Új hozzászólás Aktív témák

  • philoxenia

    MODERÁTOR

    válasz bul07 #46951 üzenetére

    Fenéket. A 4-es Szajol után mindig is kevésbé volt forgalmas, minél távolabb mentél onnan. Amúgy az elkerülők miatt ködben semmit nem gyorsul, mert senki nem megy be a románok közül Kisújra, Karcagra, stb.
    A legrosszabb a 405-ös és szolnoki körforgó között. Az a pár négysávos rész arra jó, hogy kielőzgetve egymást még nagyobb legyen a végén a sor, az elején valami lassúbb járművel.

    Volt hogy 4-sen ebben az egyenesben 4 kamion előztem meg köztük volt pár autó is ami nem előzött, ha menni kell előre akkor menni kell
    Mekkora volt a köd?
    Amúgy nem mindegy hány órakor jársz éppen arra, nekem mindig a csúcs jutott, mert péntek-vasárnap este Szolnok elkerülő- Cegléd vagy azon túl, amúgy meg munkába járok sokat az pedig reggel és este van jellemzően. Reggel mondjuk Újfaluból indulva, pont lefut a csúcs mire odaérsz.
    Ha Füredre megyek szombat reggel, sokkal nagyobb a forgalom mint vasárnap reggel, de vasárnap meg hazafelé van dugig az út. Nyaralásból jöttünk néha napközben a mondott helyeken, akkor szinte álom némelyik szakasz. Mondjuk négy-öt kamionnyi helyhez kell némi szerencse is szemből még délben is. A "köztük volt pár autó" meg lehet, hogy előtted előzött, vagy utánad....

    [ Szerkesztve ]

    Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Új hozzászólás Aktív témák