Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?

    :)

    Tegnap este sétálok a városban, 2-3 fős csoportokban vadultak a sportmotorosok, az, hogy 30-as övezet nem baj, a lábát rá sem teszi a motorra csak megy mint a 'zállat... impreza wrx? olyat is láttam, a kereszteződésben kb 100 körül járhatott és akkor még átment a szemből lekanyarodóba előzni... és mit csinál ez idő alatt a rend lelkes őre? Na ez a nem semmi... egy új renault megant fotózott éppen de olyan technikai adottságokkal mintha egy majom kezében lett volna a mobiltelefon (igen, azzal fotózott) nem az, hogy kinyújtaná a kezét 10 centire nem... fogja magát és 10 centiket sétálgatott, hogy beleférjen minden a képbe miközben tőle 10 méterre történtek a fent leírt események... Nem tudom, hogy miért fotózta le mert ott éppenséggel parkolhatott is akár... (jah sportmocisok... nem is lehet ezen csodálkozni amikor már a kis robogósok is egykerekeznek :D)

    Ui.: szintén tegnap láttam egy olyan magyar rendőrautót amilyet még nem... nem rs skoda hanem valami sokkal durvább, leginkább audi a8-ra hasonlított de mintha laposabb lett volna nála és nem az a szimpla ezüst színe volt hanem sötétebb majdnem grafit szürke persze a kék sáv meg volt benne. (debrecenben). Ki tudja, hogy milyen lehetett?

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák