Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz brd #6067 üzenetére

    Igazság szerint az a kijelentés, miszerint te el SZOKTAD intézni a büntetést máshogy azt jelenti hogy igen sűrűn adsz rá okot. Nekem eszembe sem jut kiskapukat járni mivel nem is emlékszem mikor állítottak meg utoljára. Nem, nem csak szerencsém volt.

    Az a baj, hogy az igazi következmény akkor állná meg a helyét, ha ezzel másnak gondot, vagy megoldandó problémát okoznék, de nem teszek ilyet, mint már írtam...
    Annak tudatában hogy úgyis megúszod a büntetést, szabálytalankodsz. Ez még akkor is zavarhat másokat ha neked fel sem tűnik. Km-enként egy tolakodó szarzsák például azt jelentheti hogy az ember percekkel később ér oda ahova indult. Az idő pénz. Sok embert felb.sz agyilag ha tíz percet áll a sorban és a paraszt megelőzi az egész sort a sínen, a feszültséget pedig azokon vezeti le akiken nem kéne. Sokan pedig a rutintalanok közül megijednek ha jön sumaher, és elrántják a kormányt. Írjak még?

    Te követsz bármilyen barom szabályt, én meg csak azokat, amelynek nem ismerem az okát, vagy egyetértek vele.
    Na erre vagyok kíváncsi, hogy mi alapján ítéled meg hogy neked melyik szabályokat kell betartani és melyeket nem. Egyáltalán hogy képzeled hogy szelektálhatsz?

Új hozzászólás Aktív témák