Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tildy #3469 üzenetére

    "ad 5. mi a manóért általánosítunk?"

    Na, nézzük a te hozzáállásodat:

    "Aztán jött pár spidi is (hayabusa meg még két sportgép), de lehetett látni a tükörben , hogy előbb utóbb kielőznek, így meg próbáltam lehetőség szerint amennyire csak tudtam jobbra tartani, hogy amint lehet, könnyebben előzhessenek. "

    Igen, én is tudom, hogy ha sportmotor jelenik meg mögöttem, az úgyis megelőz. Hiába megyek enyhén a megengedett legnagyobb sebesség fölött, soha nem találkoztam még olyannal, aki ne ért volna pillanatokon belül mögém, aztán húzott volna el előlem, miután megelőzött - jó esetben megnézve, hogy elfér-e. Te is fokozottan elkezdesz hátrafelé figyelni, ha motoros ér mögéd, ezzel mindenki így van. Ennyit az általánosításról.

    Lehúzódni pedig nem fogok, meg folyamatosan a tükröt lesni sem, főleg sötétben, amikor az ő lámpája is vakít a saját tükreimből, mert a végén még az út szélén közlekedő kivilágítatlan biciklis vagy gyalogos szívja meg.

    Úgyhogy a diszkrét javaslatom az lenne, hogy figyeljenek egy kcisit jobban a motorosok is, és próbáljanak meg civilizáltan közlekedni, főleg azért, hogy segítsenek az autósoknak abban, hogy ne öljék meg őket.

    Ugyanez a kérésem a kerékpárosokhoz is, főleg a kivilágítatlan példányokra vonatkoztatva. Párszáz forint egy fényvisszaverő mellény, nem ér ennyit a rongyos élete?

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák