Új hozzászólás Aktív témák

  • bolondember

    MODERÁTOR

    ja, nem is meséltem:
    szerda 8 előtt nem sokkal Bartókon megyek, a BH előtt nem találtam helyet, így mondom elmegyek a Móricznál lévő döncinél jobbra, a BAH csomópont felé.
    bekanyarodok, előttem egy vadizsír ikszötös bömbi, jellegzetes rendszámmal (ikszikszikszötötöt - fantáziadús, szerény rdsz), mire a zebra után megáll, elfoglalva az utat, kiteszi a vészvillogót és kész.
    Várok fél percet, a mögöttem levő kisfurgon dudál, semmi. Újabb jó fél perc, kicsit dudálok neki, mégsem otthon a saját garázsfeljáróján áll, mire beteszi az autómata váltót rükvercbe és hátrébbgurul 10 centit... Nem kecseg, mi? (nem voltam tőle fél méterre sem!) Aztán nagy nehezen elméltóztatott indulni...

    Ráadás: este fél 11 körül MOM felől mentünk ''haza'', az egyetemhez, és a Móricz előtti utolsó lámpánál begördült mellénk a buszsávban (ez az ember abból él, h szabályt-sazbályra hág és nem fizeti be a bírságot?!), a piros ideje alatt mereven nézte az autót és minket (valszeg azon ''gondolkodott'', ez a német rencámos ződ vektra honnan olyan nagyon ismerős nekije?! :Y ).. Aztán piros-sárgánál gáz, végig buszsávban, majd a török előtt ÚJRA vészvillogó és megállt a megállni tilosban...

    gondolom az ilyeneket a rendőrök IS félik megbüntetni - pedig csak egy kis kövér buta pöcs nagy autóban... :F (bocsi, ha durva voltam)

    Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Új hozzászólás Aktív témák