerelés közben megb#szott egy codegen az oks hogy be volt dugva, meg a vinyó csavarjait piszkáltam, hogy kijöjjenek, de még a noname táp sem csinál ilyet...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
vond
MODERÁTOR
válasz Árjaharcos88 #13311 üzenetére
Nem, ez nem drága... De Te Asus-t írtál...
Abból meg 29 ezer a legolcsóbb...(#13313) fntastic: Miben tudna Neked annyi pluszt adni egy Ivy i5-ös, hogy megérné kivárni, míg az is 30 körül lesz kapható használtan?
[ Szerkesztve ]
-
fntastic
aktív tag
Na szerintetek vegyek most egy i5-2300-at 31k-ért apróról vagy várjak Ivy-re, persze ha lesz ugyanilyen jó áron.
A gép többi részét meg majd megvenném nyaralás után. -
horush
addikt
Háromomnál.. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért írja így minden harmadik ember..
Árjaharcos88: Már most is Ivy proci van az ajánlatban. Z77-tel semmivel sem lenne előrébb 1 év múlva sem, hogyha nem akar tuningolni.
vond: Egyébként ez a BIOSTAR TZ77B sem lehet olyan rossz 28k-ért, csak kár a szivárvány minden színében pompázik.. Van ezeknek dizájnerük?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
horush
addikt
válasz Árjaharcos88 #13320 üzenetére
Azt veszel, amit akarsz, de ennél még egy Asrock Z77 Pro3, vagy egy MSI Z77A-G43 is sokkal jobb. Ennek az asusnak a bordázata kb. egyenlő a 0-val.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Árjaharcos88 #13320 üzenetére
Hát, ezzel az LX-szel tuning rekordokat azért ne akarj majd döntögetni...
Ez valami kissé kiherélt Z77-es lap lehet... Persze, van rajta végülis elég sok alap dolog, de tuningra nem nagyon alkalmas, és hogy miért kerül még így is 29 ezerbe?!? Jahhh, tudom, az van ráírva, hogy "Ááááázusz"...Persze ettől még lehet néha jó vétel a drágábbik márkákból is, pl. a ma reggeltől 3-4 konfigba is ajánlott Asus HD7850-es... De azért általánosságban elmondható, hogy megfizettetik veled a nevet...
(#13318) fezlergabor: Jahhh... Biostar-ék nagyon nyomják ezt a vidámparkos design-t... Csodálom, hogy nyalókákat nem aggatnak a deszkáikra...
[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz Árjaharcos88 #13323 üzenetére
egy picit javulhat, de akkor se számíts nagy tuningra.
Ittvanvolt egy használt Z68-as Asus lap, ami már jól bírná a tuningot, valamiféle féléves garanciával. komolyan gondolkoztam rajta, de egy 0 napos reggel feladott hirdetésre egyszerűen nem mertem lecsapni...
De van most egy Asrock Z68 ext4 is jó áron az aprón...notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
balpis
őstag
válasz horush #13325 üzenetére
igen, a Z75-ön rágódom is reggel óta
Meg az Etronon is. Bár nálam most épp minden működik vele... És az ext4-hez azt hiszem, még előlapi USB3 panel is jár - házcsere sem kellene - legalábbis nem emiatt.
A végén még meggyőzőn magam
Bár valójában nincs is rá szükségem, csak rég nem nyúltam már a gépemhez...És valamit tavaly vettem is már a sráctól, nem volt vele gond.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Manitou
veterán
Úgy néz ki még tudom módosítani a rendelést.
Erősen dilemmázok
ASRock Z77 Pro 3-at néztem ki, nettó 20-asból kijön, szimpibb, mint a Pro4M
Mellé a procin dilemmázok. 2600K , 2700K vagy lehet elég lenne egy 2500K esetleg 3570K
Ramból elég lehet egy 1333-as is ott tudnék egy picit fogni. Bár tuningnál lehet nem ártana inkább az 1600-as. -
pohár
félisten
válasz Árjaharcos88 #13328 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
balpis
őstag
válasz Árjaharcos88 #13328 üzenetére
összehasonlítás itt
B65, Q67, Q75, Q77 nem igazán van asztali gépbe készült alaplapon. Esetleg valamely "márkás", kész gépben (pl. HP, Dell), nem jártam utána.
-
pohár
félisten
válasz Árjaharcos88 #13331 üzenetére
utolsó 4 a lényeges, az első kettővel nem találkoztunk még kiskeri forgalomban, lehet csak az OEM beszállítóktól jön ilyen chipset
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Manitou #13334 üzenetére
inkább csak kettesével pakold a RAM-okat, kissé megterhelő a memóriavezérlőnek mind a 4 csatornát lekezelni
-
Árjaharcos88
aktív tag
Senki nem tudja, hogy ha az alaplapon S/PDIF tüskés csatlakozó van, arra hol tudok szerezni valamit, hogy optikai csati legyen belőle?
-
sketchifun
senior tag
válasz horush #13318 üzenetére
Azt azért figyeled hol van az USB3 csatlakozó?
Nem hogy szivárvány színű, még ocsmány az elrendezés is. Hát mit keres az ott?!ASUS P8B75-V felejtős, akinek esetleg szúrná a szemét, hogy csak húszezer. 1 darab sata3 csatlakozó van rajta. Sőt, ahogy nézem, az összes ASUS B75 lapon 1 van csak.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz sketchifun #13339 üzenetére
Az SSD-n kívül minek kellhet még SATA3?
-
pohár
félisten
válasz Manitou #13337 üzenetére
ez nem jó?
most vacsorázok, de később megpróbálok valami tesztet/cikket keresni erről a 4*4 vagy 2*8 dologról
szben05... ah, ne is mondd
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Mondjuk egynél több nem sokszor kell. Egyébként, mivel a chipset csak 1-et tartalmaz alapból, az asrock b75 pro3 lapon a másik kettő asmedia. Ami meg nem nagyon jön ki sandforce ssd-vel, ha jól tudom.
Árjaharcos88: SPDIF = optikai nem?
[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz Árjaharcos88 #13338 üzenetére
Lehet, valami ilyesmit keresel?
Nekem soha nem volt olyan eszközöm, amin optikai bemenet lenne, az audio téma fényévekre van tőlem. A legkomolyabb ilyen jellegű beruházásom egy MP3-CD lejátszós mini-hifinek csúfolt cucc. Vagy talán a most vett HF1255A hangfalak. De egyszer lesz majd egy hangkártyám is, már tudom
-
horush
addikt
válasz sketchifun #13345 üzenetére
A bejelölt. A manualból ki lehet következtetni.
fntastic: Analóg 5.1-nek elég a 3 jack. (Van hozzá vmi. beállító program, abban többek között be lehet állítani azt is, hogy melyik jack milyen funkciót lásson el). De spdif átalakítóval elvileg a 7.1 is menne. Mondjuk gondolom DTS-t nem támogat, szóval csak filmeknél.
[ Szerkesztve ]
-
fntastic
aktív tag
Engem inkább az zavar, hogy 5.1-et hogy dugsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest