Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz tiv83us #2772 üzenetére

    Na akkor ez az 50 ember egyértelmű egybehangzó véleménye alapján fikázzon engem bárki hogy nem akarok és fogok is segítséget nyújtani!!!
    Mert más sem teszi, és jól teszi...ez egy ilyne ország sajnos..amugy véleményem kb az első 20. hsz., mindet végigolvasva, tényleg eza baj hogy semmi nem lesz belőle mert pénzzel elsimitják, az összes felmerülő költséget rájuk kéne verni+soha nem lehet jogsijuk igaz anélkül si fognak vezetni, ennyi pénzt tisztességesen megszerezni nem lehet tut drogdílerek vagy stricik..ez 100%!!!!!!!...és még ők pattognak hogy az adott szevek így meg úgy...hát vazee ne tépjé 320szal ha béna avgy hozzá...hülye ökör!!...apeh vizsgálat nem ártana meg pár év sítt nekik,..és tényleg ahogy írták nyilvánosna minden tpublikálni.....de ugysem ez lesz....2-3 hét kikeürlnek és 1 hónapra rá max. már tolják mondjuk egy amg merciben vagy mes bömösben....netán ferkákban....
    Tényleg többne mondták és egyetértek velül mélységesen, jobb lett volna ha ott döglenek bele a 2 autóba, és nincs velük tovább gond.

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák